RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-04-15 16:34:42

daaniellafraanke

äntligen!

2013-08-30 19:39

Hejhej, nu ska jag börja blogga igen, försöka få upp min statistik o skriva nya inlägg hela tiden, har inte alls bloggat på ungefär 3 månader kanske? Men de ska vi ändra på! Äntligen är de fredag, jätte skönt!
De är förmodligen bara 1 person som läser detta, o de e förmodligen jag:3 haha nä men.. Den månaden jag slutade blogga hade jag runt 70 aktiva läsare o drygt 300 sidvisningar:o
Ska nå målet nu med 100 visningar per dag! Önska mig lycka till!

sorryy

2013-06-10 12:31

Hejhej, förlåt att jag inte har bloggat på ett tag, har verkligen inte orkat. Ligger i soffan i skolan för jag mår otroligt illa, imorgon är de skolavslutning så jag ska spendera natten med ermonda!
Bloggar ikväll igen!

Daaniella

Daaniellaaa

2013-06-06 10:15

Hejhej, har inte bloggat på ett tag, har helt enkelt inte haft ork med det. men tänkte göra ett inlägg nu.

trodde det var flera bilder från bakken, men det var mest på mig o ermonda så de va inget intressant att lägga upp. och internetet i min mobil funkar inte, så kommer inte kunna lägga upp så många bilder nuförtiden, om jag inte har dem  i datan såklart! sitter här i köket, och väntar på att christina ska komma !

har ingen aning om vad vi ska göra haha, förmodligen bara sitta och ruttna hemma hos mig eller nåt,

skriver ett inllägg lite senare !

 

Daanieella

BAAKKKEEEB

2013-06-03 21:20
hiejjehj, kom precis hem från bakken och har haft otroligt kul, går knappt beskriva ärligt;) tänkte berätta om nästan allt. De kommer komma fullt med bilder också!
Iaf, på vägen hem så hände de roligaste, jag och yrla satt i tåget, så stod Dan (MIN lärare) framför henne, så skulle hon fixa sin sko eller nåt sånt, så ges han henne i huvudet HAHAHAHAHAHAHAHA! ! Doog lite där. Har spenderat hela dagen Med Anita ermonda o yrla! Mina finaste tjejer! Berättar lite Mer imorgon är otrooligt trött): kommer massor med mer bilder sen

Daaniella

BAAKEEEN

2013-06-03 08:48
Hejjehj:D asså mitt humör idag!!
Bakken idag med klassen, poff!'
Kommer bomba med bilder iinlägg och videor sen :D
Jag o Anita ee väldigt uppspelta!
;)

Daaniella

Daagen

2013-06-02 21:47
Hejhej, tänkte berätta om dagen! Jag snackade med skelle till 4 på morgonen inatt, Så när jag väl somna så vakna jag 10 i 1 på dagen. Lyckat.. Sen gick jag ut där vid 3 Med bobo, det var meningen vi skulle ut o springa fast vi tränade iställlet våra röster, eftersom vi ska uppträda på skolavslutningen som är om 1 vecka :D iaf, sen när jag kom h em så åt jag och sen gick jag ut med skelle kl 6 och ungefär halv 8 kom yrla också. Sen skulle jag va hemma nio fast jag var hemma 10 över, jag är riktigt grov. endå;) nej men sen så ville Christina jag skulle blogga och nu har jag gjort de,e du nöjd babbyy?:*
Imorgon e de Bakken Med klasseeeen! :D

Daaniella

Bästavän!

2013-06-01 20:50
Hejhej, har spenderat natten/dagen med min finaste vän! Verkligen jätte kul:) här kommer några bilder som jag tog!

Baaaaaaaaajs

2013-06-01 12:00

hejhej, sov hos yrla inatt. skit kul hade vi som vanligt fast jag somna först;) 

iallafall yrla duschar och jag sitter här helt forever alone i hennes hus o bloggar men aja. 

tänkte gå ut och solaaaaaaaaaaaaaa eftersom de e sådära sjuukt otroligt varmt. 

bloggar lite mer senare ! då kommer de även bilder och lite såna grejer  

skooola

2013-05-30 07:34
Är nu på väg till Skolan, försöker få tag på Bobo (anita) så vi kan gå tillsanmans:)
Skit skönt väder ute att gå i.

Daaniella

igår & idag!

2013-05-30 07:18
Hejhej, igår var jag ute med bebisarna marigona & ezina. Vi gjorde inte Så mycket men det var endå fett. Nu
Idag ska jag va med yrla efter skolan, vi ska förmodligen till Väla :D
Eller jag vill dit, försöker få med yrla också ;) haha! Här kommer några bilder jag tog idag o igår :D


Daaniella

BAAAKKEEENN

2013-05-29 17:07

Hejhej, på måndag, om ungefär 4 dagar ska jag o klassen till bakken!

jag,yrla,anita ska hänga där tillsammans! kommer vara de sjukaste.

kommer säkert komma minst 20 bilder från den dagen haha .

sen ville vi ha med ermonda också fast hon hade redan bestämt med sawsan haha men jaja :)

LÄÄÄÄÄNGTAAAAR .

 

Daaniella

Hemma!

2013-05-29 15:40
Hejhej, är äntligen hemma igen efter en så otrooligt långtråkig dag i skolan! Gick hem Med Anita såklart, Riktigt fett att bo 2 min ifrån sin bästavän! Men iallafall på torsdag kommer det såna mäklare typ och ska kolla igenom huset, en sån sak dem gör varge år, så darför måste jag storstäda hela mitt rum.men alltid trevligt Med främmande folk som kollar igenom hela huset:)
Skulle ju ut med marigona idag
Men e är inte såå säkert att de blir av för har ej hört från henne, fast Hon skriver väl snart antar jag.bloggar mer senare ikväll!
Här bjuder jag på en jätte sådära ful bild på mig:)

Daaniella

Feelåååt

2013-05-29 07:33
Hejhej, har inte bloggat på ett tag eftersom har inte haft tid. De är mycket denna veckan med skolan och så. Men. tänkte blogga idag iallafall, har precis gjort mig iordning och ska snart gå till skolan med nita. Idag har vi inga prov som tur e, men endå massa saker som tex språkval, idrott och så:)
Efter skolan skulle jag kanske träffa marigona, tror jag gör de faktiskt om de Inte är skit väder ute! Skriver mer lite senare! Här är en bild på mig i ermonda, Tyyyp helt döda;)

Daaniella

morsdag

2013-05-26 18:50
Här är bilderna på presenterna. De var Inte världens bästa Men är ganska .dålig på sånt!


Daaniella

Heeeeej

2013-05-26 14:26
Hejhej, ni vet de döda jag sa om att va hemma hela dagen? Haha gick ju bra. Sitter nu i mitt rum MDD tjockisen
ermonda och äter. Och hon e fett jobbig hejdååååDaaniella

godmorgon!

2013-05-26 09:53
Hejhej, har precis vaknat nu. Har riktig huvudvärk.. Aja:) tänkte gå ut o ge mamma presenter o lite så, sen. kommer de en bild på presenterna. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra hemma idag, men jag ska inte heller gå ut. Nu när de e söndag så blir de att vara hemma o mysa med mig sj lite :D


Daaniella

Heeejj

2013-05-25 21:08

Funderar på att göra ett ganska långt inlägg nu på kvällen lite sådära innan jag går och lägger mig. ska förmodligen inte blogga förran imorgon, men ska heller inte gå lägga mig nu men aja. har fått några frågor här i bloggen som jag tänkte svara på i slutet av inlägget, nåja! jag sitter helt själv i huset eftersom alla e borta, eller inne i sina rum så här är jag ganska forever alone. haha ! osså tänkte jag fråga äre någon som vet när/om matt hunter kommer till sveriga någon gång detta året eller nästa år? skriv isåfall på kik/fb/kommentarerna. 

kik: DaaniellaFraanke  

fb: Daniella Franke  

jag är typ heelt galen i killen! och att han pratar spanska också.. oouuff. 

är ganska så trött så tänker helt enkelt bara svara på frågorna och sen dra!  

FRÅGOR & SVAR :

hur ser du på livet? - haha de beror du på hur du ser de, men jag tycker livet är ganska underbart, jag har allt jag behöver fast de klart att de har  sina nackdelar också. 

 

vad tycker du om skolan?  - jag HATAR skolan, de är det värsta jag vet,fast  låååååååångt långt inne i hjätat vet jag att de är något bra endå . 

 

bästavänner? - har väldigt många! 

 

Vad ska du göra imorgon? - HAHA, de vet jag inte . träna kanske? :) 

 

hoppar ni blev nöjda med svaren! 

 

Daaniella 

tack

2013-05-25 19:38
Vill tacka för alla läsare, de glädjer mig att folk faktiskt läser min blogg också!

lite om mig!

2013-05-25 18:14
Hejhej, har precis skapat bloggen så tänkte berätta om mig själv lite. jag heter Daniella Franke och jag är 13 år från Helsingborg. Jag kommer ifrån canada/Danmark/Sverige. Haha :) jag älskar Justin Bieber! Just nu går jag i 6:an men börjar sjuan om typ 3 månader, jag ska börja på Sally bauer. nu i 7an Med mina närmsta tjejvänner, de där var lite om mig och mer kommer ni få veta i andra inlägg osv. Här är en flippbild på mig ;)

Daaniella

MATT HUNTER!

2013-05-25 17:37
Så, har nu kommit hem från stan. Hade jätte kul! Har varit och köpt lite saker åt mamma och ätit på mc! Funderar på att kolla film men vet inte riktigt vilken! Några tips kanske? Skriv i kommentarsfäääältet:)
Sen e de Så att jag har blivit dö kär i en kille som heter matt hunter. Jag vet inte Så mycket om han men jag vet att han engelsk o spansk! Jag typ fell in love i en låt som han gjorde som hette mi Amor, ska försöka dela den lite senare! Här är en bild på han! Lägger nog upp lite andra också senare:)

Daaniella