RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-03-15 15:27:04

BloggSessan Tjäna pengar på sociala medier

Jag frilansar för kungafamiljen och har egna privata bilder av dem. Bloggar även om mig själv, hälsa och alternativa behandlingar. Har ni hört talas om EFT? En säker metod att få allt ni önskar er genom att programmera om ditt undermedvetna och leva efter attraktionslagen. Jag lär dig även hur du ska kunna lev på dina sociala medier precis som jag gör. Här kommer du att växa ...... För Annonsering & Samarbete maila [email protected] och märkt mailet "BloggSessan".

En härlig blogg ni inte får missa

2019-01-22 18:38
På Delacay.com bloggportal finns en bloggare som kallar sig för Blondinas och hennes blogg är blandad med både gott och nyttigt eller hur man ska säga.
 
 
 
Alltid får man följa hennes vardag både gällande känslor och hennes vardag. Ingen dag är den andra lik i hennes blogg. Hennes läsare har det aldrig tråkigt för det blir som en följetång att följa hennes blogg. Hon är blond som namnet anger och är en färgglad bloggare.
 
Jag upptäckte hennes blogg för flera månader sedan och ser att hon är en väldigt aktiv blogg. För att jag ska följa en blogg så bör de vara aktiva. En som bloggar en gång i månaden hinner man glömma, men Blondinas lär man inte glömma i första taget.
 
Det ser också ut som om hon blir en större och större bloggare för hon får fler och fler följare ju mer hon bloggar. Hon har nyligen också skrivit om gult te som är en väldigt sällsynt te. Förr i tiden fick bara folk som var kungliga dricka denna te. De som ej var kungliga blev halshuggna visst är det orättvist. Världen är väl lika orättvis i dag för har man inte råd kan man fortfarande inte dricka gult te.
 
Jag har också en favorit bland teerna nämligen milk Oolong te som är gräddad i mjölk. Det ser också ut som om Blondias också har blivit en tedrickande bloggerska. En bloggerska brukar få prova allt eftersom de marknadsför massor av olika varor och tjänster. Måste vara lyxigt för Blondinas att vara bloggare och ha många följare.

Upplev turskisk bastu dvs Hamam

2018-11-08 18:02
Sponsrad inlägg
 
Har ni någonsin varit i en Hamam? Det är varm bastu med ånga där flera kan bada och tvätta sig samtidigt.
 
 
 
 
 
Personligen så har jag aldrig varit i en Hamam i Turkiet. Jag har bara sett det på bild och tv hur det verkar se ut där. Kvinnor brukar ta med sig mat dit och sitta som om de vore ute på en piknik. Detta är i varje fall vad jag har sett på filmer och serier. Sedan brukar de sitta i Hamam i flera timmar för att spå varandra eller för att äta mat. Detta tycker jag ser väldigt trevligt ut.
 
Det enda som fattas är väl någon som kanske masserar ens fötter och axlar medans man sitter där med alla andra kvinnorna. Sedan kan man se dem med dessa fina handduktar som finns att hitta på Hamamco. Jag har beställt några för att jag också någon gång kommer att besöka en Hamam och då ska jag visa att jag vet hur man beter sig på en sådan plats.
 
 
 
Känns så roligt att vara en bloggare för då kan man också få blogga om sina upplevelser. Jag älskar livet som bloggare att få skriva av mig varje dag och veta att därute finns det trogna följare som har följt mig i flera år. Hur jag startade min blogg som Anna Wintour då hon var chefredaktör för tidningen Vouge för länge sedan.

När energitjuvar kritiserar mitt hår bli jag galen

2018-11-01 10:18
Sponsrad inlägg Relationer är något av det viktigaste för oss människor. Vi är sociala varelser som behöver kärlek, närhet och omsorg.  

När vi däremot lever i relationer som är destruktiva kan det vara förödande för oss. En destruktiv relation tar mer energi än den ger och kan lämna personer i fråga helt dränerade på energi, utmattade, med depression och utbrändhet som följd.

Känner du att någon i din närhet är väldigt självisk, suger all energi ur dig och lämnar dig tom och trött, då är du troligtvis underpåverkan av en energitjuv.

En energitjuv är en person som när sig på din energi utan att ge tillbaka, detta sker ofta undermedvetet ifrån båda håll. Det kan vara en partner, familjemedlem, syskon, barn, arbetskollega, vem som helst som du har en relation till. Jag vet en person som själv ser ut som en sopkvast i håret och klagade på att mitt hår såg slitet ut. Hon tjatade varje gång om att jag borde raka av hela mitt hår. Detta var ju väldigt länge sedan kanske 10 år sedan. Då jag fortfarande umgicks i fel kretsar.

Vore jag henne skulle jag satsa på löshår från Pozehair  som ni kan se nedan i stället för att bli sur. Jag ville ju faktiskt henne väl trots allt samtidigt som jag vill sätta mina egna gränser.

 

Energitjuv är personer som överför sina undertryckta och omedvetna känslor inombords på människor i sin omgivning men vägrar att se eller acceptera att det är deras egen ilska, smärta, frustration och sorg. De för över dessa jobbiga känslor på andra för att få avlastning själva och slippa bära på allt detta inombords.

Det är självklart mycket jobbigt för dem som blir utsatta, speciellt om man själv är en givare som ger mycket av sig själv i hopp om att få tillbaka det som ges vilket aldrig sker i en relation till en energitjuv. Detta lämnar alltså givaren tom på energi tillslut utan att man riktigt kunnat förklara varför.

Under påverkan av en energitjuv upplever man ofta oförklarliga olustkänslor, ilska, irritation med trötthet som följd. Det är energitjuvens egna känslor och upplevelser som projiceras verbalt på mottagaren, det är ett maktbeteende som kan lämna mottagaren en känsla av att vara utsatt, utnyttjad, kränkt och/eller hotad.

När en relation känns jobbig och man glider i från varandra eller blir lämnad som kvinna så brukar kvinnan alltid vilja göra en makeover för att visa att hon inte är sitt gamla jag längre. Kolla prinsessan Madeleine som blev brunett i stället för blond. Hon är fortfarande brunett fast att det har gått flera år sedan hon bröt upp från sin dåvarande fästman som jag inte minns namnet på. Madeleine har alltid fin svall och glansigt hår oavsett vilken färg hon väljer.

Jag tror hon använder sig av vårdande produkter från Pozehair för de har allt inom hår både clin on löshår till vårdande produkter som är riktigt lyxiga. 

 
 

Hur du kan ta dig ur energitjuvens påverkan är att konfrontera, fråga; Varför säger du så? Vad menar du med det? Vad är det du vill? Vad är du ute efter? Och där med att försöka tvinga personen att förklara sig och sitt beteende, troligtvis kommer du då få en undanflykt och undvikande men det får tjuven ur balans och kommer av sig vilket medför att överföringen av energi troligtvis avbryts.

Du kan även observera detta beteende hos en annan person och bli medveten om att detta pågår och försöka hålla ifrån dig att det inte är du som har problemen utan den andra parten i relationen och vägra att bli nertryckt eller kränkt.

Det är viktigt att du står på dig och inte hålla med, försvara dig själv ifrån energitjuvens negativa kommentarer och påhopp. 

Jag hade en jobbig människa förut omkring mig som alltid klagade på att jag konstant färgade håret som om det vore hennes problem. Ju mer hon klagade desto mer färgade jag för att visa henne att jag inte brydde mig ett dyft om hennes beteende. Till slut skrev jag 20 sidor brev till henne och bad henne låta mig vara i fred. Just det här med hår är mest känsligt för mig då jag gör allt för att få fint hår. Jag följer olika personer på instagram bara för att jag vill lära mig allt om hårvård.

I en sund relation är det ett jämt utbyte av energi, givande och tagande, det går jämt och harmoniskt och lämnar en positiv känsla inombords.

10 bra spartips till dig som är student

2018-10-16 17:44
Sponsrad inlägg
 
Jag bor i Uppsala och Uppsala är känd för att vara en studentstad då vi har Uppsala Universitet och ett helt område som heter Studentstaden.
 
 
 
Nedan ser ni en typisk student som äter mussli och delar med sig av det till kaninen.
 
 
 
Vi i Uppsala är vana med att många studenter har 10 studentrabatt på de flesta butikerna i centrala Uppsala. De har rabatt på gym, bio ja massor av stället. Trots detta verkar det som om studenternas pengar aldrig riktigt räcker till så därför vill jag också ge dem 10 bra tips som de kan följa. Detta gäller då inte bara studenterna i Uppsala utan detta gäller alla studenter runt om i hela Sverige.
 
Bästa sätten att spara pengar 1. Skippa take-away kaffen

Om du har för vana att köpa en kaffe varje dag och ta med på din resa till jobbet, så kostar det dig otroliga 8 400 kr/år om man räknar med att en take-away kaffe kostar 35 kr. Smaka på den summan och fundera om det är faktiskt är värt att köpa den varje dag?

2. Sluta rök eller snusa och spar tusentals kronor Rökare

Om vi antar att du röker ca 10 cigaretter per dag och lite fler på en helg så röker du upp ungefär 4 paket per vecka. Räknar man att ett paket cigaretter idag kostar 60 kr, så är kostnaden 240 kr/per vecka.

På ett år kostar rökningen dig hela 14 000 kr och bortser vi från hälsoeffekten av att sluta röka, är det rätt mycket pengar som går upp i rök. Köp en cykel för pengarna och cykla till jobbet, så spar du även in en slant på transportkostnaderna och det kommer gynna din hälsa.

Snusare

Om vi antar att du snusar en halv dosa per dag, så gör du av med ca 4 dosor per vecka. En snusdosa kostar idag ca 45 kr och det betyder att det kostar dig 180 kr/vecka.

På ett år kostar snusandet dig hela 10 000 kr. Tänk om du istället placerat den summan i ett sparande? Då hade den kanske till och med växt i värde om du placerat dem väl.

3. Säg upp gymkortet om du inte använder det

Hur många är det inte där ute som har ett gymkort som bara ligger oanvänt i plånboken eller hemma i byrålådan? Det kostar ofta flera hundra kronor per månad att ha ett gymkort, så om du inte använder det! Säg upp det och börja istället löpträna, promenera eller cykla. Det är bra och prisvärda sätt att hålla igång kroppen!

4. Gör storkok och matlådor

Det finns stora pengar att spara på att göra storkok och ta med egna matlådor, jämfört med att äta ute. 

5. Starta ett månadsspar

Planlöst sparande blir sällan lika effektivt. Ett automatiskt månadsspar är ett sparande som faktiskt blir av. Då kan du släppa tanken på att du måste lägga undan en viss summa varje månad, för det sköter ju sig helt själv.

6. Fixa snabba cash

Sälj begagnade prylar via Blocket, bakluckeloppis, bloppis, auktionshus, Tradera eller Facebook. 

7. Se över din energi

Du kan spara väldigt mycket pengar om du släcker alla lämpor och inte tänder dem mer än nödvändigt. Du kan också via Götaenergi få mycket billigare energi till väldigt lågt pris. De har trygg och fast pris.

8. Låna inte ut pengar till folk som aldrig betalar tillbaka

 

9. Låna inte pengar du själv inte har råd att betala tillbaka

 

10. Läs igenom alla tipsen en gång till så du inget missar

 

Hur jag boostar mig med vitaminer

2018-10-01 10:14
Sponsrad inlägg
 
Visste du om att 9 av 10 vitaminer du behöver finns i mjölk?
 
 
 
Vad händer då med den personen som kanske inte tål laktos eller mjölkprotein? Hur ska dessa människor överleva? Det finns metoder för dessa personer också och även metoder för människor som tål mjölk, men kanske hatar smaken.
 
Även nedan hund är i behov av vitaminer fast då får du nog rådgöra med en vetrinär vad som är mest passande för just ditt husdjur.
 
 
 
Stressigt liv
 
Jag tänker då på att man ska äta allsidig kost och det kan vara svårt när man inte har tid alla gånger. Tänk er att jobba heltid och sedan ha 2-3 ungar med sina aktiviteter. Hur ska en sådan människa hinna äta allsidig kost samtidigt som personen ska tänka på sina barns bästa? Detta är en ekvation som inte går ihop alla gånger i alla familjer. Jag har en svägerska som sätter barnen först. Hon köper bara ekologiskt till sina barn och själv äter nästan vad som helst. Vad hon inte tänker på att hon som mamma måste må bra för att kunna orka vara en bra mamma. Hade jag varit hon hade jag satsat på vitaminer också. Hur ska man då göra för att få i sig alla vitaminerna tänker du?
 
Vitamintest
 
Börja med att göra en vitamintest för att se om du har några brister. Jag själv gjorde en sådan test hos min husläkare och det kom fram att jag saknade D vitamin. D vitamin kan man bara få genom solen eller genom tablettform. Jag har varit ute i solen väldigt mycket, men tyvärr så var jag inte mottaglig för mycket sol. Jag satsade då bl.a på D vitaminer och andra vitaminer. Bästa mulitivitamin för din kropp hittar du hos Gasett.se Du hittar en salig blandning av fakta här hos Gasett som är duktiga på vitamin information. Här kan du verkligen lära dig massor om din hälsa och vilka vitaminer som just du skulle behöva. 
 
Din storlek är inte avgörande
 
Även om du tror att du inte behöver vitaminer så är det alltid bra att satsa på sig själv. Vi alla behöver vitaminer vare sig vi är stora eller små. Det spelar heller ingen roll om du har barn eller inte. Så länge som du är en människa på denna jord så behöver du vitaminer. 

Inredning som får mig att trivas med mig själv

2018-09-24 16:53
Sponsrad inlägg
 
Inredning är en del av vår egen personlighet. Såsom folk väljer husdjur efter hur de ser ut så väljer man också inredning efter hur man ser ut.
 
 
 
 
Om du inte lyckas med din inredning så kan du alltid anlita en inredningsarkitekt för de vet hur du vill ha det. De lyssnar aktivt på vad du gillar och fixar därefter. En gång bjöd jag in två sådana personer hem till mig som fick lyssna på mina önskemål. De förstod efter samtalet att jag älskade allt som var rosa. Så då valde de tapeter som var rosa. De valde även ljusgröna detaljer som jag inte gillade lika mycket. Jag gillar mörkgrön men inte ljusgröna färger. Samt så går inte den ljusgröna färgen alls ihop med rosa enligt mig. Det som går ihop med rosa är blåa och svarta färger.
 
Nu ska jag i varje fall visa mina bloggläsare vad jag gillar när det kommer till inredning. För jag har börjat intressera mig mer och emr för inredning. Jag läser även massor av inredningsbloggar tex en väninna till vår kronprinsessan Victoria bloggar bara om inredning. Jag tror att hon fick många besökare för att hon är väninna till kronprinsessan och har råd med de finaste grejerna. Det är klart att många då faller för hennes blogg. Sedan finns ett ordspråk som säger pengar drar mer pengar. Har du råd att anlita inredningsarkitekt som fixar allt åt dig så kommer ju dina bloggläsare älska din blogg. Då kan du även få tillbaka pengarna som du har lagt ner på att anlita en inredningsarkitekt via bloggintäckterna. Därför så går denna ekvation ihop. Har du inga pengar spelar det ingen roll vad du är duktig på. Pengar är som elektricitet och utan den fungerar ingenting. 
 
Jag älskar kristallampor och hittade en supervacker hos Inredningsshoppen.sesom dessutom har ett pris man inte kan motstå. Mycket bra pris för något så vackert.
 
 
 
Jag har hittat massor av fina saker på inredningshoppen som jag vill dela med mig av till mina bloggläsare. Samt som ni ser ovan vilken typ av smak jag har gällande inredning.
 
Vad tycker du om min smak? Vad har du själv för smak? Alltid kul att veta vad andra gillar även om jag aldrig kommer att härma er i tycke och smak. Jag kan bli inspirerad men jag härmar nog aldrig andra.

Smidigheten av att låna pengar online

2018-08-16 16:11

Sponsrad inlägg

 

Kommer du ihåg hur det var förr eller har du kanske aldrig levt i en tid då lån inte fanns tillgängliga via nätet? Man var tvungen att klä upp sig riktigt propert och ha med sig diverse papper för att kunna styrka sin kreditvärdighet när man besökte en bank. Innan man gick dit var man dessutom tvungen att boka in ett möte och sedan invänta återkoppling för när mötet gick att anordna. Idag ser processen för en låneansökan mycket annorlunda ut och sanningen är att man inte måste göra något av ovanstående för att kunna ansöka (och få lånet beviljat).

 

Så går det till

För att kunna ansöka om ett lån online behöver du först se till att du har en enhet med internetuppkoppling. Antingen väljer du att direkt besöka webbsidan hos den bank som du är intresserad av eller så använder du en jämförelsesajt för att hitta det bästa lånet för dig. Skriv in vilket belopp som du vill ansöka om och fyll därefter i de uppgifter som krävs. En snabb kreditupplysning tas på dig och du får ett preliminärt beslut direkt på skärmen. Behövs det någon komplettering kommer banken att höra av sig!

 

Vilka lån finns det?

Du kan ansöka om alla typer av lån via nätet. Det spelar ingen roll om du är på jakt efter ett snabblån, sms lån med direkt utbetalning, privatlån eller bostadslån. De olika låneformerna är oftast indelade i tydliga kategorier på hemsidan, så att du enkelt kan välja det lån som passar dig och ändamålet bäst. Med ett privatlån eller smslån kan du använda dina pengar till precis vad du vill och det krävs inte heller någon säkerhet för att få lånet. Vid större belopp som vid ett bostadslån kan en säkerhet vara avgörande för om du får lånet eller inte. 

 

 

Snabbt och smidigt

Den kanske största anledningen till att folk väljer att ansöka om lån via nätet är för att det är så otroligt smidigt. Du kan ansöka om lån på både kvällar, helger och ja, alla dygnets timmar om så önskas. Själva ansökningsprocessen är oftast mycket snabb och du har säkerligen tagit dig igenom den på 10 minuter. Hade du (som förr) behövt att boka ett möte hos din bank hade du fått räkna med minst 1 timmes sittid.

  

Gratis ansökningar

Du behöver inte betala något för att kunna ansöka om ett lån på nätet. Sanningen är att det är större chans att du får betala en kostnad om du ringer in och ber en handläggare att ansöka åt dig. Både jämförelsesajterna, bankerna och lånetagaren tjänar på att ansöka online, eftersom man då får mer tid över till andra saker.

 

Tips! Kom ihåg att du ökar din chans till att få en godkänd ansökan om du först ser till att du uppfyller alla de krav som banken eller lånegivaren har på sina lånetagare. Kontrollera att din ålder stämmer överens med vad som önskas om titta även på om betalningsanmärkningar kan vara ett problem för dig eller inte. Genom att uppfylla alla krav kan du känna dig säkrare på att lånet går igenom.

 

Det har aldrig varit säkrare att spela

2018-06-14 17:08

Sponsrad inlägg

Jag har sett en del reklam för casinon när jag tittat på TV, men under senaste tiden har jag märkt av en del förändringar.

Under de senaste åren har en slags casino rush pågått i Sverige och det har verkligen inte undgått många. Men nu tar svenska staten tag i spelmarknaden i ett försök att återta kontrollen över svenskarnas spelvanor. Det kommer inte bli lätt, speciellt inte med tanke på hur många spelbolag det faktiskt finns, eller med tanke på hur många olika sätt man faktiskt kan spela på. En mer ansvarsfull spelpolitik har även lett till att många kändisar tagit sig in i spelvärlden för att inte missa förmånliga samarbeten.

 

Idag finns det hundratals casinon som alla har sina unika funktioner som bidrar till stämningen och ökar spelupplevelsen. Det spelar inte heller någon roll vart man är eftersom smartphones garanterar att man alltid kan komma in och spela vart man än befinner sig! Har man glömt betalkortet finns det alternativa sätt att deponera. Att spela casino med faktura börjar bli rätt vanligt idag, och det något som alltid är tillgängligt. Till skillnad från banköverföringar där man istället behöver en bankdosa.

Spelmonopolet ska väck en gång för alla

Det är väl på tiden egentligen att det föråldrade spelmonopolet förkastas. Redan när online casinon började dyka upp i slutet av 00-talet så såg Danmark problematiken med just denna version av spel på nätet och införde genast lagar och regler som reglerar hur man får bedriva spel inom Danmark och nu är det alltså Sverige som är näst på tur.

 

Med en svensk licens kommer då en svensk spelmyndighet att kontrollera så att casinot som söker licensen uppfyller samtliga krav, samt fortsätta att genomföra regelbundna checkar under hela tiden som licensen är aktiv. Inte förrän efter det kommer det spelbolaget att få operera på den svenska marknaden, men då med helt nya regler som kommer göra det mycket tryggare för svenska spelare.

Det är populärt att spela och har alltid varit

Vi i Sverige, inte olika andra länder, har alltid gillat att spela. Kanske inte lika mycket som nu, men vi har nästan alltid haft något slags spel nära till hands. Många växte upp med till exempel Bingolotto och vem har för den delen inte gett bort en triss eller annan skraplott? Det är ett rätt vanligt koncept, särskilt om det är till någon man inte känner speciellt bra.

 

Många online casino är förstås redan mycket väl medvetna om exakt hur mycket svenskar spelar. Det är även inte helt ovanligt att vi ser kändisar ge sig in i spelvärlden nu, särskilt under de senaste åren. Vi har bland annat nyligen sett Zlatan, som är en jättestor ikon inom fotbollen ta för sig i spelvärlden och börja göra reklam. Men det är inte bara svenska kändisar utan även internationella rockstjärnor som Ozzy Osbourne och supermodellen

 

Paris Hilton som flera gångers syns i TV-reklam för kasinoföretag.

 

Den nya spel-licensen kommer att införas redan nästa år, och då kommer det direkt att bli mycket tryggare att spela online casino, det kanske finns ett samband mellan mer ansvarsfullt spel och att fler och fler kändisar går med i den glamorösa spelvärlden?

Att spela online

2018-05-11 18:22

Sponsrad inlägg

 

Att spela online har gått från att vara något som väldigt få gjorde och kände till, och som tidigare bestod av spel med dålig grafik och handling, till att bli en jättefabrik. Det finns mängder av innovativa spel och spelarantalet bara växer och växer, och lockar såväl män som kvinnor. Däremot kan det vara svårt för den som ännu inte har testat sina vingar i internets stora spelutbud. Därför kommer jag här att räkna upp några av de populäraste, och vanligaste spelkategorierna, samt vad man kan finna i dem.

Casino

Casinospel är inte längre något som bara spelas när man åker på semester till Las Vegas eller besöker något av Sveriges Casino Cosmopol. Det har blivit något som man kan underhålla sig med oavsett var man befinner sig och när man känner för det. Olika spelsajter har olika spelutbud men det är vanligt att man, likt i spelkategorin ”Casino” hos redbet, hittar spel som roulette, blackjack, craps, baccarat och de omåttlig populära spelautomaterna. Det sistnämnda spelet finns i flera olika teman och versioner, och det är bland annat ett svenskt företag som ligger bakom succéspel som Starburst och Mega Fortune.

 

tagen av Stratosphere Hotel & Casino.

Live casino

Ytterligare en vanligt förekommande spelkategori är live casino. Där höjs spelupplevelsen ett steg extra och man spelar bordsspel, som blackjack och roulette, live mot en dealer, precis som om man var på ett landbaserat casino. Stora IT-företag har börjat experimentera med nya tekniker, som bland annat AR eller förstärkt verklighet, vilket kommer att leda till att live casinoupplevelsen i framtiden kan bli ännu mer verklighetstrogen.

Poker

Poker är det onlinespelkoncept som de flesta känner till. Och det är inte så konstigt, för det var faktiskt poker som var det första casinospelet att ”gå online”. Poker på nätet kan spelas på lite olika sätt. Det kan spelas mot en dator, eller så kan det spelas mot andra spelare. Det arrangeras ofta turneringar för de spelare som vill testa på sina vingar, och dessa finns i olika nivåer och prisklasser.

 

("It’s a kind of magic...tagen av LordFerguson.)

Sport och live betting

Att betta på sport eller att betta live är ytterligare koncept som är väl kända, och som tidigare bara gick att göra i den lokala spelbutiken. Här satsar man på vilka utkomster som man tror kommer att ske under en match eller ett mästerskap, som att exempelvis Sverige tar sig vidare i gruppspelet till VM. I live betting satsar man på pågående händelser – som att det kommer att bli ett mål inom den första perioden, samt vem som kommer att göra det.

Så, det var en snabb genomgång av vad man kan hitta för spel på spelsajterna på nätet. Ett tips är att alltid läsa igenom instruktionerna och informationen till varje spel, då kommer upplevelsen att bli mindre krånglig och mycket roligare.

Slottets hemliga gångar

2018-05-04 08:39
Sponsrad inlägg
 
Hade jag haft massor av pengar skulle jag först och främst köpa mig ett slott.
 
 
 
Varje gång någon skryter om pengar så undrar jag varför de inte bor i ett slott om de nu är så rika. Har de inte råd med ett slott så är det heller inte rika enligt mig. Det första jag absolut kommer att göra när jag blir rik är att investera i ett slott punkt slut.
Så hur gör jag för att kunna investera i ett slott? Det första är väl att jag ska försöka att bli rik och vägarna dit är många. Jag håller just nu på med ett företag där vi servera första klassens teer och den 14 maj ska dessa teerna serveras för självate drottninge Elizabeth av England som i är är hela 91 år gammal.
 
Jag kommer att berätta mer om våra teer. när tiden närmar sig. Jag kommer själv i framtidne också besöka drottning Elizabeth. 
Nu är det så att vi behöver mer pengar för att kunna beställa in mer te från England. För att kunna göra detta behöver vi ta ett lån. Så nu har jag kollat runt lite vart jag ska kunna ta för lån för att klara mig i framtiden på mina företag för att kunna köpa ett slitt i framtiden. För om jag ska bjuda kungafamiljen på fina teer bör jag bo i ett slott.
 
Jag har kollt runt och dessa snabba lån som man kan läsa om här för att lära sig mer och för att låna direkt. Tur att sådana sidor finns så att vi kan känna oss trygga med det vi lånar. För vi är nu fyra personer som ska ta lån tillsammans för att kunna leva gott i framtiden. 
 En
 

Godis av sushi urläckert

2018-04-12 09:08
Ska du bjuda på efterrätt då ska du bjuda på godis men dekorera det som sushi bra va?
 
Jag brukar alltid bjuda på afternoon tea från ett företag när jag ska bjuda på något efter maten. Här kan ni även läsa en blogg om kungahuset.
 
 
 

Inred med böcker

2018-04-12 09:07
Jag älskar inredning och jag gillar bäst när man inreder med böcker som endan.
 
För jag gillar inte små plotter allt som är litet skulle jag slänga direkt.
 
 

Vissa försöker sova

2018-04-11 10:30
Dennan kanin försöker bara sova var god stör ej
 
 

Nytt initiativ ska minska reklamtröttheten

2018-04-11 10:29
Allt fler svenskar uppger att de blir störda av reklam. Nu lanserar intresseorganisationen Sveriges Annonsörer initiativet ”Reklam – inte bara störande” för att öka förståelsen kring reklam och vad som skulle hända om reklamen försvann.
 
2016 svarade 52 procent av svenska folket att de har en negativ inställning till reklam.* En ny undersökning visar dessutom att 54 procent inte tycker det är okej att mötas av reklam i sociala medier. ”Jobbigt”, ”påverkande” och ”störande” är tre ord som man använder för att beskriva reklam. Sveriges Annonsörer vill med initiativet ”Reklam – inte bara störande” sprida kunskap och påvisa varför reklamen är viktig.

I en rapport från revisionsbyrån Deloitte har reklamens roll och dess effekter klartlagts. Bland annat framkommer det att en investerad euro ger sjufaldigt tillbaka till EU:s BNP. Reklamen bidrar dessutom till arbetstillfällen och möjliggör ett bredd medieutbud och sociala medier.**

– Reklamen möjliggör det mesta som vi tar för givet i dag. Därför är vi oroade över utvecklingen när allt fler värjer sig mot reklamen på olika sätt. Vi vill vara en motkraft till den negativa inställning till reklam som finns i samhället och genom detta initiativ hoppas vi kunna skapa dialog och öka förståelse för reklamens roll, säger Anders Ericson, VD på Sveriges Annonsörer.

Initiativet ”Reklam – inte bara störande” kommer att syna på TV, i radio, i dagspress samt online. Satsningen blir den största från Sveriges Annonsörer hittills. Reklambyrån bakom kampanjen är Forsman & Bodenfors. Kampanjen pågår från vecka 26 till 35 och kommer följas upp de kommande åren.

Som en del i kampanjen uppmanas svenska folket också tycka till kring reklamen – och komma med förslag på hur reklamen kan bli bättre. På kampanjsidan kan vem som helst dela med sig av sina åsikter. Synpunkterna från svenska folket kommer att sammanställas och delges de närmare 600 anslutna medlemsföretagen hos Sveriges Annonsörer.  

– Många har starka åsikter kring reklam, så vi hoppas att svenska folket tar tillfället i akt och delar med sig av sina åsikter och tankar, säger Anders Ericson.

HATAD OCH ÄLSKAD av Alexandra Nilsson Kissie

2018-04-10 10:57
Titel: Hatad och älskad
Författare: Alexandra Nilsson & Ylva Enström
Antal sidor: 112 (Häftad)
ISBN: 97891 9833 3954
Publiceringsår: 2016
Serie: -
Originaltitel: -
Första mening: "Jag ser fram emot att ha barnbarn och kunna sitta och berätta för dem vad Kissie hittade på."
 
 
 
Handling: För många är Alexandra Nilsson mest känd som sitt alter ego Kissie och den här boken är en uppgörelse med just den personen som hon skapade under sin tonår och som nu har förföljt henne sedan dess. Bilden av Kissie formades snabbt i media och för många är det fortfarande den bilden som många har av den unga bloggerskan. I den här boken vill Alexandra visa den andra sidan av kändisskapet, dess baksida med allt vad det kan innebära. 
 
Omdöme: Jag hade verkligen inga höga förväntningar på den här boken men ändå lyckades jag bli besviken. Jag tror i princip alla får upp någon bild i huvudet när man hör namnet Kissie, antingen är det en blogg eller en löpsedel eller numera en Youtubekanal. För väldigt många år sedan var jag också en av de som följde bloggen men det var länge sedan nu och jag har skymtat något klipp på Youtube och har förstått att hon har varit väldigt mån om att ändra sin image och att den här boken är ett led i detta och ett försök att förklara varför det blev som det blev. Jag har absolut ingenting emot innehållet i boken men det är så väldigt tunt att det lika gärna kunde har skrivits ett blgginlägg om det hela. Alexandra går från det ena ämnet till det andra i ett rasande tempo och det är mycket som hinner vidröras på de drygt hundra sidorna men det stannas inte tillräckligt länge vid något för att vi som läsare ska få någon djupare förståelse eller på riktigt hinna känna något för situationen. Jag tänker att en redaktör eller medförfattaren hade kunnat styra upp det hela mycket bättre och i alla fall skapa någon slags röd tråd genom det hela? Den är heller inte särskilt bra korrekturläst så om man är något av en språkpolis rekommenderar jag inte att läsa den här boken. Layoutmässigt är den heller ingen höjdare och känns överlag väldigt billigt gjord.
 
Men visst är det helt sjukt hur vissa kan göra vad som helst för att tjäna pengar, som att tvinga en ung tjej att skriva på ett kontrakt som till och med strider mot de mänskliga rättigheterna? Jag säger inte att Alexandra själv är utan skuld men man undrar ju lite var vuxenvärlden fanns och kanske framförallt föräldrarna? Lite obehaglig blir också den där strävan efter att synas och få bekräftelse till vilket pris som helst, den osäkerheten önskar jag kanske att Alexandra hade utforskat mer i sin bok. Till sist kan man väl säga att det på sätt och vis är svårare att vara tonåring idag när allt finns kvar på Internet, utåtagerande har väl alla någon gång varit och testande av gränser hör väl lite till tonårstiden men för de allra flesta förföljer det oss inte för resten av livet. 
 
 
 

Då var man bjuden på kändisfest igen ABSOLUT RAINBOW

2018-04-10 10:55
Den 2 augusti bjuder vi in till lanseringen av ABSOLUT RAINBOW, mitt under pågående Stockholm Pride.
 
 
Detta kommer att vara en av de stora festerna under veckan och ett flertal kända personer har tackat ja till att komma. Listan kommer att hinna förändras innan event, en uppdatering skickas nu på fredag. Meddela oss med vändande mail om ni har möjlighet att komma förbi och bevaka. Under kvällen kommer också Therese Grankvist och Velvet uppträda med en ny gemensam låt. Mer info i inbjudan längre ner. 
 
Tog bort gästlistan för den är superhemlig. En gång la jag ut den på bloggen och Alexander Erwik bad mig ta bort den igen. Så numera kan jag inte längre lägga ut namn på alla kändisar som kommer att dyka upp.

Kaninens bästa kompis stor lurvig ....

2018-04-09 17:02
Har ni sett en finare vänskap än nedan hund och kanin?
 
Det handlar inte om vad du är utan vem du är som avgör vänskap på hög nivå. Nu råkade det sig vara en hund och kanin som har bra personkemi och trivs därefter. 
 
Hunden ser kanske aninngen lite ledsen ut men han har ett val i varje fall.
 
 

Kungliga ringar ett måste för alla prinsessor

2018-04-09 17:00
En som gifter in sig i en kunglig familj borde ha ring, halsband och örhängen som är formade som vackra prinsesskrona som nedan.
 
Jag har nog aldrig sett en vackrare ring skulle jag hitta denna skulle jag köpa den direkt och aldrig mer ta av mig denna ring.
 
 

Slottsinredning vardagsrum

2018-04-09 16:53
Nedan inredning är exakt vad jag skulle vilja ha.
 
Jag gillar allt som har med slott och sagor att göra. Det spelar mig ingen roll om det är en kunglighet eller vanlig person bara huset är så fint som det är nedan.
 
 

Alla prinsessor

2018-04-09 11:40
Jag älskar nedan bild där alla är utklädda till olika prinsessor.
 

Prinsessa är en titel för en ej regerande kvinnlig medlem av ett kunga- eller furstehus. En sultans dotter kallas också prinsessa.

En rysk prinsessa bar titeln tsarevna (tsarinna).

Ordets ursprung är som kvinnlig motsvarighet till prins.