RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-14 00:45:36

Emmsiss

Torsdags

2014-05-31 12:15

Hej! Som ni kanske förstod skulle jag berätta något som jag gjorde i torsdags.. Jag, Emma, Christian och Jacob cyklade till elleholm badade och så där.. När vi cyklade hem bestämmde vi att vi skulle äta pizza på mona lisa.. Det gjorde vi då och efter att vi hade ätit och lite så.. Cyklade vi och badade

Tillbaka!

2014-05-31 12:11

Hej nu är det ett tag sen jag skrev något på bloggen.. Jag har haft det lite jobbigt med vänner och sen har jag inte haft lust att skriva någon.. Men nu ska jag försöka uppdatera så ofta som möjligt

Lov!

2014-04-11 16:46

Hej! Nu är det PåskLov känns jätte skönt.. Nu är jag på väg till pappa (jag saknar honom) sitter och lysnar på musik nu... Vet inte vad jag ska skriva med men en sak vet jag... I dag hade jag Engelska-Prov jag tror det gick ganska bra det gick ganska snabbt att göra det... Men hej då skriver kanske något mer sen

God morgon!

2014-04-10 07:24

God morgon! Nu har jag inte skrivit något på länge de är för att jag har haft Matte-Prov och det pluggade jag till och sen så i morgon är det Engelska-Prov och det ska jag blrja plugga på i dag (jag är väldigt smart) ja det är dörför det inte har kommit upp något...men nu måste jag sticka jag ska Cykla? hej då!

?

2014-04-02 15:52

Hej! I går kom det inte upp något på bloggen förlåt för det... Nu tittar jag på tv film (den är inte bra)....men hej då!

kolla in den bloggen!!

2014-03-31 20:40

hej! ville bara tipsa om min bästa väns blogg www.bloggplatsen.linnsiss.se så kolla in hennes blogg hej då!

Hej!

2014-03-31 16:15

Hej! Vlle bara visa vad jag har gjort i slöjden (vet ine varför) till min lille bror :)

Som sakt vet inte varför jag lägger ut det här XD

Video!!

2014-03-31 16:09

Hej! I dag blir det kanske en video som jag kommer att lägga upp på bloggen vi får se om jag gör det i dag eller så gör jag det någon anan gång och det kommer då att vara TMI-Tag då men ville bara säga det så hej då!

Bilderna!

2014-03-30 11:22

Hej! Nu kommer bilderna på djuren!!

Milo och Chilla, Chilla är den som är minst av dom.

Eliot och Laban, Laban är den som är vit* och Eliot den andra...

Sampler och Jack, man ser nästan ingen skillnad på dom på det kortet..

Här är bilder på kaninerna men det är bara på " Isbjörnen och Oliver Men i bakgrunden om Isbjörnen är Flodis... Isbjörnen är den vita Och Flodis är grå och Oliver är på det kortet där det inte är en vit kanin XD

frågor!!

2014-03-30 10:33
Hej!Nu tänte jag svara på 10 st frågor så vi sätter i gång med det! 

1.har du några djur i så fall vad heter dom och vad är det för djur?

ja det har jag, jag har en egen kanin som heter isbjörnensen och så har vi hela min familj djur tillsammans och det är:

4 katter Milo Chilla Eliot och Laban

4 kaniner Oliver Bianka Flodis och Isbjörnen men den är ju min egen

2 ödlor Sampler och Jack.

jag kommer lägga upp bilder på några av djuren sen från min mobil för jag har inga bilder på dom på min dator.


2. Vad har du för mobil?

jag har en iphone 4s i vitt.


3. Vad är din favorit mat?

Jag har två favorit rätter och jag kan inte välja en av dom så:

Potatis och Torsk med remuladsås och farfara ärtor och

Majskyckling med Ris.


4. 5 av dina favorit färger?

Jag gillar typ alla färger men om jag mmåste välja så är det nog: Grön, Blå, Vitt, Ljus Röd och Ljus Rosa.


5.Vad heter din Mamma, Pappa, Bror och så vidare?

Mamma heter Jane

Pappa heter Johan

Store bror heter Simon

Lille bror heter Freddie.


6.varför började du Blogga från första början?

Jag började Blogga för att jag tyckte att det skule varit roligt att skriva och se hur många det är som kollar på min blogg och även om det inte är så många som är inne och kollar vad det är jag skriver så vill jag ändå  Blogga det kommer ju bli mer och mer efter  ett tag.


7.Bästa vänner?

Jag har inte så många Bästa vänner men dom heter:

Tilde

Mathilda

Ida

Emma

Nellie

Linnea

Samantha

Aaa typ dom


8.Kan du lägga ut mer på Bloggen?

Jag  försöker göra det s ofta som möjligt, som ni kanske märker så lägger jag ut mer på helgen än vad jag gör på veckan och det är för att det är läxor och prov och jag vill ju hinna med att vara med mina vänner.


9. Lägger du ut videors på yb?

Nej det gör jag inte jag kanske ska börja d´med det eller så Bloggar jag bara jag får se.


10. hur många år är du och vilken klass går du i?

jag är 11år snart 12år och jag går i 5:an.Ja det var dom här frågorna och det är ju någrra som har skrivit domma till mig på instagram och på andra ställen med.. bilder kommer på djuren snart men hej då så länge!!Bilder!

2014-03-29 18:58

Hej! Det var någon som ville att jag skulle lägga ut en bild på mig och då tänkte jag göra det ( bilden är inte snygg ) lite dåligt ljus men men och det blev två bilder

Orm-jakt!

2014-03-29 15:05

Hej! Nu har jag varit på orm-jakt vi hittade 1 snok och 3 hugg-ormar sen hittade vi också en ödla... Det fanns också jätte många små grodor där jag "typ" räddade en gröda från att joppa rakt fram till en hugg-orm ( oj va jag är duktig borde få ett pris?) men jag fick ta upp en groda då (den var slämig) det var inte lärskilt roligt att lukta grod-släm men men.. Aa det är vad jag har gjort i dag en så länge hej då! Bild på snoken under :)

Vet inte vad jag ska skriva som rubrik..

2014-03-28 17:46

Hej! Då är man på vär till växjö.. Pappa har hämtat mig och Simon (min bror)... Min lille bror Freddie blev jätte ledsen när vi åkte :( det är inte roligt att åka när han är jätte ledsen... Men nu ska jag försöka att inte tänka på det nu... Jag ska ju ha roligt nu... Men det är inte så roligt att sitta i en bil i 1 timma.. Ska nog läsa lite i min bok som heter "Död och Diamanter" jag började läsa i går så jag är bara på kap 4.. Hej då! (Bild på boken där nere)

Sommar!

2014-03-28 15:13

Hej! Nu är jag med julia och vi ligger på ett täcke på gräsmattan och solar med solglasögon!!

Hej!.

2014-03-27 18:22

Hej! I dag har jag varit i skolan och när jag kom hem så skulle jag plugga men jag somnade så jag har sovit tills nu... Jag har Engelska och No att göra tills i morgon och jag kan inget av de... Men hej då!

TMI TAG!!

2014-03-26 20:55

                             TMI

hej! jag har tänkt att jag ska göra en video alltså en TMI TAG så skriv fall ni vill att jag ska göra en sån video så kan ni ju kommentera. jag har skrivit ner dom frågorna som är för den Tagen så jag gör det ifall det är så att ni vill det så är det bara att starta en video..