RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-24 11:25:12

ciccipehrson

noway

2014-01-17 19:23

     

Rubrik saknas

2013-10-11 22:00

 

gfvjvhddpooffdlfdnskbsrohiytåk

2013-01-24 19:31

hej hej hej hej hej hej  

Maskerad hoppning!

2012-01-01 17:12

Hej! Igår var det maskeradhoppning på ridskolan, och jag var med! :) Jag var utklädd till Cowboy, men det gick inte så bra hoppade LB höjd (90) och det gick jätte bra, en bom föll i omhoppning, men annars super nöjd! :D Kunde tyvärr inte fotografera alla som var utklädd..

_

Filmen från ritten 

Presentation - Thyra

2012-01-01 11:42

Ponnyn jag har kallas till vardags Thyra, Bebbe, Gumman, Sötnos, Bebis, m.m Kärt barn har många namn, haha!


Thyra är en c-ponny, 1.40 cm hög. Hon är ett sto, som ni kanske redan har listat ut. ;) Hon har ett temperament som hette duga! Hon är född 2002 på Gävle Ponny klubb och där finns hennes mamma nu. Hon har ingen stam och vi vet ingen ras på henne.


Med föregående ryttare har hon startat upp till LB dressyr och LA hoppning. Med mig LC hoppning.. Men vi satsar på LB hoppning och P70 fälttävlan iår. Både hon och jag ÄLSKAR att ut och hoppa på terrängen!


När jag köpte henne så hade jag redan en foderhäst, men jag visste att jag skulle bli av med honom. Så jag satt framför datorn och kollade på hästar på Hästnet, frågade kontakter, tjatade på mina föreldrar att prov rida varenda en. Fast.. Det fick jag ju inte. Men vi åkte på en som inte bodde så långt i från oss. Jag och min familj gick in i ridhuset, och där såg jag världens finaste ponny, Thyra. Men jag hade ju hört att man alltid blir förälskad i första ponnyn man kollar på.. Men jag provred och dom sa att det den var helt ur kondition efter att ha stått i ett halft år. Men jag slet och kämpa, men jag tyckte ändå om henne. Jag vet inte varför. Men prov red igen och då red även min kusin somär grymt duktig på hästar. Vi åkte hem och diskuterade, och bestämde oss för att köpa henne till min stora lycka! :D Hon kom hem till oss och vi kämpade med hennes kondition i några månader. Efter att ha köpt henne i mars så kom vi ut på våran första LD i slutet av maj. Vi fortsatte att kämpa, och nu står vi här! :D

____

Även här så är det bara att slänga iväg en kommentar och ni undrar något.


       


Ursäkta att bilderna är åt fel håll...


Presentation

2011-12-29 21:19

Hej, jag hade tänkt starta bloggen med en presentation om mig, och ett annat inlägg om Thyra. :)


Jag heter då Cecilia Pehrson men kallas Cicci och jag föddes 2000. Jag är en pigg och glad tjej som älskar hästar, det är det bästa som finns! Jag föddes i Uppsala, bodde i Järfälla utanför Stockholm innan jag flyttade upp till Bollnäs. Jag är grymt envis och jag har en ponny, Thyra, som är precis likadan. ;) Henne berättar jag mer om i ett annat inlägg. Jag har även andra intressen så som fotografera och baka.


Nu ska ni få veta min lilla häst historia:

Jag har alltid tyckt om hästar. Min kusin hade en foder-ponny när jag föddes, och den red jag alltid på när jag var hos dom. ;) Och det var mycket genom henne jag började med hästar. Sen så red jag lite grann på ridskolan vi bodde nära i Järfälla, alltså sånna där "bara sådär lektion", haha jag vet inte hur jag ska förklara. Men sen så flyttade vi ju till Bollnäs där jag gick på en riktig hästskötar-kurs. Efter det så började jag rida lite smått.. Jag tyckte det var roligare och roliger, och jag gick på svårare och svårare lektioner. Efter ett tag så letade vi efter en foder häst, och jag fick en på ridskolan som jag red 3-4 ggr i veckan. Så red jag den ett tag innan jag kollade efter in ny större (den andra var en b-ponny). Vi hittade en som stog i Gävle och vi åkte och kollade och prov red. Jag blev förelskad, den var super söt och snäll. Vi åkte hem, grubblade lite, men sen så tog vi hem den! :) Jag hade den mellan sep 2010-apr 2011. Sen så hände det andra saker som ni får veta i nästa inlägg. :)


Det var nog allt! Men om det är nått annat ni vill veta så är det bara att skicka i väg en kommenter! :D