RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-04-20 16:11:01

Bill&Bull-singelsamlag

Mitt i allt: Seriös dejt......

2007-08-26 09:05

Hmm, det var evigheter sedan jag var uppe vid den här tiden en söndag och dessutom utan att vara det minsta bakis. Sjukt, att det är ovanligt men ack så skönt.


Somnade vid 19-tiden i går, tänkte bara slumra lite och vaknade sju denna vackra morgon. Så äntligen har jag lite tid till sånt som jag skjutit upp ett tag.


På tal om tiden, så fattar jag verkligen inte vad den tar vägen, den går obehagligt snabbt. Om ett par dagar är det bara två månader tills det bär av till landet på andra sidan jordklotet. Har en del att ta tag i innan dess....


Två veckor har Bill varit borta och fattar inte heller vad den tiden tog vägen. Lite har ändå hänt på den tiden.


När Bill for lämnade hon inte bara mig i lägenheten utan även två små män, varav den ena delade säng med mig.

Han var 22 år och frågade mitt i hånglet; om jag gillade lammkött? Ha ha ha nej, jag är vegetarian svarade jag, ha ho ha.

 Ärligt talat så mycket äldre är väl inte fem år?!


Hattmannen var här fredag till lördag, han tillhör oxå lammköttsgenerationen och gillar inte när jag (utan den minsta tanke på hans ringa ålder) kallar honom för lilla gubben.

Han har för övrigt börjat plugga i min stad och mötte upp mig med hans nyfunna (även han lammkött) klasskompis i fredags kväll.

För mig hade det varit en lång och blöt kväll. After work med jobbet som startade strax efter tre.

Lammen ville svänga sina lurviga (ha ha det var faktiskt så som hattmannen uttryckligen sa bortsett från lamm) och vad i helskotta finns det för nått dansant för den generationen.

Det blev slutligen dancin och jag fick min sista öl som jag halvt sovande lyckades dricka upp.

Hattmannens vän fattade till slut "vinken" och åkte hem.

Vi med.....


Eftersom jag var så trött tyckte jag det var passande att hälla upp en halv flaska rödvin i varsitt glas när vi kommit hem.

(Fått fina och stora glas av Bills kära mor)

Innan vi hamnade i säng låg vi skavfötters, rödvinssmuttande i soffan och filosoferade om livet.

Han är en ganska rolig prick faktiskt med ett fint paket.... Två kondomer lyckades vi avverka utan att vara klara och en tredje fanns inte.... Eller ..... Det första jag ser när jag vaknar är  just en av de här (timmarna tidigare, jag gör vad som helst för en) kondomerna, precis i ögonhöjd bredvid sängen.... Kunde inte låta bli att skratta.... Tyvärr var min mage alldeles för gasig för att ens komma på tanken till en morgonrepris.

Sen gick han. Singelliv!


I dag ska jag faktiskt på "seriös" dejt! (med det innebär att vi inte har knullat och faktiskt inte ens hånglat.) Det är på hans intiativ efter jag och resterande av mina kollegor pratat med honom i ett mer än salongsberusat tillstånd fredag kväll, ville han ha mitt nummer innan vi gick vidare.

Kan bli trevligt....


Veckan som kommer har även ringmannen tillkännagivit att han är i närheten av mig några dagar.

Redan i går ville han kolla vilken dag som passade mig att ses på. Jag vill helst inte planera nått med honom, då hinner jag tänka för mycket och bli avtänd av hela situationen. Jag är spontan och situationen oss emellan gör att jag känner mig helt låst med allt planerande som dessutom måste ske i smyg.... Jo, han är fortfarande den mest attraktiva till utseendet man jag mött men det finns många men....


Fortsättning följer...... / Bull

Bekräftelse förträngelse

2007-08-02 02:08

Skriver det här innan ens Bill vet om det.

Luktar hela honom. 

Hade inte mina Light blåa blend varit slut hade jag  suttit på trappan och tagit en cigg nu.

Han och jag delade den sista, utanför den, som han sa lånade bilen med barnstol i baksätet.

 Kontroll frågade ändå några gånger om det ändå inte var så att det var hans barns barnstol, men fick skratt och nej åter igen tillbaka.

Han tog mig i bilen8 fast inte fullt ut). Inte förrän i morgon kan vi ta in på hotel och vara där hela natten utan att "den andra" anar oråd. Vore ju skönt att leva ut resten i morgon... Glömma helgens sorgligheter med en annan upptagen ( i hans känslors lands)  man... som för tillfället befinner sig i den huvudlösa staden utan mig.  Ringmannen är för stor för att kunna ge mig ALLT ( det som jag på nått konstigt vis så jävla mycket vill ha från honom) i en bil.

Han skickade sista sms:et för 10 minuter sedan och bad om ursäkt för att han inte kunde stanna hur mycket han egentligen ville det... hur fan ska jag kunna lite på en man i nästa relation??? Hela jag från huvud till tå luktar honom, hur kul är det för hans trolovade... Men herre min skapare ( som jag för visso förnekar men använder som uttryck)  han borde ju förmodligen lukta lika mycket mig när han kommer hem och lägger sig bredvid henne.  

I helgen mötte jag den i känslornas land förlorade mannen. Herre gud, har aldrig ( som jag känner för tillfället) mött någon ljuvligare, men fan i helvete så klart han var busy i känslornas värld med annan tjej! Helvetes djävla skit fan skit.  Mötte även mannen med mitt namn på sin toastol i kväll och vågade för första gången sedan upptäckten konfrontera honom. >>Han hade inte löst mysteriet. Too bi kont.... // (Full)bULL

Den andra kvinnan.

2007-07-05 15:03

Skräckblandad förtjusning. Jag både ville och inte ville se henne. Ibland mår man bäst av det man inte vet. Men ändå var jag nyfiken på kontrasten. Eller likheten?


Den perfekta lilla familjen. Var kommer jag in i bilden? Vilken tur att det ändå bara är jag. Jag kommer aldrig störa. Jag kommer aldrig känna. Det kommer förbli en hemlighet. Och det kommer aldrig hända igen.


Hon var min totala motsats. Möjligtvis lika kort som jag. Om inte kortare. Hon gick förbi mig 2 gånger. Hon log båda gångerna.


/Bill

En seg tisdag..

2007-07-03 22:06

Vissa dagar vill man bara ska ta slut. Har gått som en zombie hela dagen och så fort jag slutit ögonlocken några sekunder för mycket så har jag halvvägs fallit in i sömn. Som om jag vore bakis. Suck.. Hur väl man än planerar nattens timmar,  blir man alltid lika överraskad dagen efter. Kan lika gärna sitta uppe på nätterna som jag gillar. Gör ändå ingen skillnad.


Bull hade inte heller haft en strålande dag idag. Och jag lyckades göra den än värre. Det första hon sa när jag kom in genom dörren var " jag är arg på dig". Det visade sig att vår tvättid som jag bokat var igår och mitt helgbesök hade laddat mobilen i hemtelefonens jack. Därmed fullständigt urladdad!! Det hade jag också lackat ur för! Men tyckte ändå hon tog det ganska bra. Troligtvis hade hon hunnit få ur sig det mesta av sin frustration innan jag kom hem.


Men tur det kommer nya dagar. Förhoppningsvis strålar hela jag i morgon av en massa energi! HAN är på jobbet i morgon. Tillbaks från tjänsteresan. Jippi. Måste gå upp direkt när klockan ringer så jag hinner tvätta håret, föna håret, styla håret, sminka mig och sen en halvimme för att bestämma vad jag ska ha på mig. Som ändå alltid slutar med att jag sätter upp håret i en tofs, tar på mig något trasigt och  springer mig svettig till bussen på 3 minuter! Det lönar sig aldrig att anstränga sig...


/BillVart tog den söta lilla flickan vägen??

2007-07-01 22:32

Var på tjejfest i helgen. Snygga, smarta, trevliga, lyckade tjejer i 25-års åldern som pluggat, rest, levt livet och nu har ett bra jobb samt pojkvän. Jag vill vara som dom. Ha en röd tråd i livet. Jag trodde verkligen jag skulle komma på vad jag ville pyssla med. Men nu är jag 30 och har fortfarande ingen utblildning i sikte. Många säger att det är aldrig för sent att plugga vidare. Och så kanske det är. Men det skrämmer mig. Tanken på att sitta i skolbänken igen gör mig illamående och jag  har endast yrkeserfarenhet inom en bransch som jag själv inte tycker jag passar för och därför medvetet hoppar från vikariat till vikariat, livrädd för att fastna!


Vid närmare eftertanke så kanske jag var som dom en gång i tiden. Jag var 25,  avancerade på jobbet, köpte bostadsrätt med pojkvän, tränade 3 ggr i veckan, hade parmiddagar och tjejkvällar, lagade nya spännande rätter, läste böcker... Dessutom var jag snygg och smal med perfekt franskmanikyrade naglar och långt svallande hår.


Men tydligen var det inte lycka för mig eftersom jag gav upp det. Jag gjorde slut med pojkvännen, sålde bostadsrätt och för vinsten tog jag steget ut och gjorde den där resan jag tidigare aldrig vågat göra. Där mötte jag  Bull.  Vi träffade spännande människor, åt massa mat, drack massa öl och skrattade i 4 månader ! Min familj kände inte igen mig på flygplatsen när jag kom hem. Jag hade klippt av mig håret och lagt på mig endel kilon. Men jag lös!!!


Ny människa, självständig och stark fortsatte livet här hemma. Och vips, så satt jag i ett förhållande igen! Men den här gången hade jag väl ändå träffat min drömprins? Det hade varit så lägligt. Men nej. Redan efter ett halvår började jag känna mig kvävd men ville så gärna tro på kärleken så jag kämpade på lika länge till. När det inte gick längre flyttade jag till Bull's stad,

50 mil bort. Här har jag funnit kärleken. Kärleken till livet. Sen om det innebär att jag aldrig skaffar ett fast jobb eller ett fast förhållande så gör det väl ingenting ? Så länge man är lycklig? Eller?


Ingen som vet, ingen som vet...

/Bill

Mister Hatt och Herr Ring

2007-06-29 17:26

Nyligen landat på hemorten.

Tar nog ett litet tag innan jag vänjer mig vid den lugna, långsamma och lite tomma(snäppet döda) stämningen här.

Alltid samma sak, så jobbigt att lämna det man åker i från, även om det bara är för en helg.


För några månader sedan var det lite mer spännande att vända hem, då hade jag två alternativa sängpartners att meddela min ankomst till.


23- åriga Mister Hatt, grym sängkavaljer.  En vän tyckte att han var i yngsta lagret, men jag tyckte han var mogen för sin ålder.


Sedan var det, Herr ring, en si så där 20 år äldre förlovad sydeurope, i fina kläder.   

Innan jag såg Herr ring hade jag nog aldrig på riktigt (iaf inte så jävla mycket) varit sexuellt attraherad av en man bara vid första anblicken, och aldrig innan en upptagen man. Dem hade jag vänt ryggen till med en gång tidigare, men med Herr Ring var det annorlunda!  


Min attraktion var besvarad, men dilemmat var att hans svåger satt med på puben.

Kvällen slutade med att han gav sitt visitkort till min vän (Xför att hon skulle skicka bilder hon tagit under kvällens gång med roliga hattarX) och tittade på mig. Första SMS:et löd: Jag vill ha dig!

Vi sågs dagen efter, han var nervös och fick inte upp den, däremot fick jag ta emot mycket njutning, så det gjorde ju inte mig så mycket.

Efter det hade vi en massa smssex, ha ha ny erfarenhet det med. (Se upp för att bli för kåt på jobbet bara) Han bokade in resa till mig och vi hade sex  med stånd och allt. Tyvärr, hade vi säkert båda ganska höga förväntningar efter en månads eggande och sexet levde inte upp till det.


Sista sängakten, jag och Mister Hatt delade slutade med en stukad fot, min!

Det var inte i en avancerad ställning utan min ena ankfot vilade i en närliggande bokhylla då mannen i fråga skulle vända på mig så där underbart starkt och manligt sätt. Det gjorde han ,men  ankfoten satt kvar.

Vet inte vad han tänkte / kände för mig sedan men vi har inte delat säng mer iaf.


Så nu är det sextorka på hemorten, men man vet aldrig vad som väntar.Tetra vin, blond massör och äldre man!

2007-06-28 18:51

Vitvin från tetra en torsdagkväll, midsommarens kvarglömda chips åker fram för Bill var sugen, då knapra jag på automatiskt. ( Hon sympatidricker visserligen vin för mig) Tack! Prisa livet, nuet! Skit i om man blir lite berusad och tjock av chips och kanske av vin med för den delen.


Bill och Bull myser vid köksbordet, pratar om föräldrar och gamla pojkvänner och analyserar, försöker förstå sig på.

Telefonerna börja då ringa stup i kvarten. Mammor och pappor som undrar hur vi har det, man säger ju inte alltid hela sanningen men nästan.


Har förstått att mamma inte tycker det är jätte kul att höra om

föregåendes helgs sexbravader, så besparar henne numera de detaljerna.


Sex blev det ändå inget för den delen förra helgen, det blev hångel i underkläder efter en osannolik historia om hundar och sedan massage i bastun.

Hånglet blev dock drastiskt avbrutet när festens äldsta herre(cirka 30 år äldre än medelåldern på festen)  lägger sig i samma säng som mig och den blonda muskulösa massören.

Undra om det var han eller mig han ville åt, eller båda??

Eller var han bara  uttråkad på festen... Man behöver ju inte alltid befara det värsta. Det var inte så trevligt i vilket fall, så det blev en snabb påklädning för att sedan gå åt varsitt hål ut i festvimlet igen.


Helgen nalkas, Bill och jag skiljs åt. Jag har hemvändarhelg! Hon har besök från stora staden.

Det blir fest ändå! 

Självförintelsekammaren

2007-06-27 22:55

Samma sak varje kväll. Det tystnar på toaletten. Då vet man vad det är på gång. PORTÖMNING! Samma sak för både Bull och mig. Vi säger åt varandra att sluta, men vi vet båda två att det är en omöjlighet. Bara den här! Så, nu den sista! Men man kan stå där i evigheter och det slutar alltid med att man kommer ut som Freddy Crüger.


Tack gode gud för Kanebos total finish!


Speglar är livsfarliga. Eller snarare ljuset i badrummet. Borde vara förbjudet med alltför starkt ljus i badrum. Allt för mycket som borde vara oupptäckt upptäcks! Har inte rynkan utmed ögat blivit synligare  och sakta börjat vandra neråt min kind!? Fast jag har ju iofs skrattat hysteriskt mycket det senaste året... Hmm..  


Singelsamlag!

2007-06-27 21:58

Sex med exet:

Det var i en våningssäng framåt morgonkvisten och det började bli ljust i rummet.

Massor med täcken och kläder överallt.

Jag var egentligen inte speciellt tänd på honom, men var helt enkelt uttorkad på sex. Vi gjorde det... han var skitfumlig och jag var frustrerad...  På gott och ont, men det var bara en jävla dröm.


Om det nu är det enda i sexväg man kan få för tillfället kan man väl åtminstonde begära att det ska vara bra sex och helst inte med exet.


Singelsamlag:

I genomsnitt har 0,36 män sovit under vårt tak varje helg utslaget på 52 helger. ( Ett snabbt överslag)

Av de 0,36 har man kunnat fullborda ett helt samlag med 0,11.

0,19 har slakat så fort kondomen kommit på och 0,05 har vägrat kondom (va fan har dom trott.)

0,04 har somnat, 0,001 har inte ens hånglat, 0,004 har inte rört sig ur fläcken under hela akten.

Gemensamt har dock alla att klockan varit någonstans mellan 03:30 och 06:30 efter en ganska lång och för det mesta blöt kväll på krogen. ( Undantaget är Haren som inte hade någonstans att sova även om Bill inte var ute)

0,77 % av gångerna har krogen hetat Excet.

0,05 Citykebaben på Avenyn

0,14 Hard Rock ( när det inte fanns nån annan stans att gå helt enkelt)

0,1 Nivå

0,1 Kebaben på Järntorget

0,15 Gretas

0,3 Nefertiti

0,25 Kellys

0,2 Respekt

0,1 Sticky Finger 

0,1 Bishops arm


Och 0,23 av dessa män har man aldrig hört av igen.

0,11 av de har antingen haft flick eller pojkvän


Av de killar som hört av sig har 0,05 varit intressanta och man har träffats igen.

 Än så länge har max antal träffar varit åtta!

Inget pågår för tillfället.