RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-03-15 01:48:09

carrie

Redan fredag igen

2010-02-19 13:26
så fort veckorna går.
 
I måndags så började träningen, det var så skönt så. Visst hade jag träningsvärk ett par dagar efter och så blev det ju dags för träningspass nr2 i går..ojoj rumpan är så öm..fy sjutton vilken hemsk cykel man fick sitta på och det i 15 min       det känns idag kan jag säga.
 
Maten är fortfarande ett litet problem då jag inte får i mig det jag ska ha *suck* får väl se om jag kan lösa det på något sätt...det blir kanske bättre nästa vecka då man kommer in i gamla rutiner igen *hoppas*.
 
Det blir väl en lite lugn och trevlig helg hoppas jag, med lite gott och kanske en del "nyttigheter" som tvätt mm.
 
Ha det gott!
 
 

Söndag

2010-02-14 22:21

Har varit hos min älskling i helgen och ätit tacos...ojoj vilken magsmärta jag fick    den var inte av denna värld. Jag åt inte för mycket, tuggade väl och sakta men fick ändå så ont...börjar mer och mer tro att det var för mycket lök (både gul och röd) och skalen på tomaterna som gjorde det...en nyttig läxa. Och knappt 1 cider fick jag i mig   jag som var så sugen...men nu vet jag ju till nästa gång.

 

Imorrn ska jag börja träna...ser verkligen fram emot det      och efter det så blir det en   med min op kompis.

 

Hejdå så länge!

Fredag

2010-02-12 22:53

Förra inlägget gick inte att ändra..men rätt ska va rätt...och var 8 pommes jag fick i mig   

 

Imorron blir det tacos...undrar hur det kommer att gå?   Maten går inget vidare...har ingen hungerkänsla alls vilket är lite jobbigt ibland när man kommer på sig själv med att det är 7 timmar sedan jag åt något    vet inte hur jag ska få det att funka...men men det ger sig säkert med tiden, när man kommer in i "sina gamla vanor" och då inte alla de dåliga såklart    Får nog ta och köra hårt med mig själv så att "jag kommer över spärren som gör att jag inte kan äta"    Ajabaja...äta måste man   

 

Skulle vara gott med lite alkohol nu tror jag bestämt...imorrn så   

 

Det börjar bli sovdags nu för min del.

Ha det gott!   

Äntligen

2010-02-09 15:09

har man fått börja äta riktig mat och inte puré längre...så skönt så och bra mycket godare. I helgen blev det panerad torsk, remuladsås och pommes (även om jag "bara" fick i mig 2 st) och gott var det. Och så blev det 2 groggar med gin och sprite zero...blev påverkad, onykter, tankad, trött och bakis inom loppet av 2 timmar. Vaknade efter 4 timmar när min älskling lägger sig och då var jag nykter och helt utan baksmälla/huvudvärk och faktiskt ganska pigg.  

 

Söndagen bjöd på pizza   och det jag fick i mig var så gott så.

 

Snart börjar även styrke- och konditionsträningen och jag kan bara säga att jag längtar verkligen...för efter det så ska jag skaffa simkort igen och sätta fart inför beach 2010     

 

Konstigt egentligen...man opererar bort magsäck och kopplar om tarmarna lite, äter konstant och GÅR NER I VIKT???? Kan inte fatta det ännu.

17 cm runt midjan har tappats och 16 kg (är ett tag sedan jag ställde mig på vågen och det ska få ta ett tag till innan jag gör det igen).

 

Kläderna börjar fladdra runt rumpa och lår, måste ha skärp får att byxorna ska stanna kvar uppe, en härlig känsla   

*Ler*

2010-01-27 12:45

Igår blev jag av med agrafferna    och fick börja med purékost  en helt otrolig känsla att se "mat" på tallriken igen, fast jag fick ju inte i mig allt, varesig till lunch eller middagen.


Ett helt nytt liv väntar mig.

Tidigare kunde jag få "ätfrossar-perioder" som varade en dag eller två, men då jag åt nästintill konstant av allt jag bara kunde tänka mig...chips, godis, mackor eller mat...kände mig spyfärdig vissa stunder. Hur det har blivit som det blev har jag en liten aning om men börjar mer o mer inse hur sjukt det va. Sedan gick det många månader då jag "skötte" mig, gick ner en del i vikt och så kom en ny period och jag gick upp igen + lite till.


Nu är det helt nya förutsättningar. Jag kan inte äta för mkt då dumpar jag, jag kan inte äta allt jag kanske skulle vilja för då dumpar jag. Måste hela tiden tänka igenom vad jag ska äta, vad jag kan äta och framför allt vad jag vill äta. Det är en ny upplevelse, men vetskapen är ändå enorm i att jag faktiskt inte kan äta allt och heller inte i stora mängder.


Så jag ser fram emot mitt nya sundare liv med förtjusning och längtan!

/Carrie

Torsdag

2010-01-21 15:45

Hur har det gått så här långt egentligen. Jag har bantat större delen av mitt vuxna liv, men efter varje "kur" gått upp igen och gärna lite till. De senaste åren har jag nog bantat bort 100-150 kg, hur konstigt det än låter.


Men nu har jag ju gjort en GBP och det vore ju sjutton oxå om jag inte lyckas den här gången. Det finns inget jag hellre skulle vilja ha än barn gärna 2 eller 3   


Värk har jag av och till fortfarande, men jag lät bli att ta värktabletter igår kväll för att testa om jag kunde somna utan och det lyckades jag med.


Mina dagar går åt att få i mig allt i dryckväg som jag ska ha, 2000 ml om dagen. Hittills så har det gått bra även om det tar emot ibland.


På tisdag nästa vecka så ska agraffer bort och jag får börja äta purékost vilket jag ser fram emot mer och mer då det inte är lika många "måltider" som ska ner.

Första inlägget.

2010-01-19 23:40

Idag är det en vecka sedan jag gjorde något som kommer att ändra hela mitt liv på ett fantastiskt sätt. Jag gjorde en GBP operation.


Efter att har väntat och längtat så länge så är den nu äntligen gjord. Visst, första dagarna hade jag en hemsk värk av och till, och jag kämpade med att få i mig det jag skulle ha. Och nu såhär veckan efter så går allt över förväntan. Jag kommer mer och mer in i hur jag ska planera dagen för bästa resultat. Men visst lite jobbigt måste jag erkänna att det är...dricka dricka och åter dricka, sitter med en mugg eller ett glas framför mig större delen av dagen.


Allt för den här gången

/Carrie