RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-21 21:12:56

bloggloverz

Tidigt på morgonen!

2012-04-06 07:59

jag vakna ungefär tio över sju idag!  jag fattar inte hur!.  jag känner mig så himmla trött.. vad ni en gör sätt er inte framför datorn så tidigt som jag gör!   annars blir det smisk!  


herrå på er!  

glad påsk på er!

2012-04-05 22:20

pappa har fått ett påsk ägg som är så här stort!-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

men man sätter dom där sträcken på en rad!  lägntar till i mogon när jag kommer få äta ur det!

Tja Tjenare tjejer och killar

2012-04-03 09:33

  kolla vilken volym frisyr!  cool!. jag ska lägga in lite mer bilder har jag tänkt!   oj... rolig smiley.  nu ska jag... eh jag vet inte vad jag ska göra men herrå!  

Hallo igen! skicka frågor till mig

2012-04-02 08:00

hej allihop. hitills har jag bara fått en fråga och noll komentarer.  det är förskräckligt!!!. men endå... så jag tänker berätta hur man skickar in ooch gör en komentar!. jo man ska göra en fråga är det kganska så enkelt. ser ni här till vänster där det står : skicka en fråga till mig. då trycker man där och skriver en fråga till mig, sen trycker man på skicka fråga   dö enkelt! och komentara dah jo det är så här  eh... det vet jag tyvär inte!. hehe men nu vet ni hur man skickar in frågor till mig!!  


herrå!!! på dig

hejsan vilken varm dag!!

2012-03-21 15:29

idag har det varit en jätte varm dag!!.  hehe....  OMG!   såklart jag måste ju gå ut i dag!.... men det kan jag göra sen  mmmmmhhh  .........  VAD TÄNKER JAG PÅ!?     jaah. jag vet INTE vad vi ska prata om. och vem bryr sig??  smisk på rumpan på dig!! 


Tja då!   

dagens råd

2012-03-21 15:14

hej JAG VARNAR DIG FÖR!...det här är några bra råd att veta

  • hacka aldrig någon för hur skulle det kännas om du blev hackad själv?
  • sök på LMFAO på spotify.... om du inte har spotify skaffa dig det, men du måste ha tillåtelse för dina föreldrar då!
  • andvän trevliga ord mot dina vänner
  • skyll aldrig i från dig
  • säg alltid vad du tycker själv annars vet man inte vad du själv tycker igentligen


det var dagens råd i morgon kommer fler råd

en vanlig dag :)

2012-03-19 18:37

Min vanliga dag börjar med att jag vaknar och ligger typ en haltimme i sängen och latar mig  . sen går jag upp och går på toa. sen går jag ner och klär på mig förra dagens skol kläder... iband annars om dom är smutsiga får jag ta nya.

sen går jag upp igen och sätter mig och äter frukost. sen går jag runt lite. sen kollar jag på listan jag alltid gör dagen innan den listan heter: ha med till skolan listan. sen klär jag på mig ytter kläderna och går till skolan. där är jag tills klockan kvart i två kvart över två. sen går jag hem.... ibland hem till en kompis men jag berättar inte vad som brikar hända då, eller så spelar jag klarinett  . men i allafall... när jag går hem till skolan brukar jag ta sellis med en kompis, om ni inte vet vad sellis är så betyder det sälskap. sen går jag förbi några som håller på att gräva upp en gata och byta rör, så jag brukar nästan alltid fråga vart jag kan gå förbi. sen när jag har kommit hem sätter jag mig framför datorn eller tvn  . sen kommer mamma eller pappa hem oc frågar hur det har varit i skolan. efter det brukar jag äta middag om inte jag har gympa eller ridning. annars äter jag middag efter jag har ridit eller gympat. sen kollar jag på tv.... igen. sen när mamma eller pappa säger till att jag ska göra i årning mig går jag och borstar tänderna och tar av mig kläderna  , ibland tar jag på mig en pyjamas. sen går jag och lägger mig   om inte klockan är åtta... då stannar jag uppe en stund. när jag går och lägger brukar jag säga till mamma eller pappa att dom ska natta mig. sen kommer en av dom ner. när han eller hon har gått så säger jag till han eller hon att min mamma eller pappa ska komma ner, det bror på vem som jag säger till. om det är pappa som nattar mig så säger jag att mamma ska komma ner och om det är mamma som nattar mig är det... ja ni fattar. sen vaknar jag upp till en helt ny dag!  det är min vanliga dag!

Dagens råd

2012-03-18 18:31

hej igen!!  JAG VARNAR DIG FÖR...!!  här är några råd som är bra att veta!

  • Berätta aldrig personliga uppgifter för någon du inte känner
  • berättta aldrig ditt lösenord på någon webbplats på nätet, om du inte känner den personer
  • köp aldrig någonting du bara tycker är fin men inte är skön ext. en cyckel som du tycker är fin men är o bekväm att sitta på
  • lita aldrig på någon du inte känner

Det här var dagens tips!  vi ses i morgon och då har jag nya tips!

 

Hej bloggare!

2012-03-18 17:46

Hej!  det här är mitt första blogginlägg! jag heter Klara! jag hoppas att ni lägger in komentarer på min bloggplatts jag kommer kolla igenom alla!.  Hej då ska äta middag....  ses... i nästa blogginlägg!!