RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-04-07 14:10:19

enlitenen

Det borde gå lättare att FATTA

2019-04-07 03:37

Varför är vissa människor så envisa, det är så vansinnigt dumt. Sim han Per, han som aödrig ger upp och inte fattar att han inte kan komma någpnvart alls. han som ehligt detta sitter ch stirrar på ett gammalt inlägg, precis som man an tänka sig. Och som sagt, jag skriver inte ens om det. Jag skriver mer om billiga prylar, som kläder och varför inte golfbollar. Alla behöver väl billiga golfbollar? Erik beövde, men något fick honom att tappa sugen på golf. Och på klubben. Märkligt det där med att skämmas. At skämmas för att man är lite kär, en inte när an är förbindad av raseri är en oxymoron som av någon anledning ändå blr rätt, fast det är fel. Fattar ni? Jävligt fyndig lek med ord jag ej behärskar. Det är så jag smyger fram. Dum som ett spån, men jag har utantillärt mig svåra rd och fyra bra böcker. Lassie...ja, det är tre till också. Också svåra böcker, med små bokstäver. Och jag är trött på att jaga, jag vill resa. Rssa med tjejena, låta dem tänka på annat än er. Och det uppenbara. Och jag vill ha en proteinshake och....#Fuck_Cancer #Fuck_You

Det är nätan lite pinsamt länge sedan

2019-04-07 02:27

Men jag kom på att det är skoj att blogga. Tror jag, vissa verkar gaska bittra och arga. Visst verjar Per vara ganska elak och helt utan anledning - men ärligt talat så är det en ganska gnällig brud. Men det är inte per eller gnälliga kärringar jag skall skriva om, det vore förfärligt tråkiigt. Som en billig variant av hänt i veckan, fast utan kändisar. Billit i veckan, budget i veckan eller veckans bililiga berit. Något av dem är det som min näta blogg skall heta, som uteslutande skall handla om småsinta gubbar, gnälliga tanter och janske billiga skämt. Jag tänker exempelvis på Bellmanhistorier, fräckisar och buskishumor. 


Det jag inte fötsår med den där Per Larsson eller vad han heter, dt är att han verkar tro att det är på en blogg det skrivs. Den han blev ledd till. Jag tror det är annat på gång, för jag hittade snabbt ett par ställen till. Och nu, när jag slriver om det här så är det på sätt och vis ännu en blogg. ven om jag inte skriver om det så ja....det är ändå lätt att det blir så. Det är en hyfsad överraskning då, när det står på varenda sökning i närjeten av Per eller Axel Larsson.


Stackars krake, men även om jag inte har läst allt på något vis så känns det som om man kunde undvikit det. Framförallt nu när någon blev sjuk. Är det lesbiska? Nej, tamigfan. Det är en kille som gnäller så. Aspegers? Har du hört taas om antibiotika? Jävla veganer, på riktigt att hålla på att skippa vaccinationer och förstöra för alla andra. Och sedan sitta på internet och gråta över ett par påminnelser? Eller vad betalningsanmärkningar nu är. Är det hans mongo till farsa som anmärker,då kanman ju tycka att det är lite överreaktion att gå online med hela alltet. Av med alla kläder och skor, det skall vara naket. Usch, billigt och som sagt har jag inte mycket till öves för veganer och vegetarianer. Det blir liksom inte bra utan riktog mat, bra mat har kött på talriken. Alltod kätt, med massor av proteiner och nyttiga fetter.

Oj vad länge sedan denna var online då

2019-03-22 18:11

Jag öppnade en gammal dator, en laptop som man tyckte då jag köpte den. Nu känns den seg och klumpig. Men, det fanns minnen och historia här. En gammal blogg som jag skrev för vad? 7-8 år sedan eller mer. Jag var ingen kulspruta med skrivandet, men livet online var väldigt annorlunda då jämfört med nu. Någon menade att det berodde på Iphone, dvs att det är vad som förändrade nätet för evigt. Jag kan tycka att det räcker med att koppla ner sig i nåpgra timmar: när man väl är tillbaka online så har något blivit annorlunda. 


Det är mer än lite retligt att jag faktiskt har påbörjat en annan blogg sedan denna glömdes bort - men jag minns inte var den är eller ens heter. Jag är bra på att påbörja. Inte lika bra på att fullfölja, inte efter jabben heller. Jag är usel på att slåss och ficki stryk av min egen axel igår. Helt sant, jag hade inte ens sagt något och min axel blev ändå arg. En polare - Larsson - var tvungen att ta min axel i ett ordentligt strrypgrep innan den gav upp. Där står så Larsson med min axel och ser dum ut. Som om en ventil öppnats och all luft går ur den. Larsson visste inte vad han skulle göra eller säga,. och min andra axel var generad över att axel ett - eller den högra axeln om man så vill - hade hetsat upp sig så. 


Jag var bara chockad. Min egen axel? Va? Vad händer? Larsson hade pyst iväg, även hans ventiler hade sprungit läck. Jag är fortfarande irriterad på min axel, men vad gör man? Jo, man gör som då AIK förlorade en match för många år sedan: man fäller en tår, man tar ett djupt andetag och sedan hoppas man att någon söt tjej visar intresse. Kanske kan det bli något? Lite dejting? Lite rodnad? Resning?


Jag hoppas än. Hope Hope Hope, Love Love Love. Fan vad sorgligt! Eller sorgset kanske.Blir tidig fredag

2012-08-24 09:51

Idag blir det en tidigt fredag för mig. Jag är så otroligt trött så jag inte vet var jag skall ta vägen. Men snaaaaart är det helg...

Sorgset

2012-08-24 09:17

Läser på lite om matchen igårkväll, och nog blir jag lika sorgsen idag som igår. Aftonbladet skriver att "AIK skulle gå på fötterna".


Läs mer här och här.

***Detta skrivs långt, långt senare***


Jag minns detta väldigt väl. Resor, barn och vabbande var mina vanligaste aktiviteter. Och att byta blöjor! Det saknar jag inte, blöjor är mycket otrevliga och man var alltid tvungen att köpa dem i storpack för att inte bli ruinerad. Numera är blöjor billigare än de var då, åtminstone vad gäller blöjor man köper i butikerna. Blöjor och dess pris online har jag sällan orsak att kolla upp. Men OJ vad nära det var att bli annorlunda.


***Slut på Edit***

Dejting på morgonen

2012-08-24 09:12

Idag när det är Fredag tänkte jag slå slag i saken. Nu skall undertecknad börja utforska dejting på nätet. Jag har funderat länge, men nu blir det av. Frågan är vilken dejtingsida och om jag skall välja gratis medlemskap eller betala för att få alla finurliga fuktioner som inte ingår i gratis abbonemanget.


***Senare reflektion***

Vad kul att samma dejtingsidor finns kvar, och om jag minns rätt så är den inte förändrad alls. Det är annat än bloggen trodde, och det enda som inte har förändrats tror jag. Dejtingsidor var annars något jag trodde skulle vara ganska ute numera. Varenda kotte har ju sitt liv online, och de flesta använder nog telefonen och inte dejtingsidor. Tinder är väl vad det kallas?

**Slut på reflektion som skrivs denna dag** (Och jag är inne och tittar även på andra gamla inlägg, exempelvis då AIK verkar ha förlorat. Usch.) ****

Det gick ju sådär

2012-08-23 21:38

Kändes optimistiskt ett tag, men till slut var CSKA lite för tunga. Man kan ju hoppas på ett mirakel i Moskva, men det ser tufft ut. Riktigt tufft!

Snöade in på Dennis Larsson

2012-08-23 19:06

Undrar om exemplet Dennis är samma man som detta =) Vad tror ni? Hade ju varit väldigt kul kan man tycka... 


*** Edit ***

Det var inte samma Larsson, och det hade knapt varit kul ens om så hade varit fallet. Min polare "Larsson" hade en batalj med min högra axel nyligen. Galet, nästan sanning och väl värt att skriva om. Det är mer än man kan säga om "Bingo Bongo" som aldrig gav eller fick presenter på alla hjärtans dag i  högstadiet eller gymnasiet. Han hette Erik, men var så jävla ful i själen så han kallades Bingo Bongo. Han klarar jag mig utan, det tror jag de flesta gör.

Vad är soundcloud?

2012-08-23 18:58

Jag undrar lite om ngn har använt soundcloud. Om man tar ett exempel (som nu blev en man vid namn Dennis W Larsson). Då undrar jag vad man använder det till? Man blir ju inte klokare av dennis profil alls, och jag är i stort behov av ny musik.


*** Lägger till att Soundcloud visade sig vara toppen. Jag kan verkligen rekommendera den sajten. ***

#Naglar är större nu, ocvh då inte som i "långa naglar" utan som i nail art eller "nagelkonst" om man kallar det så i Sverige. 

  Bara en fin bild från Fjällbacka eller vad det var.


Finns streaming

2012-08-23 18:30

Det verkar som om det finns streaming av matchen på vissa bettingsidor. Frågan är vad det kostar att se den?

Hoppades på TV4play

2012-08-23 18:24

Asch, trodde i min enfald att det var TV4play premium som skulle sända matchen, men icke. Verkar vara eurosport(?) av någon anledning. Jaja, jag får leta vidare...


*** Oj vad jag letade efter såna saker på den tiden. Meningslösa ting som Fotboll, och jag käkade allt annat än nyttigt. Visst fick jag i mig lite protein mellan varven, men den mesta energi jag fick i mig var 40%. Då är det inte en ränta jag talar om :-) Dern mat jag åt var skräpmat, snabblagat och smaklöst. Hade jag varit smart hade jag skaffat en sån matkasse som är så poppis. Finns desutom snabblagade matkassar, så jag hade nog grejat det ändå.***

Vill vara där

2012-08-23 18:22

Oj vad det hade varit kul att vara på matchen idag. Men det ville sig inte. Hoppas att AIK spelar så bra de bara kan, så får vi se var det landar. Jag letar just nu som en galning efter ett sätt att se matchen live, men hittar inget...tips?


***Jag kommer ihåg hur less jag var under den här perioden. Jag åt bara snabbmat och en sallad då ocxh då. Allt som, var snabblagat, inget som var nyttigt. Jag drack för mycket också. Man ser det på hur kort jag skriver varje gång. Inga inlägg är längre än några meningar, och desutom om triviala ting som sport och då Fotboll? Är jag i Nangiala? Det är idag helt ofattbart för mig, jag - fotboll? Det är som om jag skulle...ja, typ tillbringa sommaren i Fjällbacka eller något annat hål i marken. Not bloody likely!***

AIK-CSKA ikväll

2012-08-23 18:12

spännande spännande


*** Detta skrivs 7 år senare ***


Tyckte jag alltså att detta var ett blogginlägg? Två ord, eller ett ord men två gånger. Det är för dåligt, precis som AIK var i matchen jag tyckte var "värd att blogga om". Nuförtiden tror jag att Google har anställt en lynchmobb i varje stad som förhindrar så korta inlägg eller sajter. De stora flertalet av inläggen jag skrev verkar ha varit max ett par meningar långa. Sorgligt dåligt, jag borde ha kunnat prestera bättre. Nu är en kommentar till samma inlägg fyrttio gånger längre, men detr beror nog på att min egen fyrtioårsdag har hunnit passera och med den en smärre hjärnskada som påverkat min förmåga att vara tyst. Lite påverkad. Jag tycker nog att jag platsar på vilken topplista som helst vad gäller babbel, men jag vet inte om det är så mycket att vara nöjd över. "Idag en liten topplista över Sveriges bästa babblare: Vi börjar med..." Ja, Karl lär vara nästa ord oftast. Men man vinner inga priser och hamnar inte på topplistor av att endast babbla. Det hade förstås varit tacksamt om så var fallet. Och vi har köpt husbil, bråkat om husbil, skiljt oss på grund av husbilen och sedan hade ingen av oss tåd at behålla den, så vi var tvugnma att sälja husbilen vid skilsmässan. Förra kärringen träffade en ny direkt, och det första de gjorde var självklart att köpa en stor, fet och lyxig husbil som jag kan hoppa upp och sätta mig på är belånad så in åt skogen. Och husbilslån är inte billiga, tro mig. Att låna hela klabbet är allt annat än billigt, det borde inte gå runt. Grr!


*** Slut för idag ***

Hej igen

2012-08-23 18:11

Tänkte bara säga det, hej igen på er allihop.

Åkte längskidor

2012-02-16 14:35

Igår åkte jag längskidor för första gången på väldigt länge. Jag fick låna ett par av en kompis och testade i skogen. Det var spåårat, men jag hade svårt i uppförsbackarna. Lätt att glida bakåt känns det som. Idag har jag naturligtvis galet mycket träningsverk men det får man tåla.

Alla hjärtans dag

2012-02-14 16:04

Idag är det alla hjärtans dag. Hoppas ni har köpt blommor och choklad till er älskade!

Ännu än måndag

2012-01-30 12:12

Då sitter man framför datorn ännu en trist måndag. Jag skall till doktorn och ta lite prover idag, så jag bestämde mig för att vara hemma hela dagen. Rätt skönt även om det blev tråkigare än jag hade tänkt mig. Helgen var annars lugnare än på länge och jag kikade mest TV och film. Inget bra på TV på hela helgen.

Snö

2012-01-25 12:29

Usch vad mkt snö det är överallt. Känns snarare som julafton än något annat. Mysigt på sätt och vis, men kallt!

Trist Handboll

2012-01-20 11:17

När det nu skall vara handboll på TV kan väl Sverige ändå se till att vinna? Blir så trött på att se Tyskar vinna. Nu är det snart helg, då vill jag bara slappa!

Kallt och molnigt

2012-01-19 16:16

Trist väder idag. Kallt men molnigt är bland det tråkigaste jag vet. Nu får vintern bestämma sig. In eller ut? Fram eller bort?