RSS - xml

Kontrollerades senast: 2018-11-09 03:14:42

Myyy blogg my rules,FrejaTidblom ♥

Heej

2011-07-18 15:24

just nu har jag bytt blogg till myshowroom och det är för att jag har helt tröttnat på bloggplatsen ! ,min nya blogg heter http://freiaas.myshowroom.se/  !

@Östra ryyds place

2011-07-17 17:29

Heej heej , just nu så är jag hoss mormor & morfar med Joar och hardet gött! Jaa vi har vart i Hawaii (det är en sjöö) och badat det var ganska varmt men endå inte ! Men nu så har solen gått i moln och det regniga och gråa vädret har kommit ! Kanske inte bästa vädret meenmen !!!! Nu s´ka jag nog vara social mot nåågra ! H e j d å / F r e j a

kootinlägg.se

2011-07-16 14:11

Cheenareee människor ! Just nu så fixar jag mig igen hahahhhhhhhh ! för snart ska vi åka och lämna Emil och sen drar pappa jag & joar på IFK match ! ! ! !♥♥♥♥♥♥♥♥♥


 Pusshej //Freiaa

Hiiiiiiiii

2011-07-16 10:24

Heeei och godmorrgon ! jag sitter just nu vid datan men jag tror jag snart måste ta tag i att börja packa och kanske fixa i ordning rummet så det är fint när jag kommer hem ! men idag ska jag nog bara packa Emil kommer sen så vi skulle typ spela något kul tv:spel men ikvälll ska jag på IFK matchen ! och sen direkt efter den åker jag hem och sen lite senare är det ju fotboll på tv men efter den matchen åker jag till mormor !


Men nu tänkte jag visa er Jennifer Lopez låt On The Floor , hon har värkligen härmat en annan gammal låt !!!!!!!!! LYSSNA PÅ BÅDA OCH TÄNK SÅ HÖR NI NOG !!!!


aa ialafall ! men nu ska jag noog fiixaalite grejer !!!!!!!!

Rubrik saknas

2011-07-15 18:10


2011-07-15 09:02

Heeej & GodMorrgon jag har preciis vaknat och tagit på mig linne och mjukisbyxor och dunkar Justin Bieber ! hihih kanske inte så smart ifall mamma , pappa & joar vaknar av det meeen skitsamma! Jag ska ialafall snart ut till Malou och ge henne lite mat osåå ! men sen så ska jag antagligen följa med mamma och pappa till Tranås eller så stannar jag hemma och ringer någon kompis ajaa  nu ska jag stoppa i mig lite frukost !


  en fuul mobilbild jag hade på datan som jag tog imorsee !

Hejdåååååååååååååååååååååååååååååååååååå!Hemmmaa . s e

2011-07-14 12:48

Aaa just nu så chekar jag fb o msn o bdb åå kollar lite bloggar som ni märkte nu så kom jag precis hem från några dagars båtsemester ! Det har vart superduper kul, den första natten så bryggseglade vi :D sen åkte vi ut till en ö som heter Mansöö och där träffade vi ebba och hennes familj sen såv vi där i två nätter och sen åkte vi till hammnen och drog till Emmas camping och såg på fotbolls match ! Sverige förlorade:(((((((( meenmen så går det om man är dålig hahah ! Men nu ska jag nog gå ner till hageby och kolla läget ! sen på lördag åker jag till mormor så jag kommer kunna blogga men inte lägga up bilder !!!!!!!!!!!!


Puuuusheej !

byye byeee noooooorrköping ! hie hie båten !

2011-07-11 17:19

Hejdåå norrköping för nu åker jag till båten och kommer inte blogga på en vecka honner typ inte skriva något mera , mamma tjatar !Heeeejdååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå hare braa !

♥♥♥♥

2011-07-11 08:38

Heej just nu chillar jag med Sara & Oliver som sovit över här ! Aaa men sen efter lunch åker jag ut med båten och kommer komma hem om en vecka så alltså så kommer jag inte kunna blogga men det blir väl ett lång inlägg när jag kommer hem !


Här kommer lite bilder från igår när jag och Jay va !


        men nnu ska jag ut och filma med sara och oliver !


Heeeejdåååååååååååååååååååå ! ♥

@Chillar galleet os.v os.v !!!!!!!!!!!!!!

2011-07-10 15:57

Chaao ! jeys jaag chillar somsagt med Jay ! besök hennes blogg som vi håller på och fixar (den ärinte riktigt klar) http://jadenjayjay.bloggplatsen.se/  !

jaa somsagt såå ärjag med Jaden !

  en bild på oss som vi tog precis ! ♥♥♥♥♥//Jay & Frei


2011-07-10

2011-07-10 10:59

Heej ! Just nu så fixar jag mig och väntar på att Jaden ska komma ... Vi kommer nog att bada och spela in en musikvideo eller ngt  !

Men imorrgon åker jg ut med båten i en vecka så jag kommer inte blogga något då , men då blir det desto längre inlägg när jag kommer hem ! Ni får ha det så braa för nu ska jag ta på mig några klädeer !

  en gammal bild jaag tog föör några dagar sen !

/////////////////////skiitkuuliga ddaageen asså!

2011-07-10 01:15

Aoow somsagt har jag just kommit hem från en party kväll jag tog bussen hem (kom precis hem) aa vi han typ inte se så mkt av munken in the park men men vi fick iaf va med på en bröloppsfest os.v !

Men nu så är jag så sjuukt trött så orkar inte blogga mera bloggar mera imorn !

@aat kyraas placee

2011-07-09 12:33

Chaaao just nu är jag hoss Kyra o hare gött , sen vid 4 kommer pappa och då åker jag hem o byter om sen drar man på IFk matcheen ! Heeja Malmööööööööööööööö ! ! ! !go go go  malmö ! om ni undrar så hejar jag inte på ifk för dom var en av öagen som slog ut Åff föra året ! ssåå jag jer typ i´gen  ! sen när jag har vart på iFK match ker jag på resturang sen blirdet munken in the park med mamma paappa & joar och några kompisar !

ajaa här kommer iaf en bild på mei som jag tog nyss här hoss kyra !


  intee finaste bilden meenen !Haaade chill //Frejaa

@tvättkvinnaaaaaan freja

2011-07-08 13:30

Just nu så försöker man stänga av en tvättmaskin så att jag kan hänga up tvätten  ! hahahah, hur lyckas man inte få up en tvättmaskin ajaa snart ska vi äta sen ska vi hämta up Kyris så åker vi till Mårängsbadet och badar !


    glöömde säga att jag har hunnit sola ocksåå !men nu ska jag äta sen drar man somsagt till en sjöööööööööööö ! bloggar mera när jag kommer hem ! Puss

gomorrooooooooon !

2011-07-08 10:56

Hej Hopppp !vaknade vid ungefär klockan 9 idag sen gjick jag up och jobbade så att jag känade pengar , jag plockade ur diskmaskinen och gjorde frukost !

ajaa får se vad jag hittar på idag mamma sa något om att vi kanske åker  och badar men får se hur det blir med det !

  en suddig bild jag tog imorrse ! (sernyvaken ut på bilden) sen så har jag pappas tröja ocksåååååååååååå!


hareee braaa //Freja

Designen ?

2011-07-07 21:59

Om ni undrar varför jag inte har någon header är det för att jag inte har några braa bilder på mig i brunt hår  ! Måste ut och fota någon dag, och designen är bara tillfälig innan jag har fotat en ny header ! det bleev en somrig design ialafall !

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPs

2011-07-07 21:35

*glömde* fota förut när jag var i mårängsbadet men hade så himla kul så tänkte på annat ! Det var några superduper snygga killar där thihi jag bleev käär , men min boll flög iväg och då hemtade en av killarna den till mig (fast bollen flög inte direktiväg utan jag puttade den så att en av killarna KANSKE skulle hämta den .vii åt vattenmelon där jag är värkligen helt kär i det näär jag väl har börjat äta kan jag typ inte sluta. menmen juste ja vi skullel köpa glass men dom tog inte emot kontantkort (dååligt) meeeeen det var suuuuperduper kul där utan glass ! joaar sa att han sååg en IFK spelare cooooolt nevaars men endåå lite coolt ialafall !


//Freiia

åka till en sjöööö time !

2011-07-07 10:42

Hej svej , nu väntar jag bara på att Linnea ska komma för sen när hon har kommigt ska vi åka och bada ! Men påvägen till badet ska Jag köoa en badmadrass och Joar en ring, jag kommer såklart att ha med mig mobilen så jag kan fota mamma kanske tar med sig systemkameran man vet juh aldrig !Men jag kommer blogga sen när jag kommer hem, så sköönt väder vi hara alltså :))) Joar ska ha med sig Samuel till badet ocksåå , men bara så alla vet så ska vi bada i en sjöö (tror det är jätte kallt ) .


Ha en bra dag /Freja

soooommardaag

2011-07-07 08:24

    baaadbilder kyraa tog från igåår ! det äär faktiskt ganska varmt i poolen när man väl har doppat sei men innan man har doppat sig och står och fegar så är det iiiskallt ! bara så att ni vet ! ;)

ajaa sen när jaag har vaknat till lite mera så ska nog mamma jag och joar åka och köpa badmadrasser och ring , sen ringer jag kanske en kompis och frågar om hon/han vill följa med och bada !
hareeee braa !          //Freia