RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-10 01:51:40

dagligadagboken

Tecken!

2013-09-14 08:18

I tisdags fick jag ett tecken av Hugo att han är kär i mig. Det var ett kedjebrev på kik som det hände. Man skulle skriva på fråga ett om man var kär i nån och då gjorde han en smileys med en hand som pekade upp på mitt namn på mobilen. Jag blev chockad och glad . Dagen efter i skolan betedde han sig som att allt var som vanligt! Det kan jag förstå ju. Så skule jag också göra liksom. Nu är jag jätte glad att jag vet sanningen av honom och inte Tindra som jag och Hugo kallar för kärleksdocktorn:) Ett tag var jag rätt osäker på om han var kär i mig fortfarande för jag hade liksom inte fått nåt på länge från Tindra!        


Hugo - Vem gillar du då?

2013-09-07 07:21

Nu undrar ni säkert hur jag menade med rubriken... Liksom, jag är ju kär i Felix inte Hugo? Men saker blir självklara snart, läs mer vettja!

Jo, Hugo har börjat söka efter min uppmärksamhet eller vad man ska säga. Han försöker nå mig på rasterna genom att säga mitt namn   Han kan vara rätt rolig och så men han börjar ju göra det hela tiden! Och sedan visar han inget tecken på vad han känner heller. Han flirtar med Alma (så ser jag på det iallafall), Alma svarar. Han skriver till Tindra att han är totalt nere i Emma och han försöker nå mig på rasterna.

"Vem gillar du då?" 

Vi får väll stå ut med att ha Hugo cirkulerandes kring både mig, Klara och Alma... OCH så ni inte ska förvänta er att jag är kär i Hugo, så kan jag bara meddela att jag är störtkär i Felix FORTFARANDE   


 

Emma här!!:) (Första gången)

2013-09-06 16:19

Hej jag heter Emma och är en tjej på 11 snart 12 år. Jag är kär i en kille som heter Hugo. För ett tag sen fick jag sms från min ena kompis Tindra om att Hugo var kär i mig. Jag blev så klart glad och så men nu vet jag inte längre... Det känns som att han inte gillar mig längre. Nu känns det som att han är kär i en tjej i min klass som är min kompis och heter Alma. Fast jag kan förstå att han gillar hon (jag menar det skule nog jag också gjort om jag var en kille).  


Nyss så började det en ny tjej i min klass som heter Ronia. Den första dagen tyckte jag och Jackie att hon verkade jätte snäll och så. Hon var ju dock en utlänning men som tur var så kunde hon svenska. Nu efter ett tag så har vi märkt att hon är helt efterbliven och hon säger sådanna självklara saker hela tiden så man blir trött på hon.     


JA DET VAR MITT FÖRSTA INLÄGG! SES!!


 

Jackie - Första inlägget

2013-09-05 17:18

Då är det jag som skriver det första inlägget då...


På vår blogg kommer vi då skriva om våra största kärlekar. Min, Jackie, strösta kärlek heter Felix. Han är jämnåldrig och går i min yttepyttiga miiini klass. I vilket fall som helst så är jag störtkär i honom! Verkligen störtkär...

Och min bästis, Emma, största kärlek heter Hugo. Hon vet dock om att han är kär i henne då hon fått det via sms av en kompis. Så hon har en säker kärlek. Jag vet nt ifall Felix gillar mig... Men hoppas kan man ju ^^