RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-03-15 00:55:14

HÄR VAR DET MIG

vinster

2009-03-24 18:24

folk sägger till mig att jag skriver för lite inlägg .. undrar varför?

men då bestämde jag mig för att berätta om två händelser som gjorde min dag. Den första var att min danslärare kom till mig och sa förlåt för att honn inte gett tillbaka min logg som jag väntat på i tre veckor och sa att om hon lyckades glömma den i dag lovade hon att bjuda mig på en fika. och i slutet på dagen hade jag inte fått någon logg:) vilket jag gladerligen upplyste henne om och hon är nu skyldig mig en fika. jippi.

Den andra saken som gjorde mig glad var att när jag gick till bussen var det en man som vägrade att låta mig gå om han så när jag började öka tempot ökade han också tempot och det slutade med att vi småsprang. fan vad underbart tävlings inriktad vissa människor kan vara :D

tills vi hörs igen ha det ! ;)

ny månad!

2009-03-01 09:31

ja då var det mars  en ny månad har kommit och försvunit februari är nu över. vad gjorde man av den då? har man skaffat sig ett jobb .. nej har man skaffat sig något vetigt att göra överhuvud taget .. nej, har man lyckats sluta röka .. NEJ. så vad gör man med livet är det någon som igentligen vat vad man bör göra?? 

Jag satt ute på balkongen i dag och rökte och funderade på varför i hela helvete man röker och kom fram till en sak. Om det är en tanke som vi människor oftast inte kan axeptera så är det döden och när man är trött på slentrianen i livet så blir det nästan som om man utifrån det blir rädd för att livet inte ska ta slut! Så kan inte rökning vara ett sätt för oss att mer eller mindre undermedvetet se till så att vi garanterat dör?

eller är det bara så att det är en undanflykt att röka, en stund av lugn där vi kan kopla av och inte göra mera än att sitta och suga på en dödpinne?

Så till det sägger jag "VARFÖR INTE" !


men i övrigt till dom få som läser det här förlåt att jag skriver så sällan men till nästa gång ha det gött ! 

hedonism!

2009-02-15 21:30

i dag har jag endast äggnat mig åt livs njutning!

jag har varit i en litten hålla som jag har kallat mitt hem och varit mig själv och ingen annan: i bland är det en helt underbar känsla att inte ha något att göra: Det är dagens råd till alla stressade människor, ta er utt till en litten by mitt i skogen där det inte finns något att göra och gå utt och gå en solig dag. eller hitta något roligt att peta på!

min följeslagare till denna plats påstod att hon hade mist förmågan att leka som barn...  Det är jag glad att jag inte har fins det något roligare än att hitta något som skulle få många att bara gå förbi och sen sitta och betrakta och undersöka det läääääng, men att leka som barn det är inte svårt det är bara vuxna som inte kan släppa lös och våga tappa kontrollen av verkligheten! till er alla våga släpp grepet om verkligheten det är ändå bara en synvinkel! 

ett barns funderingar!

2009-02-14 17:41

tänk vad man får höra från barns munnar i dag fick jag höra en historia om ett barn som filosoferade om skappelsen.

frågan lyde vem skapade människan, Gud eller Pokémon? detta är något som fick mig att tänka jag tror inte på gud men skulle det kunna va så att det till och med är troligare att vi skappades av månster i lustiga former och olika storlekar som alla har tal bekymer. detta ger en hellt ny inebörd till och han skapade människan till sin avbild.

eller kan det vara så att pokémon är Gud ? kan det inte vara så att vi skapades av desa varelser för eoner sedan och dom sen valde att visa sig för någon litten japan i en dröm som sedan gjorde dom till spel figurer? är det då hädelse att få dom att slås mot varandra som om vi styr något alls, vad tror ni svara gärna i en komentar!

ha det bra tills nästa gång !

nybörjar bloggare

2009-02-14 17:28
hej alla som läser det här jag har presis börjat med det här det är endast det första inlägget. för alla er som tycker att folk som flummar drygar och är almänt egosentriska kan ta och dra och även alla som inte orkar bry sig om att försöka förstå det här, Jag är en narsisistisk nihilistisk hedonist, men ni andra välkommna ! det  var allt för det !