RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-21 20:04:03

elinlu, ha tid är ett problem som kommer ta evigheter att lösa....

de vill ha död på mig.

2009-03-24 08:43

Jag har inte mycket emot att vara i skolan då och då, men nu är det å att dom tänker tvinga mig att vara i skolan på natten.

Helt enligt lag, kan dom göra så? 


Allting handlar om att vi ska sända ett radioprogram (89,3 luleå närradio för dig som vill lyssna) och berörande elever fick rösta om att antingen sända utomhus på dagen, eller tillbringa natten på skolan och sända då.

Jag röstade givetvis på att få sända på dagen, och det finns en bra andledning till det, att jag aldrig kommer att orka sitta uppe på natten.


Jag fattar inte att jag förlorade, röstningen borde vara självklar i såna lägen, i skolan ska man vara på dagen, inte på natten! 

jag lever, men det är knappt....

2009-03-15 14:26

Jag lever men det är verkligen knappt, Tess från jobbet hade inflyttningsfest igår och jag är ganska säker på att jag var där.


Jag var tvungen att fara och köpa nya kläder inför festen igår, så det blev en väldigt åtsittande klänning och leggins, (som senare under kvällen fick smaka grus och är nu helt förstörda, precis som mina knän).


Drink efter drink slank ner hur lätt som helst och jag tog mig igenom kvällen med elegans. Det var sen problemen kom....

Vaknade halv 9,  efter 3 och en halv timmes sömn, fortfarande dragen som satan. Såna stunder är underbara, man luktar gammal fylla, är torr i munnen, huvudet värker, ögonlocken väger 800kg styck och man försöker fylla minnesluckorna som uppkommit under kvällen.

Jag lyckades i alla fall ta mig till Freddes vardagsrums matta, och där har jag spenderat min morgon tillsammans med kaninen och beklagat mig om varför gud straffar mig med en sån fruktansvärd hangover.

Det är skönt med någon som lyssnar.


Nu ska jag förflytta mig till Maries säng, den ser inbjudande ut.

Jag finns på mobilen om du vill något.

nu är de klart :)

2009-03-11 12:18

Jag måste verkligen få säga att det är med lättnad jag skriver att köket snart är klart. Familjen håller fortfarande ihop och det ser faktiskt bra ut.

Lite tapeter och städning kommer att piffa upp det, så kan jag lägga ut lite bilder senare :)

Är på väg till jobbet på en stund, ska jobba hela kvällen, men det känns bra. pengar är pengar som alla vet....


Satt och läste lite gamla artiklar på Aftonbladet och såg att det var, ursäkta mig, nå IDIOTER till föräldrar som döpt sitt barn till Adolf Hitler. Detta gör mig nästan mer upprörd än årets fiasko till melodifestival.

Föräldrarna har inte tänkt på att barnen faktiskt ska växa upp i ett samhälle som är ganska snabba på att påpeka/skratta åt/prata bakom ryggen/mobba.

You name it, denna unge kommer med största sannolikhet inte att överleva high school. Tack och lov att vi såna gånger bor i Sverige där det faktiskt finns en namnlag.


Puss och Kram /Elin

våren, vart är du nu?

2009-03-06 15:48

Som de flesta redan vet är jag en spontan människa som gör det som jag känner för just nu. Men jag har planerat att jag ska ändra på det, jag ska schemalägga min tid för att kunna "bli lugnare i sinnet". (Läste det i en gratistidning som någon lagt på min bil)

Men sedan slog det mig, tidningen ville att varje dag skulle börja och sluta likadant för att man ska kunna sova bättre, då skulle alltså min morgon se ut såhär (även lediga lördagar & Söndagar):


 06,45: larmet ringer, jag funderar på vem som är närmast så jag kan slå den personen, stänger av väckarklockan och somnar om. Dock fortsätter klockan ringa var 9:onde minut och jag blir bara argare och argare.

Ca 07,40: jag flyger upp ur sängen, borstar tänderna, drar på mig närmaste klädesplagg (medans jag funderar på om sandra vaknat), sminkar mig fort och slarvigt och flyger ut genom dörren...


Nej, det skulle inte bli någon harmoni i min kropp om VARJE morgon skulle börja så. Det spontana är bättre, man vaknar, är lite arg, bestämmer sig för att ta sovmorgon vissa dagar, kommer till skolan några timmar senare....


Japp, det passar mig bättre!
jag är uteliggare...

2009-02-25 16:58

Jag är inte så duktig på att skriva här, anledningen är att jag är en jävligt upptagen och efterlängtad person. Alla vill vara med eller som jag.

Det var ju givetvis dagens lögn. Jag och Marie har senaste idag diskuterat att vi inte har några vänner. Vi kom också fram till att vi skulle fara till piteå på krogen och ragga lite vänner. (som att alla i piteå är trevligare.... nja...)


Jag lever som en uteliggare. Här hemma har vi rivit ut hela köket, jag har ingen kyl att rota i, jag har ingen spis att göra mat på, och jag måste diska i tvättstugan. Det känns som om vi är uteliggarfamiljen. Bli inte förvånad om denna familj splittras efter renoveringen eftersom allt detta går oss på nerverna och jag försöker hålla mig borta så mycket som möjligt för att inte skapa ännu mer intriger.


För att ni ska förstå hur illa detta är ska jag ge er en liten konversation från våran familj.

Jag: vad blir det för middag?

Mamma: Ja, jag kommer inte åt några pannor, så det blir ris.... och kassler.

Jag: okej, ris i riskokare, men hur fan ska du göra kasslern?

Mamma: vi kopplar in micron i vardagsrummet.

Jag: ?!

Efter tio minuter kanske.

Pappa: När är maten klar?

Mamma: Kasslern är fortfarande frusen....

Pappa och mamma: Ähhh, va fan nu äter vi! 


Dessutom äter vi på papp-tallrikar och dricker vatten från en tunna som vi hämtat hos Emmelie.

Då vet ni hur mitt liv ser ut för tillfället.

Får jag sova hos dig?

FÖÖRLÅT!

2009-02-17 10:31

Fan, glömde igår igen att det var min tur att ha med fika till klassen idag.

(jag skulle nämligen ha tagit förra veckan, men glömde då också)

Jag hade inte hjärta att säga till mina käraste klasskamrater att jag förträngt mina sysslor, så jag bara log och sa att jag visst hade med deras favorittårta. Paniken utbröt, jag ljög för min lärare och sa att jag hade tid hos läkaren klockan 10.00 (förlåt igen, mår jätte dåligt över det)


Det blev ett hastigt stopp på Ica maxi för att köpa det som behövdes och sen bar det av hemåt. Nu har jag slängt ihop första delen av kakan och väntar på att den ska vara klart i ugnen.  Beräknar att vara tillbaka i skolan kring 12 eller lagomt till fika stunden.


jag måste inskaffa någon sorts kalender för att komma ihåg vad jag ska göra och när. men den skulle jag förmodligen tappa bort, precis som kontokortet. Jag fick ett nytt kontokort i fredags eftersom jag tappat bort den, och när vi skulle ut på lördag, SÅ VAR FANSKAPET BORTA IGEN!

- helt jävla otroligt. nåja, nu är kakan klar.

wish me luck.

tips och trix , ja tack :)

2009-02-10 21:51

Jag behöver lite tips och trix, vi har spelat in en skiva med Limited, och jag vet inte riktigt hur jag ska redigera den, om du har några tips om hur jag kan göra får du gärna höra av dig. Det är i metal-stil och låter ganska likt metallica, jag har dragit lite reverb över rösten och gitarren, och gjort basen samt baskaggen lite hårdare, men jag blir aldrig riktigt nöjd.

Om jag kunde skulle jag lägga upp den så man kunde lyssna på den, men jag vet inte riktigt hur man gör. Jag kanske kan fråga någon imorgon, så kommer den till helgen.


Det händer inte just så mycket nu, så jag har lite att skriva om. Men till helgen ska vi väl festa i alla fall, så för dem som vill, hittar oss på krogen..... Om vi kommer så långt. Enligt de andra så  ska vi vara dragna.


När två meter snö äntligen faller till marken, så längtar vi efter sommaren. Det är konstigt.

UTMANING :D

2009-02-08 19:08

Okej, såhär ligger det till, jag har fått flera utamningar här, och jag är en sådan person som aldrig kan motstå en utmaning! det var lite illa faktiskt.

Men här kommer det i alla fall.


Sju sanningar om mig:
1: Jag hatar att förlora
2: Jag är arbetsnarkoman
3: Jag grinar som en barnunge om jag inte får som jag vill..  
4: Jag tar bilen till Sandra eftersom det är för långt att gå. (200 meter)
5: Jag borstar aldrig håret.
6: Jag sparar pengar för att kunna göra en skönhetsoperation.
7: Jag är så mörkrädd, så att det skulle kunna räknas som en sjukdom.

detta blir ett löfte =)

2009-02-02 13:35

Jag och mina vänner satt idag och diskuterade hur vida Luleå Hockey kommer att vinna sm-guld detta år.

Jag tycker själv att Luleå Hockey är ett toppen lag, det är kul att titta på och de har en massa talangfulla spelare som en dag kommer att tjäna "storkovan".

Men personligen tror jag inte på ett SM-guld detta år. och inte nästa år heller för den delen. Det finns betydligt bättre lag som Linköping och HV 71.

 Så detta blir mitt löfte till slutet av säsongen:

 Om Lulå Hockey vinner SM-guld i år ska jag springa, endast iförd en luleå hockey-flagga kring midjan och en svart-röd bh, från Loet i Luleå till cleo, skrikande massa passande ramsor. Sen ska jag ta mig in på cleo och fira tills jag får åka ambulans eller polisbil hem.

 Jag har aldrig svikit ett löfte hittills och jag kommer inte göra denna gången heller, så om du vill ha något roligt att titta på så är det bäst att du hejar fram Luleå Hockey till ett sm-guld i år.


Vinterkräksjuka.

2009-02-01 22:25

Nu har den oemorståndliga vinterkräksjukan slagit till även mot den starkaste. Jag har igår och i förrgår legat utslagen i min säng och inte orkat röra mig alls. Därav att jag inte skrivit något ;)


Jag lovade ju att jag skulle lägga ut ett skämt, som jag tyckte var helt under bar. "därför är datorn en man".

Den fungerar aldrig i köket

Bakom den imponerande fasaden  finns det i princip bara luft.

Den kan inte göra något om du inte visar den hur man gör.

Den har svårt att söka efter saker.

Ju mer du frågar desto långsammare går det.

Lämnar du den ensam ett tag slocknar den.

Den fungerar bara till det ögonblick då du verkligen behöver den.

Den sätts på varje morgon.

Om något går galet står den bara med tom blick.

Allt som den gör finns i något som är ungefär 14 cm långt.

Jag ler för mig själv varje gång jag läser den.

Men nu över till mina mer allvarliga problem, jag har fått något sorts skoskav på min högra lilltå och den har svällt upp till tusen, jag brukar skämta om att jag håller på att odla en sjätte tå. Den är as skämmig och jag vägrar ta av mig sockarna när någon tittar på, bara mina allra närmaste har sett den. Men problemet är inte att den finns där eftersom den inte alls gör ont. Problemet är vad fan jag ska döpa den till, du får gärna höra av dig om du har några förslag. För med min fanatsi lär det bli något i stil med, pärlan, eller snäckan. Inte kanske så jätte coolt kanske........


vinstlott :)

2009-01-29 22:45

Jag vill bara börja med att gratulera, En vän till mig vann nämligen 13881 kronor på oddset ikväll. Vi satt tillsammans och såg Elitserien, och när Luleå förlorade var vi såklart fruktansvärt deprimerade.

Jag bestämde mig för att börja dra mig hemåt igen när han utbrister -ELIN ELIN! VÄNTA! öhhh, vad fan! Titta här, jag menar, jag menar, ööööh..

Något i den stilen var slutsatsen till att oddset för kvällen för en gångs skull gick in.


Nördig som jag är satt jag även på aftonbladets hemsida och hamnade för att se en video-nyhet, som gjorde min kväll lite gladare. Två brottslingar hade rymt från häktet, fastkjedjade i varandra, och tagit sig förbi poliserna, men när dom ska korsa en parkering springer de på var sin sida om en stolpe.

Det kändes som någonting jag skulle ha kunnat göra, och det gjorde mig betydligt gladare när jag insåg att jag är inte den ända som anses var den dummaste i hela världen.


Imorgon tänkte jag lägga upp lite roliga saker som man kan ramla på när man söker saker på internet. bland annat "därför är datorn en man", jävligt bra  och stämmer till hundra procent, dessutom ska jag berätta om mina tår. Se till att kom tillbaka :) God natt.


god kväll :)

2009-01-27 23:07

Innan jag kommer till något som är kul så måste jag först få ta ut min bitterhet över alla dessa j#%vl"a lapplisor som springer runt i staden och jävlas.

Jag skulle inte vara så jävla förbannad om det var så att alla fick böter, men snart börjar jag tro att dom letar upp min bil, bara för att dom vet att jag inte tycker om det.

En del betalar inte ens avgift när de parkerar inne i stan, men när Elin Lundmark har parkerat 4 timmar och 30 minuter på en 4-timmars parkeringsplats, dååå är det fan-i-mig inga problem att hinna dit och sätta en ful, äckel, gul lapp i rutan.

Jag har haft körtkort i snart ett år, och har sammanlagt hunnit få: tre parkeringsböter på 500 kronor, två stycken på 300, även en på 800, och idag fick jag min andra på 350 kronor. DET ÄR FAN MER ÄN VAD MIN JÄVLA BIL ÄR VÄRD! (okej, inte riktigt, men du fattar.....)

- Men sjävklart fattar jag hur du tänker nu, "hon får väl skylla sig själv... blabla,". Och ja, jag får väl göra det, till viss del...


Men förra gången hade jag faktiskt parkerat lagligt, och då jag ringde en massa personer som bara skickade mig vidare och vidare hela tiden, och sen när jag slutligen kom fram till personen ifråga fräste hon någonting om att vi ses i en rättegång och slängde på luren. Inte konstigt att dom vill straffa någon genom böter, när dom är så bittra....


Men åter till någonting som är kul, satt och kollade på lite sommarbilder..

Visst, vinter är toppen, men nog får man lite längtan till sommarvädret ibland.

Laddar upp några så du inte känner dig så frusten i vintermörkret :)

Allmänt shit :)

2009-01-26 16:09

Jag tog en paus från blogganet under helgen, eftersom jag jobbat större delen av tiden (och sovit den andra delen). 

Men det hände ändå en rolig sak, jag satt på min rast som vanligt och käkade lite, så kom jag på mig själv med att fundera över vad jag skulle skriva i bloggen idag! Det var på gränsen till att jag blev generad där jag satt.


Ingen skulle ju kunna kalla mig en "van" bloggare, men det är otroligt vad detta modefenomen kan styra vardagen hos männsikor.

Jo, juste, jag skulle skriva vad jag kom fram till för ämnen att skriva om, men jag kom inte på något.


ohhh, vill ha, vill haaaa!

2009-01-22 19:26

Har du kännt den där känslan någongång när man hittar något man verkligen vill ha men inte behöver? Jag var på stan idag och hittade något som för mig var världens finaste stövlar. Jag grips i såna stunder av en tillfällig panik, jag vet att jag har pengar (men behöver spara), och jag vill ha skorna. Men samtidigt vet jag att mina föräldrar skulle slita sig i håret om de fick veta att jag köpt nya skor igen! Köpte nämligen två par i förra veckan varav ett par var stövlar. (vadådå, det var ju rea, tänkte jag).


Men för att komma till något viktigt. Jag satt på en väldigt intressant föreläsning idag. Det var en muslimsk kvinna som föreläste om hur det var att vara kvinna och muslim i Sverige. Hon tog död på några fördomar som säkert inte bara jag hade, jag tänkte främst på att man måste ha slöja, man är undertryckt osv. Men så är det faktiskt inte, det kändes som att mannen hade mer plikter att följa och kvinnan kunde bara enkelt luta sig tillbaka. (självklart inte, men du fattar vad jag menar....)


Högen med läxor bara växer precis som ångesten inom mig för att jag inte tar tag i dom. Jag måste vara världens sämsta människa.


P.S Påväg hem från skolan idag hittade jag en tia på marken, åhhhhh... Gud vill verkligen att jag köper dom där skorna! D.S

jag börjar på måndag....

2009-01-21 12:02

Jag har under en längre tid funderat på att skaffa en blogg, bara för att jag också ska kunna vara med och diskutera om det senaste som skrivits, vem som är populärast just nu osv.


Nu har jag i alla fall gjort det. Jag har kollat in alla de populäraste bloggarna och  diskuterar vad som skrivits med mina "inne-vänner". Dock känner jag mig inte ett dugg klokare. snarare tvärtom. Jag är inte en sån som bryr mig om vad folk gör under dagen. Detta kommer nog inte att bli en långdragen hobby om ingen börjar skriva något intressant. 


I samma veva som jag startade min blogg så ville folk att jag skulle skriva något. Jag har fördröjt allting med frasen, jag börjar på måndag.....

Nåja, onsdag gick ju nästan lika bra. eller?