RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-05 14:40:54

flickmamma

Fäääärdiiiig!

2014-05-20 15:53

Så... Jobbat klart! Det är än så länge en alldeles underbar dag. Tror min promenad i det fina vädret gjorde sitt. Kan ibland längta tillbaka och sakna mammaledigheten då man verkligen kunde göra något av dagarna och få ut det bästa för själen.

Men jobba är också bra!

Nu sitter jag och väntar på ett återbesök, sen ska flickorna hämtas på dagis och skola.

Tjingeling // Åsa

En bra dag!

2014-05-20 07:17

Det är vad denna dagen ska bli!

Vaknat, fixat mig, äter just nu frukost, barn & man sover fortfarande gott... Om en stund väntar jobbet på mig. Idag har jag bestämt att det ska bli' en bra dag, så då får det bli' det!

Igår väcktes minnen som gjorde att jag än en gång insåg hur viktigt det är att ta vara på varandra och tiden vi har tillsammans. I år är det tre år sedan pappa gick bort och varje dag önskar jag att jag hade fått sitta ner en stund och bara säga några få ord... Men med en blick mot himmeln eller ut över havet känner jag att du ändå finns "här".

Just nu finns mina tankar hos en vän...

Ta hand om varandra! Älska varandra! Våga förlåta! Lev livet!

Puss & kram på er alla!

Post till lilla mig!!!

2014-04-17 15:30

Idag kom det post från Holland! Min svägerskas söner har ritat fina teckningar till mig och skickat hit dem.

Tusen tack Christiaan & Jasper!

För övrigt så är det en blåsig dag som när sig åt utanför fönsterna. Hoppas det lägger sig och att solen vågar titta fram igen.

Barnen är på lekland med älskling och roar sig där.

Nu - äta!

Sooool!

2014-04-16 11:41

Njuter av solen!

Idag är en bra dag - hoppas din också är det. Det är viktigt att känna sig glad och positiv för att orka med. Så då gör vi det!!!

Ikväll kommer min älskade hem och då hoppas jag han är ledig heeeela påsken så jag får ha honom hemma med mig.

Ha en underbar dag allesammans! Glöm inte att njuta av vårsolen och ta väl hand om varandra!

Puzzzzzzzzzel...

2014-04-15 17:18

Nästan färdiga...

Terapi på hög nivå! 1000-bitars lagt på 2 dagar.

Ooooh så förbannad - TELENOR!!!

2014-04-14 15:11

Nu har det fan ta mig gått för långt. Idag kunde jag inte låta bli' att lägga ett inlägg på deras sida efter deras lama sätt att hantera reklamationer...

***************

Jag har efter 15 år som kund hos Europolitan/Vodafone/Telenor tagit ett beslut om att avsluta alla mina tjänster hos er fortast möjligt! Ni kan sälja, ni kan lova men ni kan INTE hålla det ni lovat!

Då jag är medveten om att jag haft väldigt bra och prisvärda rabatter hos er har jag månat om dem och sett till att de alltid följt med mig i mina ändringar hos er. Likaså gjorde jag i januari 2014 då jag och min systers döttrar fått egna abonnemang och skulle läggas till i våra "fritt familj".

Jag förlängde mitt abonnemang hos Mobilio.se som lät mina rabatter vara då jag underströk att de absolut inte fick plockas bort. I sådant fall skulle jag inte tecknat abonnemanget hos dem. Min förlängning och nya mobiltelefon samt iPad kom från Mobilio.se men mitt abonnemang fortsatte löpa hos er och allt va' som vanligt.

Nu cirka ett år senare, då våra barn skulle läggas till i familjen, ville jag förhöra mig om möjligheten att uppgradera till 10 medlemmar istället för 5, men ändå behålla min rabatt. Säljaren hos er Telenor, lovar mig detta och jag blev uppgraderad. Så blev även mina kommande fakturor, som inte längre såg ut som tidigare.

Ni hade lagt på tjänsten, tagit bort min rabatt samt tagit för mycket betalt! När jag som kund ringer till er och påpekar felet NI gjort, får jag till svar att JAG måste inkomma med mitt avtal som styrker detta, alltså mina rabatter. Jag ber er ta fram avtalet då även där skedde stora missar och ni lovar att återkomma samt kreditera mina fakturor.

Ni återkommer efter ett tag med riktigt dåliga erbjudanden som inte alls matchar det vi tidigare kommit överens om. Jag accepterar inte dessa och ber att någon med högre befattning återkommer.

Idag 2014-04-14 blir jag uppringd av er reklamationsavdelning där ni gör det igen! Ni talar om att NI gjort fel, men pga. att det rent tekniskt sätt inte går att lägga tillbaka mina rabatter så som lovat så blir det jag som kund som blir drabbad. Ni erbjuder då två lösningar som inte duger för mig, för det är inte det ni lovat. När jag då säger hur jag kan tänka mig att vi gör, så blir jag bara tillrättavisad och kränkt (i mina ögon) "Åsa, du har två val! Antingen så tar du tillbaka det så som du hade innan vi lovade dig att du fick behålla din rabatt, eller så lägger vi på tjänsten och tar fullt betalt för den när den går ut nästa år".

Ser ni inte vad ni missar här!? Ni gjorde fel - ni måste rätta till det. Inte så att det drabbar mig.

Nu har jag begärt ut era loggar för alla mina samtal med er kundservice och ska gå igenom detta. Jag ska göra likaså från Mobilio.se.

Tråkigt att en av Sveriges största mobiloperatörer beter sig såhär. Vi pratar om 99kr rabatt per månad, sorgligt är det!

Ny dag - nya krafter!

2014-04-14 09:28

Då tar vi denna dagen som den kommer...

Den börjar såhär...

Spaghetti & köttfärssås - ingen bild!!!

2014-04-13 20:02

Jag va' så hungrig att jag glömde ta foto på maten - aj aj aj! Men maten va' god och jag blev riktigt mätt. Lillebror m. familj kom förbi en stund också, en liten påhälsning en så ovanlig söndag som denna. Trevligt!

Mannen min jobbar, tråkigt på söndagar, men så är det. Vi gjorde ett val och jag gick ner ytterligare i tid för ett tag sedan, då barnen inte skulle behöva vara på skola och fritids två "kvällar" i veckan. Njuter av det för tillfället men hoppas kunna gå ner ytterligare efter sommaren. Då siktar vi in oss på en ledig dag mitt i veckan. Så, slutsatsen blir om jag ska ner i tid så får väl min älskade man fortsätta jobba som han gör. (Men inget han har något emot).

Nu ska jag se om där finns någon skoj serie att påbörja. Hoppas kunna motstå diverse frestelser som bott in sig i vårt skafferi.

Blogg, bloggigare, bloggigast...

2014-04-13 16:38

Nu ligger jag ovanpå sängen med fötterna i luften och inväntar min bror och svägerska som skulle komma förbi och säga hej.

Min mamma är här hemma, vi ska äta spaghetti och köttfärssås - gott! Barnen är snälla och nå't sånär lugna idag, älskling körde till jobb tidigare i eftermiddag och då lovade dem att vara snälla mot sin mamma. Än så länge håller det!

Nä, men då fortsätter jag ligga här med fötterna i luften, sen uppdaterar jag er med matbild och annat skoj under kvällen.

Tjingeling!

Välkomna till min blogg!

2014-04-13 14:54

En ovanlig söndag som idag bestämmer jag mig för att börja blogga - igen! Ni som tidigare följt mina bloggar vet hur dålig jag kan vara på detta men jag ska verkligen försöka.

En dag som idag, en söndag som sticker ut lite från alla andra söndagar, bestämmer jag mig för detta - att blogga!

Hoppas ni ska trivas i min blogg och tycka det är skoj att läsa om mig och min familj, våra upptåg och impulsiva upptåg vi tar för oss i tid och otid.

Välkomna!