RSS - xml

Kontrollerades senast: 2018-11-09 02:27:13

freestyling

hejsansväjsan

2011-01-13 20:53

hejhej jag har inte bloggat på länge. Nyss pluggade jag matte det va skit jobbigt och jag är inte klar än. Jag har glosor ochså men dom kan jag.              en musikgrupp. Jaja hej dåå kan inte blogga mer har det gött   

hejsaan

2011-01-09 19:49

hejhej idag har det varit lungt. Jag har nästan inte gjort nånting men jag har suttit vid datan nästan hela dan. Imon ska jag va med osse fast det är skola. Jag va inte med osse igår eller i förgår för han var hos några men nu är han hemma.  imon är det gympa. Jag bara längtar till sommaren jag vill åka till Italien eller Spanien eller Cypern. Hoppas att jag ser messi i Spanien om vi åker dit. Jaja hej ses nästa gång ha det gött    

hejhej

2011-01-07 16:31

hejhej idag har jag inte gjort mycket jag väntar bara på osse han är iväg hos någon. Jag hoppas att han kommer snart  för jag har inte sett honom på hela dan. Jag har inget att

göra INGET!! Men jag har faktis något att göra blogga men det gör jag ju redan det låter konstigt. Jaja hej då ses nästa gång besök min blogg hejdå!!!!                                                                                                                                                                                                                                                 

mina katter

2011-01-07 11:32

hejhej jag har precis vaknat. Min katt kort svans välte nästan ner en blomkruka. Just nu sitter jag här vid datorn  leker lite med mitt pingisrack. snart ska jag till osse vi ska spela skate det är ett skateboard spel och det är skit roligt man kan åka jätte långt. När man kör 2 spelare så kan man köra på ett gupp ett jätte stort och sen gör man tricks.   jag är galen jag har inget mer att skriva. HEJDÅ!! SES NÄSTA GÅNG.  

snöbollskrig

2011-01-06 21:32

hejhej idag har jag haft snöbollskrig med osse och några andra. När osse och jag va i lag då va vi skit dåliga. Mina kläder var jätte kalla  sen. just nu sitter jag här vid datorn med en filt på mig. Besök gärna den här bloggen www.panfuland.bloggplatsen.se den är rättså bra!!   det gillar sean banan hehe.    

Jag ville ha varm korv idag men vi åt mcdonalds istället. Den hunden är så söt!! Jaja hejdå ses nästa gång ciao       

hejsan

2011-01-06 12:11

hejhej just nu sitter jag här vid datorn och väntar på besökare. Det är så kul för jag har fler besökare nu. Inann ville jag ha blogg.se men sen ville jag ha bloggplatsen. Jag bara längtar till fotbollen börjar då ska jag göra många mål. Jaja så här kan man bara inte kicka en boll  . Kolla på den här bilden.  

Det va en söt hund!! Jaja vill inte blogga mer nu ses 

   

=)

2011-01-05 21:39

hejhej min syrra lärde mig att göra så ni kan trycka med eran pil på en adress. Kolla gärna på min syrras blogg det är en fotoblogg www.liniiiz.bloggplatsen.se Hon har många besökare om dan men det har inte jag. Jag vill bara ha min mobil okej den är inte min en men jag ska ju köpa den. Jag längtar till våren för då börjar min fotboll men många kommer att sluta i laget vi vann inte en ända match förra tarminen. Jaja hej då ses nästa gång ha det gött =)=)=)=)=)=)=)=)=)=)       

hejhejhej!!

2011-01-04 20:37

hejhej idag har det varit roligt osse och jag har matat ett rådjur vi tog ett äpple till rådjuret. Jag va med osse nyss men han skulle hem så nu bloggar jag jag gör det nästan alltid på kvällarna asså komentera här ni vet väll hur det är att ha en dålig blogg det har alla haft. Bara besök min blogg för sen kommer min blogg bli bra och då kommer jag besöka dåliga bloggar som har 1 besökare om dan typ. Så snälla gör så andra och min blogg bli bra!! hejdåååååå!!! Ses nästa gång om det kommer några. 

hallå!!

2011-01-03 20:24

hejhej idag har det varit skit kul osse och jag har varit och vi stack till en i hans klass och det var skit kul!!   

Den här vill jag ha men jag ska ha samsung galaxy 5 istället. HA DET BRA CIAO  

jätte söta katter

2011-01-02 21:24

hejhej imorgon är jag hemma själv med min syrra då ska jag sova länge. Kolla på domhär katterna dom är jätte söta       

söta va ok det kommer va så kul imorgon för osse och jag ska spela fifa 10 eller ska vi vara ute och åka i backen. Komentera snälla komentera jag har typ 1 besökare varje dag ibland 0 så snälla besök min blogg jag lägger snart ner den ok jag skojar. Hej dåå ses nästa gång om någon är här!!

2011

2011-01-01 21:47

hejhej nu är det 2011 och det är kul. Det var jätte roligt för vi var hos våra kusiner och när vi skulle skjuta raketer blåste det jätte mycket så jag föll omkull. Det var ström av brott nästan hela tiden okej inte hela tiden. Jag sparar till samsung galaxy s jag behöver bara 500kr till typ såhär ser den ut. 

  Jaja hej då längtar lite till den tionde januari 2011 okej ni fattar då börjar skolan hejdååå!! Ses nästa gång ciao!!

ny år

2010-12-30 23:00

hejhej imorgon är det nytt år och jag längtar det ska bli så kul att smälla raketer. När jag va liten sa jag harriketer till raketer och min syrra sa hyttelam till flygplan hehehe. Just nu sitter jag här nere vid mammas laptop och min syrra sitter jämte mig med sen laptop. Jag måste sova snart asså jag vill det för imorgon ska vi hyra gympasalen på min skola vi ska spela innebandi där och sen sticker vi till våra kusiner!! DET SKA BLI SÅ KUL!!    

Vad har dom gjort med hans face?? Skit samma i messi tänk på nyår!! Okej men hej dåå ses nästa gång och besök min blogg ofta jag har inte många besökare och glöm inte att kommentera ciao!!  

mina presenter

2010-12-27 21:56

hejhej nu är julen över  men det är ändo kul för jag har fått lila fotbollskor och jag har fått pingis saker asså pingis bollar och rack. Det var jätta kul på jul för jag och min kusin gick ut efter tomten hadde kommit och då skrämde vi Tage asså min kusin. Vi hadde tomte mask på oss och han blev skit rädd. Min syrra fick en kamera som hon har tjatat om jätte länge . Jaja men jag pallar inte blogga mer sorry det blir inte mycke blogg idag hejdå!!   

en söt katt

2010-12-23 21:33

hejhej idag är det den 23 december och det betyder att det är julafton imon. Det ska bli så himla kul!!  

Det va en söt katt. Det är min syster som har tagit bilden:) Hennes blogg heter Liniiiz.bloggplatsen.se Hon älskar att fota så det är en fotoblogg! Hon har en fotostudio i sitt rum.

Den katten heter kortsvans ps den har kort svans. Hej då! Ses Nästa gång.

hej

2010-12-18 18:15

hejhej jag bloggar idag igen det här är mitt tredje inlägg idag men det är ju så kul att skriva. Snart ska vi äta tacos och det kommer bli gott. Imorgon kommer det att bli jätte kul för vi ska klä granen men det är dåligt för vi har en plast gran.  det var en ful min hehe!!     

hoooooooooooooooooooo på dig själv du. Snart är det jul åååååååååååååå jag längtar man kommer få massa saker och jag vet inte vad jag kommer få!! Jag hoppas ja vå något roligt.  . buuuuuuuuuuuuuu hahahahahahah . hjälp sos jag har inget mer att skriva . hehe jaja hej då ses nästa gång hejdå!!!!!!!!                                        

:)

2010-12-13 19:28

hejhej idag har jag och Linus gjort klart vår mojäng den kan snurra med hjälp av ett batteri. Om man tar ett kraftigare batteri så snurrar den och lyser fortare. Den heter pi det är en förkottning för propell ingrid ps det var Linus som kom på namnet.

 Så kan jag inte kicka en boll . Här kommer en snygg bild på Cristiano Ronaldo.    

Där spelar han i real madrid och det är mitt favorit lag jag hejjar på dom i champions leauge!! Det här är en bild när han spelar i Portugal.

Där skrek han värkligen! Min favorit målvakt är Casillas och han spelar också i real madrid. Jag vet vad ni tänker bara Cristiano Ronaldo men här kommer en bild på Messi         

Jaja hej då ses ps säg till alla om min blogg

Rubrik saknas

2010-12-12 19:52

hejhej jag har inte bloggat på länge för jag har gjort andra saker. Jag kom nyss hem från ett kalas min kusin fylde år. Det var jätte många där och vi åkte i doms backe det var skit läskigt och jag ramlade nästan hela tiden. Just nu sitter jag här vid datorn och bloggar fast det vet ni ju men snart ska jag spela ett online spel. Jag är jätte glad för pappa har fixat fårat wii så imorgon ska jag spela som en galning för det var jätte längesen jag spelade wii. Det är tråkigt gör det är skola imorgon . Jaja hej då och nu lovar jag att jag ska blogga mer hejdå!!