RSS - xml

Kontrollerades senast: 2018-11-09 03:09:59

Freia´s kaos

Allt känns otroligt bra.

2009-06-21 14:56

Vi rensar bort det onda, vi skapar nytt tillsammans. Det känns så bra och ta lite pö om pö. Vi kommer varandra närmare. Så som det skulle vara från början.


Jag älskar min K. Vi är på väg mot ett boende, ett liv ihop med bra grunder. Allt är annorlunda. Vi förstår och tar oss tid. Jag har tagit itu med mina brister o K med sina.

Hoppas han känner likadant. Jag tror det. Jag känner mig älskad denna gång, Jag känner att han förstår mig. Jag ser att han tar itu med saker när jag ber. Men jag är fortfarande lite rädd att be om saker. Rädd för att kväva honom igen. Vilket aldrig har vart min mening.


Trots all lycka som varit alla dagar i flera veckor så är jag på allmänt tjurigt humör. Tror det beror på udda drömmar, Ingen aning om vad jag drömt men känsla finns i kroppen. Jag frös i natt så tänderna hackade och nästa gång jag vakna badade jag i svett. Bokstavligt talat. Men alla dagar kan väl inta alltid vara bra heller förståss :D

Upprörd..

2009-06-15 21:29

En en gång gick jag på det. Många tala gott om de och de funkade så bra nu för tiden. Men vilket visar sig att de absolut inte utbildar sina säljare och säljarna lovar det ena och det abdra och inget av det hålls. I morgon ska jag ringa och hålla låda..


Vilka kan jag då prata om? Ja min familj borde ju fatta. HELVETES JÄVLA TRE!!!! De idioterna ska stänga av vårat abonnemang. Snabbt som ögat. Fy fan va less jag är på dem nu. Om de vägrar går jag steget ovanför dem och anmäler dem.. *är bitterfitta idag*

Studenter i all ära..

2009-06-02 20:13

Helt sjukt vad lastbilar fulla med studenter på flaket jag sett idag. Det har tjoats o stojats på gatorna. Självklart så tutar jag o de tjuter ännu mer då.

Tyvärr är det lite jobbigt att komma fram när man jobbar som budbilschaffis. Så nog svär jag en hel del med. Tur att det inte är året runt. Och grattis till alla som tar sin student nu. :)

Underbart lugnt o mysigt avslut på helgen..

2009-05-31 20:56

Att bli bjuden på grillad plockmat i olika former, olika kött, små pizzamackor, tomater, mögelost i bacon (ja tro det eller ej jag fick i mig en bit mögelost), rösti, grillad ananas, grillad squash mm som sedan avslutades med rabarberpaj o vaniljglass. Inte ett finger behövde vi lyfta. Tack M och K även om ni inte läser min blogg. Riktigt trevligt var det. Tror jag ska bjuda med dem till brännbollen.


Även om helgen fick ett bra avslut känns det iaf som om jag skulle behöva en dag helg till. Jag vill hinna mera. Jag vill njuta av solen en dag till. Tycker det borde vara lag på att vara ledig soliga sommardagar i utbyte att kanske jobba in dem andra dagar som det kvittar om man jobbafr eller ej.

Nej nu ska jag svalka av mig i en dusch sedan krypa ner i min renbäddade säng o kolla på djurpolisen :P Mitt nöje som inte hinns varje dag längre tyvärr. God natt och hoppas ni har haft en lika underbar helg som jag.


Jag är lycklig, hel och mår bra.

Att börja om på ny kula.

2009-05-31 12:39

Ja då ska man börja om på en ny blogg. Samtidigt som jag börjar om lite i mitt liv med. Jag börjar om med gamla saker.

Många kanske kommer sucka för de är vana att det innebär problem med en del av det jag har valt att börja om med. Andra ser det positivt med.


Jag har valt att starta om med min kärlek. Mitt livs kärlek som har ställt till det för mig många ggr. Men vi har pratat. Vi har pratat mycket och vi är på en helt annan våglängd. Vi har ju hela tiden trots alla hinder haft samma mål och önskan. Så vi satsar fullt ut nu båda två. Jag har i alla stunder pratat med en del och de är nog trötta på vårt hattande. Men samtidigt måste jag följa mitt hjärta. Jag känner mig inte hel utan honom.


Jag har försökt och gå vidare. Jag har tom haft en stund då jag så intalat mig att det va över. Men inser nu att det aldrig vart så.

JAg har sårat folk på vägen utan mening. För jag har inte förstått allt själv. Men en person jag bryr mig mycket om som jag sårade hårt ser jag nu att hon är lycklig och det känns så underbart bra. Nu kanske jag vågar mer i mitt eget.


Jag vet att många inte kommer förstå mitt val. Men som sagt det är mitt val och om man inte vill bli störd när jag nångång kanske är ledsen i just detta säg ifrån. Det är helt okej.