RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-21 20:03:51

brokenbird

Tankar om tankar...

2012-03-07 15:42

Har ni tänkt på en sak? Vad fan tänker nyfödda barn på? Asså om du tänker en tanke så tänker du oftast en mening på språket du talar... eller hur? Ett nyfött barn förstår inget språk och kan inte tala något språk så van tänker de på? Färger? Former? De vet ju inte namnet på något så har de typ fotografiskt minne? Jag kom på detta eftersom ett litet barn i en barnvagn låg och glodde på mig med världens största babyögon och jag undrade vad han tänkte om mig. Tyckte han att jag var snygg eller konstig eller vet han äns vad det är? Han måste ju ha tänkt på något och man såg tydligt att han tänkte på något men jag fattade inte vad.... hmm...


Jag tänker. Mycket. Tror jag... Det är lite svårt att säga eftersom jag inte kan jämföra med någon. Om någon annan säger att den tänker lite så kanske den tänker dubbelt så mycket som mig. Går det äns att tänka mer än någon annan? Alla tänker ju hela tiden... Visst? Tänker vissa dubbelt så snabbt som andra eller vad? Det känns iallafall som att jag tänker mycket. Ibland.


Tillbaks till babytankar (wooho). Är det bara jag som ibland får en känsla av att små barn kan läsa dina tankar? Asså typ fatta om du tänker på dem eller på... jag vet inte,katter? Kanske för att deras hjärna inte är övermosad av minnen och så, så de får plats med lite av din tankar som blir över... Nu svamlar jag bara, avslutar  inlägget innan det går helt överstyr...


Bye alla som inte har liv nog att tänka själva!

Intro...eller nåt...

2012-03-06 20:15

Jag är en helt vanlig människa med en laptop och väldigt många åsikter och tankar. Jag skapade den här bloggen för att jag behöver få av mig lite tankar ibland och jag orkar inte med allt tjafs som uppstår om jag berättar för kompisar.


Jag visar inte den jag värkligen är när jag är med vissa personer och jag har många olika "jag" som alla är delar av mig, så jag kommer inte att lägga upp bilder på mig eller skriva några namn som kan avslöja  min identitet. Jävlar, jag låter som värsta hemliga agenten XP. 


Alla texter kommer inte att var så jävla seriösa och välformulerade som detta men som sagt så är jag många olika...eeh...personer? Ibland så är jag den flummigaste personen på jorden och ibland så är jag en tjurig liten tant...>.<


Bara för att jag är som jag är så betyder det inte att jag inte ser vad som händer, jag säger bara inte till ibland men jag ser och hör och vet. Glöm inte det. Bara för att jag säger något så betyder det att det är sant och bara för att du läser min blogg så betyder inte det att du känner mig.


Det finns säkert redan 1 000 000 andra liknande bloggar som är bättre och du får gjärna läsa dem om du inte orkar med min för den här bloggen är mest till för att jag ska kunna känna att jag kan dela med mig utan att mina "riktiga vänner" tror att jag är helt sjuk i huvet.


Enjoy och lämna gjärna en kommentar! <3