RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-04-14 04:57:52

Curl

Kärlek ? Finns den ?

2009-06-10 00:00

Asså just nu så känner jag mig tom ensam sjuk i huvudet patetisk och jävligt förrvirrad!


Jag skrev ju när de nu va om att jag träffat en kille snackade ju med honom också igår då, han är helt fuckad han vet inte vad han vill och är almänt skit gullig och elak! kul blandning va?


Men sedan så tänker jag efter och då har jag en vän vars pojkvänn sedan 3 år tillbaka tagit livet av sig, och här sitter jag och klagar! jag menar han lever ju iallfall fast de vet jag inte om hn gör så länge till om han lever som han gör!


Asså jag känner mig helt fuckad!

jag har också ätit godis och de vill jag bara spy upp :(

Sedan så är de så att när jag mår dåligt så måste ta ca 5 - 10 tabletter för att sova!


FAAAAAAAAAAAAAN


Hur blir man kär i en kille på 10 fucking dagar ???

2009-06-09 01:08

Det va ett bra tag sedan jag skrev här, har precis kommit hem från Sydostasien som jag skrev senast att jag skulle till!

Det är inte därför jag skriver och kommer inte lova att skriva snart igen men vem vet, men just i detta fall vet jag inte vem jag skall snacka med eller nått jag har fallit för en kille som jag precis har lärt känna jag vet inte vad jag skall göra, han beter sig konstigt och velar ena stunden känns de som han vill ha en andra verkar han vara den största playern ever!

asså alla säger olika men jag vill inte heller lyssna på vad alla andra säger, vill lixom få min egen uppfattning!


Men jag vågar fan inte snacka med honom! Vad fan gör man? jag har inte tålamod att vänta på att se hur de kommer bli jag vill veta om han bara vill ha sex eller om han vill nått mer!


FAAAN just nu orkar jag inte med detta jag pallar inte att ha kännslor för någon....

Nu reser vi!

2009-01-19 03:05

Just nu sitter jag i soffan är inte trött för fem öre! mår  jätte illa och de är piss, idag har jag iallafall träffat min vän som jag kanske skall resa med, och vi har snacka igenom oss och resan blir av om hon inte mpr dåligt då, hon har haft mat och mag problem så de måste vi bara fixa innan.


våran resplan ser ut som om vi skall åka från dör vi bor till bangkok från bangkok till filippinerna, bali´, singapore malaysia Thailand, indonesien tror jag,, sedan kina och sedan hem :D haha de blir en jävla sresa, men känner vi för att stanna någonstans och skita i ett lad så gör vi de :)

ssåå jaa... nu skalljag nog sova LOVE ELMO

Fillepinerna Thailand Kina Roadtripp!

2009-01-18 01:29

Jag blir en aningen glag bara jag tänker på de!

Har pratat med en kompis nu dom senaste dagarna!, så aa vi har planerat att åka iväg den 10 mars typ, när mitt ben har läkt, vårt fösta mål är ju då självklart FILLEPINERNA! WIIIE och de skall bli såååååå kul.

Vi var ju i thailand för ett år sedan tillsamman så där har man lixom varit med ni är de FILLI och kina! kina bli bara en bonus sak när vi åker hem.

Men de blir nog fler länder också, typ dom runt om!

Sedan så börjar alla frågor ploppa upp... Resväska pengar säkerhet sjukdomar och en jävla massa! men ee aa det skall jag och min vän planera imorgon lite lätt... vi blir bosrta i 2 3 månader!

:D:D:DSeer sååå fram emot  de! sedan så kommer vi starta en blogg förmodligen tillsamman eller var för sig, men något blir de och då får ni fan följa den! LOVA!!!!!

Loveeee elmo (sedan får ni ju reda på vem heta  jag är då)

haha


Jag skall ta mitt eget liv!

2009-01-14 01:46

Okeej! jag säger inte vem jag är men sakner är den att de är för att jag skall kunna berätta för er hur jag kännner mår och allt!

Än har jag inte mått så dåligt under tiden jag har haft bloggen!

Så nu! jag är en tjej som bor i en storstad jag har haft självmordstankar i exakt ett år nu!

det blir bättre och bättre varje år!

Men idag mår jag dåligt över klamydian och foten och allt men på ett sätt känner jag att jag kan klara detta  genom att bara leva och kämpa!

Jag har kommit över att ta mitt liv men just nu vill jag bara vara emot alla stå imot alla jag umgås med är så perfekta och fina tjejer, men inte jag jag vill vara svarthårig ha allt som ingen annan har!

Jag är stolt över mina skärsår jag har på handlederna eller aa ärren efter den mörkaste tiden som jag kallar den!

Jag ser det som ett tecken på¨ett levt liv. jag har gjort det mesta jag har levt mått bra mått dåligt tyvärr mer dåligt än bra!

Men som min kommande tatuering skall vara brevid mina ärr de skall stå Life och det är precis som det 'r, inga emo fasoner inget medlidande ingen buuhuu om mitt liv och inför andra! ingen vet nått och jag säger det här fför ingen vet vem jag är! men Livet de är de de är!

Hatar de men det måstes leva!


Love Elmo som i Emo som i inte bloood!

Redhead

2009-01-14 01:39

Jag är trött på att vara brunhårig helt plötslig!

Eller a efter allt som har hänt så känns de som jag vill ändra på allt!

Om Dermalen åker ut så skall jag fanemej göra uppror i mitt liv!


Vi säger såhär, jag skall färga mitt hår svart eller rött!

Jag skall ha kvar mina dermals!

Jag skall tatuera mig! 9/2

Jag skall bli 19 år. 3/2

Jag skall hitta en pojkvänn som upskattar mig.

Jag skall bli bra i foten.

Jag skall träffa min pappa innan februari är slut.

Jag skall töja mitt öra!

Love elmo

Operera imorgon! måste ta ut , , , ,

2009-01-14 00:47

Faaaaaaaaaaaaaan jag skall opereras i foten imrogon så nu måste jag antaglige ta ut mina dermal ! FAAAAAN

är de någon som vet om man får ha piercingar när man opereras ? snälla om ni vet skriv!!!!!

Sommar och Sol!

2009-01-12 22:36
Jag vill fan ha sommar nu, jag pallar inte, fast saken är ju den att jag måste gå ner i vilkt innan, 10 kilo men jag har ju ett par månader på mig. men jag måste fan ända mitt liv. några tips?

ONE TREE HILL <3

2009-01-11 23:45

Tänkte bara lägga tilll att jag bara älskar one tree hill HAHA!

Skall ju tatuera mig snart! och de blir en mening från programet självklart :)

Det är en dikt som alla läser och den är bara såååååå bra, så tänkte ta fösta meningen och tatuera in den WIIIEE :)


Men nu sklal jag iallfall kolla på S6E13 :)

Byeee Elmo

Nya året började förjälvligt!

2009-01-11 23:35

Hej hej!  har inte skrivit på flera veckor nu känns dåligt men de är ju ingen som läser så spela roll, men ikväll kände jag att de va dax igen.

Jag har som sagt haft så sjukt fullt upp nu jul nyår och början av året, i vilket fall har jag stukat fotenoch kanske måste gipsas! och de gör så ont och den ser ut som en tunna!

och som sagt så vet ingen vem jag är så jag kan ju lika väl säga de, iallfall har jag fått klamydia som dom flesta får någon gång i livet! nu va de min tur!

Fyyy fan va pissed jag är på han som har gett mig de, JACOB heter han!

Första namnet jag nämner i bloggen men de kan fan aset ha, mitt ex är de och de va han som smitta mig, han lovade att han hade kollat sig me´n som alla andra killar går aset inte att lite på!

Sedan vad har mer hänt, ehhm jo killen jag höll på med är väl inte så popppis i mitt liv just nu, han har inte hört av sig så jag känner lite att jag skiter i honom och fortsätter min letan på the love of my life!


jag skriver säkert igen men skall duscha nu!

Love Elmo! 

Topshop.com = Sjukt snygga kläder

2008-12-23 02:59

Sant sant! eftersom jag inte kan sova så gick jag in på topshops hemsida, så nu köpte jag ett svart stort linne, svarta leggings i skinnaktigt tyg och en oversizad tröja i vig grå. känns bra!

Måste bara ge mamma pengar nu eftersom det var hennes kort ;D haha


Menmen hoppas alla kan sova nu!

 Kan inte jag så skriver jag igen <3 Loveemome!

Ungdomsmotttagingen och TESTAS PÅ ALLT!

2008-12-23 02:51

Jo sant sant, hade ju trevligt med mr,big i helgen så jag var tvunden att åka till ungdoms och få dagen efter piller bara för mina p-piller är slut så lixom tänkte jag inte så långt i lördags så aa.... jag fick ta smällen för det.

Iallfall så kännde jag att jag lika väl kunde göra graviditetstest och klamydia och HIV, hivet var bara för att jag var i bulgarien förra året och då tatuerade jag en liten liten stjärna på fyllan (I KNOW jag är smart ) ellerinte.

Men iallfall så fick jag allt gjort men asså det där klamydia testet är inget jag känner att de är skönt lixom, så otrevligt. plus blod provet som är för Hiven Menmen! jag säger bara tjejer och killar det är så sjukt värt de!

Det är bättre med 30 sek smärta än ett helt liv med smärta! eller hur ?


För jag snacka med en killkompis och han bara de skulle jag fan alldrig göra, det är såå sjukt slarvigt! det måste man verkligen jag säger bara har man varit sexuellt aktiv i mins två år så MÅSTE man göra det!

Jag har själv testat mig 3 gånger och jag har absolut inte mycket sex eller så eller a med många, men jag är bara väldigt väldigt rädd för att få en sjukdom!


Hoppas alla tar mitt lilla råd nu!

plus att jag irriterade mig på en sak! jag mpåste komma tillbaka den 9 januari om jag skulle på p-piller kunde inte få e nu!

PALLA jag som hatar kondomer HAHA...


Love me

Kan inte somna ?!?!?

2008-12-23 02:47

Fan denna dagen asså! jobbade kväll idag och fy fan va jobbigt de var, missade så jvla myket att plocka undan, så imorgon vid 06.30 måste jag ringa en på jobbet och säga allt jag glömde, så sjukt jobbigt och pinsamt...

Menmen ikväll är jag bara allmänt orolig och ledsen, vill att Mr,big skall vara här och trösta mig, det känns som om jag inte orkar leva mitt liv, visst jag vet att det finns folk som har de värre men jag orkar verkligen inte med mig själv...


någon som kan få mig att må lite bätttre kanske`?


XX

Nyårs fix!

2008-12-22 00:49

Måste bara få ut mig att jag har ingen anning vad jag skall ha på mig på nyår, FAAN! hade velat ha en snygg tubtopp klänning. FAN


Någon som har några ideer om vad man skall ha?


xx som min engelsman alltid säger! <3:)

I feel happy, but am I happy ?

2008-12-22 00:40

Heey! tror inte att det är nogon som har saknat mig i helgen när jag inte har skrivit ;D men iallafall har jag inte haft mycket tid över, jobbade ju i fredags och det gick totalt åt helvete, så i lördags var jag med 2 vänner och shoppa lite smått, för mig blev de en svart party väska i skinn och dragkedjor på, HET, ne men sedan köpte jag en klänning också svart fodral! så i lördags kväll på kalaset/utgången blev de svart svart svart plus röda naglar :)

Sedan efter staden så kom jag hem skulle jag ju baka en tårta tilll fördelsedagsbarnet, tårtan blev underbar med blommor på och allt...

sedan gick vi ju till kalaset det ve mycket trevligt efter det iallfall blev de Blvd! (SÅ NU VET NI ATT JAG BOR I GBG) hehe men iallfall de va toppen och jag bara älskar deras nya utetreass as het verkligen, kommer bli helt underbart i vår och sommar. MENMENMEN iallfall så åkte jag hem till Mr.big och det var helt underbart :) Hett gick de till också men de va såå kul.

Kom hem idag vid 3 tiden och så blev de sängen bums, sedan mat och film.. skall väl sova nu med men tänkte bara att ni ville vete. eller aa jag ville iallfall dela med mig lite :)


Iallafall så vet jag inte vad jag känner med mr.big, jag vet lixom inte vad jag vill och jag vet inte vad han vill, asså han är ju väldigt mogen av sig, så det känns lite som jag är ett litet barn menaa... Så från nu vet jag inte, han är ute idag med jobbet, och så men jag vet inte! han vill iallfall fortsätta träffas.


Nu skall jag kolla klart på CSI!

Loveyaa

Kärlek i högsta grad!

2008-12-19 15:29

Idag skall jag jobba  :)  segt men men måste ju ha pengar till tatueringen!

Sedan så han man ju inte hjälpa att man är helt kör i tatueringar :D

iallfall så skall min kompis med tattooa sig och hon skall göra det runt handleden och jag menar första så synligt? njaaa

jag tror hon kommer ångra sig menmen skall jobba nu. ha de toppen babes <3

Om du vill ha mig!? Ta mig!

2008-12-19 02:53

Ne men nu blir jag så sjukt pissigt sur, jag är så jävla trött men ändå kan jag fan inte sova, 100 saker åker runt i huvudet och jag pallar fan inte, är de inte det ena är det de andra!


Jag tänker ju först och främst på Mr.big och jag menar han har inte hört av sig igår och idag lixom! men fan palla ändå vara beroende av en annan person så jag tänker skita i honom om han skiter i mig!

Sedan så är de allt med Julafton, den 25 dec och nyår...

Julafton skall jag ju vara med familjen och fira lite, då blir de i klädesväg en boddy leggings och en kjol antagligen.

Den 25 dec så är de ju utgång GIVET! alla går ju ut då va fan! kläder då vet jag inte alls vad de blir, något svart och snyggt typ.

Nyår skall vi vara hemma och parta eller gå ut, då hade de ju varit tänkt så att jag och Modemonster 2 skulle köpa en klänning från www.stylebystars.se men de vet jag inte om de blir av, Modemonster 2 ville till NK (så nu vet ni att jag bor i en storstad) den 25 dec på rean och kanske se om man hittar någon då, men min tanke var lixom att jag skulle ha min Malene birger klänning som jag fick av pappa för 2 år sedan, dyr som fan, bara använd en gång och de va de nyåret för 2 år sedan, as het är den eller het och het den är fin som fan, mörk mörk grön går mot grått, och svart ganska lång och siden! jag har ingen anning ingen het klänning alls utan den är vacker som få!


Men men så är de ju det med allt annat att jag fan inte pallar att jobba och höra allt tjöt av allla andra!

Tappat kontakten med massa vännner nu på senaste kanske borde anstränga mig lite mer, men eftersom jag jobbar dag och kväll så är de svårt att höra av sig, det är ju inte så att dom heller gör de, iallfall skall vi på kalas/fest/utgång på lördag efter jobbet och de blir ju kul, då är alla gammla samlade och vi skall ha riktigt kul, skall ju dra med mig modemonster 2 som inte är vän med dessa eller a dom känner inte varandra vet vilka det är men inte mer, frågade hon som skall ha de och hon var tveksam men va fan, jag kan inte hjälpa att jag vill ha med mig henne nu när hon är den ända som bryr sig om mig nu typ!!!


Blablabla! jag är trött men kan inte sova, undra om man skriver de typ en sådär 1000 gånger om man blir trött då? eller bara stissig? haha

ne nu har jag inget att skriva mer än att den bilden som kommer med detta inlägget och på Benjamin Madden bror med Joel madden som är förlovad och har barn med Nichole ricci eller hur de stavas :D

Han ser så snygg ut här så det är sjukt, han har loxom hatit ut alla piercingar och de set så städat och fint ut :) den vackrate männinskan på denna jord är han <3


GOD NATT kanske ! om en sådär 3 timmar!

Elmo som i emo

It kills me!

2008-12-19 00:39

Jag är så sjukt trött idag, höll på att köra av vägen till jobbet och hem frpn jobbet idag 2 FUCKING GÅNGER på en dag! lyckat


Jag vet inte äns vad jag skall skriva om mer än att de är utgång med jobbet imorgon men jag skall ju fan jobba kväll så för mig blir de inget :/

Ville sova hos mitt G (måste hitta på et smeklnan istället för mitt G) Vad skall de vara? ehm? Mr.Big va fan! lätt enkelt och Satc nörd som man är :)

Iallfall så ville jag ju vara med honom, men men han skall med ut med jobbet :/


Så nu skall jag iallfall dra mig till sänngen! GÖTT!!!


Nattanatta love babesHoppas ni gillar mina bilder jag lägger upp :)

Tjejer som följer 2005s mode!!!

2008-12-18 02:22

Jag undrar tjejer som har kläder och skit från 2005 snälla vad tänker ni med? asså fattar ni inte hur fula och blilligt det ser ut!

Gillar ni killar detta?


För övrigt så köpte jag ett par leggings idag lackaktiga - Gina tricot

Sedan ett par strumpbyxor med zebra mönster - Shock

Och ett svart linne - Åhlens

Och en jävla massa julklappar!DET ÄR JUL OM EN VECKA :D:D:D


Love emo

Tatueringar är kost som är målad på den vackra skapelsen människan!

2008-12-18 02:10

Jag bokade iallfall tid till ny tatuering idag skall bli en text på revbenen!

 Kanske kanske kanske kommer en bild när den är klar.

I vilket fall så tycker jag att det vackraste som finns är att man klarar av att flytta tankar bilder och allt annat du har i dinn hjärta ditt hjärta till ditt yttre och bara kan visa vad du står för!


Jag är ingen tjej som tror på kärlek, VISST jag har varit förälskad och nästan gett mitt liv för en kille men de är inte det jag menar, jag menar att jag tror du kan leva ditt liv utan kärlek, ditt liv bygger inte på detta, Det är hopp som får livet att g¨å vidare drömmar om saker som får dit att orrka och kämpa!

Därför valde jasg en text som handlar om att önska sig något och hålla fast vid det med hela sitt hjärta och vänta Jag lovar kämpar du för det så får du det, små som stora!


Så alla tjejer och killar där ute LIVET ÄR INTE SLUT BARA FÖR KÄRLEKEN INTE GÅR SOM DEN VAR TÄNKT!

 alla killar som dissar dig eller du dissar är inte den rätta!

Då hade det aldrig tagit slut <3


xx Me