RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-12 01:03:22

dsd

Heejsan ONCE AGAIN!

2011-10-06 17:54

Tjaa!

 

Det har vart en KAOSIG dag idag i skolan alltså, det va tjafs om fotbllsplanen (som vanligt) och jaa, som vanligt så fick båda dela på den, asso idag var det JAG som dampade till max!! Jag skrek på de som om de vore min hundar HAHAHHA XD Men helt serri, omoget av de att hålla på sådär, idag gick de lite FÖR mkt över gränsen.

Men hahah let's forget it och låt oss tänka på nåt positivt istället som eehh... MUSIIK!    

Jag ÄLSKAR musik, och nu ska jag noh lägga upp en video på EN av mina favoritlåtar! Hope you like it! SKITSKÖN LÅÅT! LÖÖVVE IIT!

   

Tjoo!!

2011-10-04 14:42

Heej!

Det är jag som är Sabina!

Idag var det n vanlig skoldag!

Ska ut med kompisarna nu!


Herrå!

Chacha ONE AGAIN!

2011-10-03 19:20

Cha chaa!


Nu är det som ni vet, om ni läste det förra inlägget, är jag Diana I, och har alltså ljusgrönt. Srry om det gör ont i ögonen på er, men jag gillar färgen XD

Jag Dede (Diana D) och Sabbe (Sabina) är "bästisar" alltså bäsa bästa bästa vänner.... XD Jag har en annan blogg, men bara till endast mig, men på den bloggen, som ni hajjar e det 3 som delar på en. Skicka gärna frågor lr nåt såntt, kommentera och eehh.... Hade bra!

Eller VÄNTA! Vi 3 förresten är 12 år gamla och vi alla gillar musik, fotboll och dans mm... Så mejla gärna om ni e intresserade i samma sak. Våra liv är svårt, men vår vänskap är stark. Kärlek till de, ÄLSKAR de mer än något annat, iaf..... BYE BYEE!!   

Hejj!

2011-10-03 18:53

Hejj! Det är 3 "äger" den här bloggen! Ni märker vem av tjejerna som skriver genom att vi har olika färger på texten!!

sabina=Turkos

Diana.I=ljusgrön

Diana.D=Rosa

(Vi har två dianor)Allt ni behövde veta!!!

Puss&Kram