RSS - xml

Kontrollerades senast: 2018-11-09 02:49:52

Melinas och Lovisas blogg

Lollan is here

2012-03-16 14:21

Tjoo alla! Grymt längesen jag eller Melina bloggade så jag slänger in ett litet inlägg nu. Har haft det skitabra i alla fall.

Tänkte fixa in en ny design som jag ska göra NU! Skriver därför inget mycket men jag kommer köra igång med bloggandet här från och med nu.

xoxo-Lovisa  

HEJ

2012-01-10 21:51

Tjooflöjt alla dromedar fötter! Melóna här

2012-01-03 22:29
Sitter här på mitt bord i mitt rum och funderar på vad jag ska städa bort nu. DxSaknar min fina fru lovisa och hennes lavalampa. R.I.PHar inget att säga! Men vet dock att lille sloffsidoran har rännskita igen! Man känner stanken hit .__. ge dig kvinna! Vi ses dudees! 1+1=3?

Lovisa här

2012-01-02 23:12

Tjenare alla gulliga bloggläsare, nää lite seriös måste man vara. Hejsan. Melina har ju farit hem! Det är tråkigt utan henne. Hoppas att Melóna läser detta.. Jag har tagit en bloggpaus på min blogg.se, som det ser ut nu bloggar jag på 2 bloggar men annars 3. Min blogg som skapades idag heter http://lellelollolollan.bloggplatsen.se ta gärna en titt och fråga frågor i frågelådan under presentetionen (stavning) Annars på blogg.se så heter jag http://lellelollolollan.blogg.se kolla gärna där oxå! Hoppas att MELINA kommer blogga mycket.. Ska blogga senare.

 Steeek  


Många kramar till läsarna 

Snällt, eller?

2012-01-02 18:38

Hej. Läste nyss inlägget som Melina skrev. Nej, jag har inte rännskita, duschade eftersom jag har ridit!

Lôvisa:DET ÄR SANT ATT JAG INTE SATT OCH SKET!!!

Melóna:ELLER? ;)


Vi har byggt på våran koja, när vi kom till backen så var allt vi byggde igår borta! Vi började bygga en till koja.. Den blev då nästan klar, bättre än förra. Ska dra nu.


Puss på sidfläsket från Lovisa  

Halloj dudes! Melóna här!

2012-01-02 18:29

Sitter nu här och skriver på Lôvisas data :* man får ju passa på när hon är lös i kistan och sitter på toa och rännskiter.  

Trevligt, trevligt.. :) Btw så stör jag mig på bilden som är svartvit på mig och lôvisa xD jag ser ut som.. Jag vet inte vad.. Uschh... Lovisa ser bra ut men ja xD

Oj!? Hon kommer nu! Vi ses dudes :**

Tillfällig design

2012-01-01 23:57

Hej. Som ni ser så har jag och Melina fixat en design, den är bara tillfällig. Man vill ju som ha lite snyggt på bloggen innan den riktiga designen kommer! Som det ser ut nu så kommer Sofia inte fixa en, men vi ska övertala henne.. Hoppas att det går. Yeesss, hon ska göra en header. Men när den är klar så stoppar vi in den, misstolka inte. Vi ska nog snart lägga oss, BTW... DET ÄR DEN ANDRA JANUARI NU DUDES!!! SUG MIN SKOSULA! :'D Allt som skrevs med stora bokstäver var från Melina 

JA DET VAR DET!!  


Kram från Lovisa.

MEN INTE FRÅN MELINA! FÖR NI FÅR EN PUSS PÅ SIDFLÄSKET ISTÄLLET!     

Bilder till Sófia

2012-01-01 23:15

    

 


 

Tjo dudees! melónas här fäään

2012-01-01 23:04

jAAG SITTER HÄR OCH HAR DET BRA! :D

Lille traxxas har tagit över lôvisas revir. Hanar nu för tiden.. Lovisa är en flicka :'D thtihihii

hennes lavalampa har tagits över av en glitterlampa.. r.i.p fina lavalampa.. ska aldrig glömma dig :'(

LOVISAS KULBURK VÄGER JÄTTEMYCKET!!! ´D:<

vi har grävt finfina 'grejer' ;) i ett högt berg!! OwO 


det var allt en chäy från stockholm kom på! ha det gött köttbitar små <3


love ya ;*******

Välkommen till våran blogg

2012-01-01 22:07

Hej och välkommen till våran blogg! Vi är två tjejer en på 12 och en på 13 år. Jag alltså Lovisa är 12 och Melina eller Melóna som hon kallas är 13. Jag (Lovisa) gillar gymnastik, vara med kompisar, MELINA, rida, vara med djur och mycket mer. Jag ( melóna) gillar LOVISA, MAT!!!, MITT SOVRUM, LOVISA!!!!, mina feta råttor!, lovisas tänder, Lôvisa, att ligga på madrASSEEN, min iphone, sofias headerss, mina mössor, lovisa, rita, mat, pennor, VODODOCKOR!!, lovisas trasiga lavalampa (r.i.p), lovisas sätt att cepe skratta, japan (håhåhåååå), manga och lovisa.. OCH INNEBANDY OCH KA-RA-TE. jAG GILLAR OCKSÅ gillar kött och skosulor! -.- '''''''''''''''''''''''''''''''''''' FEEEEL THAT BIATCHHEEASH! HAHAH, fint Melina skriver..


Kram från oss