RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-04-15 16:54:44

Da doo ron ron

Byter tillbaka

2011-12-04 14:27

Bestämde mig att byta tillbaka.

http://dadooron-ron.blogspot.com/

Byta tillbaka?

2011-12-04 09:12

Jag funderar på att byta tillbaka till min gammla blogg, för jag gillar verkligen inte bloggplatsen, eller någon annan bloggsida förutom blogspot.

Då kommer jag alltså inte ha några låsta inlägg, möjligtvis har jag några få låsta inlägg här som jag länkar.

Hur ska jag göra?

2 dec.

2011-12-02 18:15

Ni som läser låsta inläggen vet hur dagen har varit, ni som inte gör det kan antagligen gissa att den inte varit så bra.

Humöret har svängt upp igen, så allt känns ganska bra, iaf just nu.

Vill göra något som involverar alkohol ikväll.


"I Have Self-Diagnosed Aspergers So I Can Pretty Much Say Whatever I Want"

2011-12-02 12:50

Asperger är verkligen nya trenden. I rymden finns inga känslor, bron och nu glee.

1 dec

2011-12-01 14:56

Mitt internet är igång igen! :D

Har målat, lyssnat ljudbok och tittat på Misfits. Jag brukar inte vara så imponerad av skådespelares utseende, men Joseph Gilgun är så otroligt jävla snygg.

Internet <3

2011-11-30 22:03

Det med avsugningen var på skoj och innan dom ens var tillsammans. 

   

Jag måste ju älta..

2011-11-30 21:59

Aneta och Ebba ringde och smsade mitt ex på fyllan. Jag smsade och bad om ursäkt på morgonen, då jag var slaskfull (vilket jag var fram till 15-tiden, jävla ryska vodka). Nu måste han tycka att jag är helsjuk, fast egentligen gör det ingenting, har ju inte sett honom på tre år. Iaf verkar det ha gjort så jag slutar älta vårt förhållande, vilket är bra. Mindre bra är ju att jag istället började älta mitt senaste förhållande. Hittade biljetter när jag städade, tågbiljett till Växjö, bussbiljett till Västervik, var ju tvungen att titta på skiten också, för att plåga mig själv, jag visste ju vad det var. Tänkte på vad jag kunde gjort annorlunda, men nej, jag ska inte tänka så. Det var bra att det tog slut. Det var bra.

30 nov

2011-11-30 19:09

Det här med ljudböcker är verkligen bra (Tack Mia!)! Har lyssnat mer idag samtidigt som jag gjort en massa annat, bland annat skissat på en tatueringsidé. 

I förmiddags kollade jag synen eftersom jag äntligen fått tummen ur röven och bestämt mig för att ta körkort. Jag hade lite synfel, men inte så farligt. Om det visar sig att jag ser skyltar osv försent ska jag göra en full synundersökning. 

Denna veckan har ju inte varit så bra, idag fick jag även veta att det inte går att ringa till mig. Har även kännt mig nedstämd sedan jag kom hem, men jag antar (och hoppas) att det är pga att allt går åt helvete just nu (trasig telefon x2, micro som brann, har inte pengar till hyran, bredbandet är avstängt och fått brev att jag riskerar att inte få bo kvar i min lägenhet).


Har lagt upp lite auktioner på tradera eftersom jag har dåligt med plats i garderoben och är i stort behov av pengar. Jätte fina saker som ni borde kolla in! (snälla?)

Ben Sherman pullover http://www.tradera.com/ben-sherman-skinhead-mod-auktion_162202_144700459

Cardigan med körsbär http://www.tradera.com/cardigan-korsbar-cherry-psychobilly-rockabilly-punk-auktion_162903_144700734

Hundtandsmönstrad slipover http://www.tradera.com/slipover-skinhead-mod-60-tal-preppy-auktion_162201_144701210Dagens bra

2011-11-29 21:25

Fick post av Mia inehållande två böcker, ett brev och en skiva med lite blandat. Har lyssnat på ljudboken som fanns med samtidigt som jag städade och eldade rökelser. Ljudbok är verkligen bra när man städar!

 

 

Boendestöd

2011-11-29 12:05

Nu började micron brinna också. 


Har jag inte kontakt med mitt boendestöd kommer jag inte få bo kvar. 

Från Lomma kommuns hemsida:

Kommunens boendestödjare utgår från dina behov och önskningar. Boendestödet är kostnadsfritt för dig.
Boendestödjarna kan hjälpa dig att:

  • bryta isolering
  • kontakter med den öppna psykiatrin upprättas och bibehålls
  • skapa och behålla sociala nätverk
  • bli aktiv och komma i sysselsättning
  • ta kontakt med olika myndigheter
  • stödja dina anhöriga och närstående
Mitt boendestöd har inte hjälpt mig med något av detta, för jag fixar det själv.
Förutom syselsättning då, men det är inget vi ens har pratat om. 

Varför ska jag skämmas?

2011-11-28 12:23

Fick en kommentar om detta inlägget, det stod att jag skulle skämmas. Varför ska jag skämmas när någon beter sig förjävligt mot mina kompisar och mig? Det är väl ändå han som borde skämmas, eller har jag kanske fel?

Snälla, kan någon förklara?

Älskar mitt liv..

2011-11-28 11:56

Så kommer man hem till ett bredband som är avstängt och ett brev från komunen om att jag blir av med lägenheten om jag inte kontaktar mitt boendestöd.

Har inte heller råd att betala hyran.

To Russia with love

2011-11-15 22:17

Sista blogginlägget innan vi åker! 

Jag hoppas på en massa kommentarer och fråger, okej? 

Lite frågestund låter väl bra?


XOXO

All I want is to poke your eyes out

2011-11-15 20:01

Jag är så otroligt bra på det här med män. Det räcker inte med att en snubbe jag låg med inte pratade med mig efteråt, nu har han blockat mig på facebook också.

Jag skiter i det, men han (och hans flickvän) borde dö pga hur dom har behandlar världens snällaste människa och hennes man. Allt de har gjort för honom, jag fattar inte hur han kan göra så mot dem!

15 nov.

2011-11-15 18:11

Skivan är bra och när jag vant mig är det inte så farligt at han är med på en bild.

Jag har fått en massa post utöver skivan har jag hämtat ett paket med väskan och sjalarna jag bestälde. Paketet hade komit in den nionde, men jag fick inget sms så idag kollade jag upp var paketet fanns. Ebba har ju mitt pass så mamma fick följa med och legitimera sig, det ska inte gå men Lomma är litet och jag gick i samma klass som ägarens son på lågstadiet. 

Har även fått brev från tingsrätten angående våld mot tjänsteman och förgripelse mot tjänsteman, rättegången blir den 19e januari.

Post

2011-11-15 14:23

Fick min Oi! the suport-skiva idag, kollar i bookleten och får ont i magen. En bild på han som slog mig för jag tog en cigg på fyllan, han som blev sur när jag ville ha pengarna han var skyldig mig och därför blockade mig på facebook, han som kunde ligga med mig och fortsätta ha mig blockad på facebook, han som sa att han saknade mig och ringde hur många gånger som helst under en kväll och dagen efter berättade om någon tjej han hade raggat på, han som en gång sa att han älskade mig och att jag var det bästa som hade hänt honom. 

Packar

2011-11-15 11:54

Har tagit upp mina kläder ur resväskan igen och tagit bort och bytt ut flera plagg.

Ska jag ha någon klänning med mig? Vilken?

Vad ska jag ha för smycken?

Måste nog ha förpackningen till medicinen med mig, herregud jag äter medicin för 600 spänn i månaden.

Varför tar strumpor och trosor upp halva väskan?

Strumpbyxor får jag inte glömma!

Jag skulle kunna ha den pyamasen! Åhhh, tröjan har inte torkat än. 

Smink, ska jag ha mer än den paletten? Jo, det ska jag nog. 

Nu blev jag bajsnödig också. Så nu ska jag bajsa.

14 nov.

2011-11-14 16:58

Snart ska jag iväg till Aneta och hjälpa henne att packa.

Själv har jag börjat packa och har packat ner de mesta av kläderna, men behöver hjälp med en sak, svart, marinblå, orange eller senapsgul polotröja? Ska nog ta med mig två, men vet inte vilka två.

Annars har jag tvättat två maskiner tvätt, fixat pengarna och putsat kängorna som hade hunnit bli dammiga sedan sist jag använde dem. 

Tumblr

2011-11-14 00:24

När folk rebloggar ens ego-bilder på tumblr känner man sig snygg, man känner sig ännu snyggare, samtidigt som det är obehagligt, när man hittar bilder på sig själv som man inte lagt upp där.

Att hitta bilder på folk man känner som inte själva lagt upp bilden är också läskigt. 


Nu ska jag bajsa och sedan sova. Jag är trött.