RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-05-04 13:57:12

earth

Jo vad är det ?

2009-09-03 12:40

Den är fantastiska näringkälla...fantastiska ? behöver vi en sån ord när planeten är en paradis som bara behöver rätt arbete ?

Det är HAMPA.

Hampa utöver allt hjärntvätt om att det skulle vara ett drog...Sverige är en av dem främste länder som tycker det...Skinka är det inget fel på...Fet ska den va...

Förbjuden hampa är det MEST IDIOTISKA människan har gjort. Att spränga hela planeten med en atombomb är bara lite mer intelligent för att det är då det man vill och det görs med avsikt. Att förbjuda hampa när vår hunger efter energy och materia bara växer lika fort som ogräs leder till jordens undergång också ; men då finns inte nån avsikt till det och vi vet inte vart det leder ; så det är ännu mer idiotisk än att spränga ett monster atom bomb i jorden kärna. Och så ska vi klaga på dem ofarliga marijuana rökare bland alla människor som talar till varandra i tunnelbanan...på grund av valium o sånt drogmixt som leder till döden....Toppen av vår as-samhälle kännar pengar på destruktivithet. Ju mer irriterade vi blir ju fler saker vi sabbar och ju fler saker vi köper nästa dag...enkelt o bra...

Att suga blod på sin mama ...det är fossil oljans stolthet. Den vita rasen (jag är vit) har börjat och dem andra följer...Vad är bäst att vara varg eller får ?

Att vara människa med hampa sandaler säger jag.

Hampa ÄR människan enda källa till liv när vår hunger växer som ogräs...


En ny dag på jorden

2009-09-02 18:43

En helt ny dag på jorden...varje dag har sin speciella karaktär. Jorden har andats i miljoner år och har förändrats drastisk med sin egen livsenergy i direkt kontakt med sin macrocosmos. Även om allt är detsamma så är den dag helt unik. Vissa saker förändras inte. Det är vad jorden består av : kärlek i sin råaste form....Manifestationen av vår hunger efter näring. Det finns omängdliga sätt att hitta sin näring. Mer eller mindre smärtsam för sin nästa.

SKapelsen har gett oss näringskällor men har vi alltid insett och brukit dem ? Den moderna människan som alltid vill finna nya moduler, har glömt den stora näringskälla som var avsedd för människan. Vad kan det vara ? Det som kan ge både olja,bensin, fiber,kläder, mat, proteiner, hushållsprodukter, plast.....helt ekologisk och med en lokalt produktion från Syd Afrika till Lappland. Den kan neutralisera arbetslösheten i Sverige och avrätta slaveriet i tredje världen. Finns det nåt sånt ??

Det skulle vara perfekt, att till o m. förbättra våra klimathotande levnadsätt...Skulle vi änvända det om det fanns ??