RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-11 13:13:29

folkebus

Shopping, stall m.m

2013-10-26 16:25

Varit i stallet på förmiddagen och pysslat lite med Folke. Har ju bara regnat hela dagen så tog in Folke en sväng i stallet så att han fick ett torrt täcke på sig. Hade planer på att gå till ridhuset men det regnade för mycket.

Efter stallet for jag till stan och shoppade med en kompis och hade det hur mysigt som helst. Köpte en tröja och ett skal till mobilen.
Tänkte slänga in lite roliga bilder från stallet förut.

Inte hunnit att blogga :(

2013-10-25 07:41

Har verkligen inte hunnit att blogga. Jag har börjat i sista året i grundskolan så nu är det fullt upp hela tiden.

Iallafall så tänkte jag skriva lite om vad jag har gjort när jag inte har bloggat. Jag har ridit Folke på Equality Line på hammarö och det har gått jättebra. Har hoppat lite har det tyckte Folke va jättekul.
Nu har jag bara en häst att ta hand om då Rei ( min foderhäst ) har blivit pensionär.
I september så var jag på unionstravet på Färjestad och det var hur kul som helst.

Nu tänkte jag slänga in lite bilder :)

Inte haft tid att blogga ?

2013-08-14 11:06

Har haft jättemycket att göra så har inte bloggat på ett bra tag. Har ingen dator så bloggar från mobilen. När jag inte har bloggat så har jag vid ridhuset och hoppat med Folke och så har jag jobbat på Hammarö Horseshow hela helgen också :) Har även vart på Färjestad och kollat lite på trav och sånt. Tänkte slänga in lite bilder på när jag har hoppat med Folke och på Hammarö Horseshow.

Rolig dag! :D

2013-03-02 20:37

Va ute och red idag i det vackra vädret :D. Jag har en häst som jag är halvfodervärd till som jag red monté på idag. Hur fin och snäll som helst :D.


Har en till rolig sak att berätta :D. Jag får bli medlem i ridhuset Equelitie line på Hammarö nästa månad! :D. När jag blir medlem där så kan jag inte börja rida Folke där inne på ett par gånger för jag är osäker på om han har vart inne i ett ridhus förut, så jag ska bara gå runt med han där inne ett par gånger så att han får känna att ridhus inte är farligt ;). Och med Rei( min foderhäst) är det samma sak. Måste gå runt där inne ett par gånger så att han också får känna att ridhus inte är farligt ;). Kommer att träna dressyr med Rei efter ett par gånger och hoppning kommer jag att träna med Folke! :D .Har inte bloggat på ett tag :(

2013-02-28 12:21

Har inte bloggat på ett tag på grund av att jag hade glömt bort mitt lösenord. Men nu ska jag försöka blogga varje dag.


Folke fick vila från ridningen igår så jag smörje hans sadel och träns istället :). Och när jag va klar med det så gick jag ut i hagen och fotade hästarna.


              

dålig uppdatering.

2013-01-17 20:25
Blivit dålig uppdatering här. Men nu ska jag berätta vad jag har gjort när jag inte har bloggat. Va på hööksrean och handlade lite nya saker till Folke :) Det jag köpte va: Ett rosa shabrak, en huva, fleece bandage och en ny grimma :) Igår fick han nya brodd . Vilket vi tycker va väldigt bra eftersom att Folke är bambi på hal is när han inte har brodd på sina skor hehe. Imorgon ska jag åka buss till stallet . Vilket inte är så kul eftersom att våran bil är trasig. Folke har inte blivit riden på länge så funderar på en liten skritt tur på han imorgon eller om jag bara står och pysslar om han riktigt ordentligt. Ska försöka att lägga upp några bilder på Folke nån dag. Men nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film och försöka att sova :)

Skapade nyss bloggen :)

2013-01-04 14:37

Har precis skapat den här bloggen :) Har försökt att skapa en blogg förut men det har inte gått tyvärr. Kan berätta lite om mig själv :)

Jag heter Sanna och är 14 år ( 15 till sommaren ). Jag bor i Värmland. Jag ÄLSKAR hästar och har en egen häst som heter Folke. Han är 22 år och är ett varmblod. Och han är väldig pigg för att vara så gammal. Den här bloggen kommer att handla om min vardag och Folke :) Kommer att lägga upp lite bilder på Folke snart också :)