RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-04-15 17:18:12

besttotaldramagirl

Ny blogg!

2011-02-05 15:48

Ja... jag är ledsen men jag ska sluta skriva på den här bloggen. Men hoppas ni hade en rolig tid här. Min nya blogg http://panfufiatpanda.bloggplatsen.se/ Så alla läsare får nog flytta dit. Hejdå.

Nu får nu skärpa er!

2011-02-05 12:50

Hej, varför kommenterar ni inget? Varför har jag 0 kommentarer på nästan ALLA inlägg? Varför har jag bara 2-4 läsare varje dag typ? Är det för att jag inte bloggar något eller? NU FÅR NI SKÄRPA ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD ATT NI INTE KOMMENTERAR, OCH INTE ENS LÄSER BLOGGEN! FATTAR NI INTE HUR MYCKET DET SÅRAR MIG? KOMMENTERA MERA, LÄS BLOGGEN MERA, ANNARS RADERAR JAG BLOGGEN, FÖR ALLTID!!!!!!!!!!!!!!!! OCH DET VILL NI INTE VA?? NEJ, TROR INTE DET, MEN OM DETTA FORTSÄTTER SÅ RADERAR JAG DENNA BLOGG OCH GÖR EN NY. KOMMENTERA MERA...          JAG ÄR ARG, SÅRAD OCH LEDSEN PÅ GRUND AV DETTA. ANLEDNINGEN VARFÖR JAG INTE BLOGGAR:

*JAG FÅR ALDRIG NÅGRA KOMMENTARER.

*ORKAR EJ FÖR JAG HAR FAKTISKT ANNAT ATT GÖRA OCKSÅ.

*HAR INGA MÅNGA LÄSARE.

VI FÅR SE HUR DET BLIR. MEN NU SKA JAG GÅ. KANSKE BLIR DETTA DET SISTA INLÄGGEN I DEN HÄR BLOGGEN...   HEJDÅ... /LEDSNA, SÅRADE, OCH ARGA FIATPANDA.

Blandat

2011-02-02 14:25

Hej alla pandor, förlåt att jag inte bloggat något, på 3 dagar, jag har gjort så mycket annat! I måndags spelade jag Sims 3, igår minns jag inte, och idag... bloggar jag. Men nu slutar jag babbla om det och skriver om Panfu istället. Max & Ellas senaste inlägg: 

En katastrof är på väg att hända

February 2nd, 2011

Hallå Pandor,

har ni redan förstått? Det försiggår någonting väldigt märkligt på Panfu! Det började med att vi träffade Kamaria på slottsterrassen igår…

Det är ju såklart inget ovanligt. Men vi fick på nåt sätt känslan av att hon undvek oss. :( Vi gick såklart fram till henne med en gång för att fråga vad det var frågan om. Vi närmade oss henne från sidan. Blixtsnabbt vände hon ryggen till oss och låtsades att hon ansade blommor – fast utan sax!

Vi frågade henne såklart direkt om allt var ok. Kamaria svarade inte utan vände sig bara sakta bort med sänkt huvud. Då såg vi varför hon undvek oss: hennes näsa var knallröd!

Hon hade precis varit uppe i bergen för att plocka kryddor. Ju närmre bergen hon kom desto mer kliade hennes näsa. Kamaria kunde inte göra annat än att klia på den…ja det är därför hennes näsa är röd.

Kamaria tror att något ondskefullt håller på att dra ihop sig bakom bergen, och faktiskt! Idag hänger det mörka moln över bergen! :shock: Skynda er att gå till Kamaria på slottsterrassen och se själva! Hon har tagit fram sitt teleskop för att kunna titta efter ledtrådar i molnen.

Håll höjd
Max
och Ella

P.S Delfinen Oscar har  nya knepiga frågor att ställa till oss idag. Dessutom får vi den andra delen av surfcertifikatet idag! Jippiii!
En delfin vid namn Oscar har kommit till Panfu. Gå till Stranden där Undervattensskolan. Oscar väntar på dig där! 

Besök delfinen OscarFebruary 1st, 2011

Hallå på er Pandor,

Visste ni att det finns undervattenscyklar och  att delfiner brukar tävla i vattenhöjdhopp? Nej? Inte jag heller. Det har vår nya vän berättat, Delfinen Oscar från Dolphin Secure. Vi hittade honom vid stranden förut när han gjorde glada hopp genom luften.


Vi ville först inte störa honom men sen kom han själv och började babbla, sjunga och dra skämt. Han är en så rolig delfin!

…och så hjälpsam! Oscar är nämligen inte på Panfu utan anledning. Han har ett uppdrag! :cool: Han vill lära oss säkert surfande! Oscar älskar att berätta om sina surfupplevelser på nätet!

Tyvärr har han inte bara goda erfarenheter. För på internet lurar också faror som man inte märker direkt. Därför gjorde Oscar sin hobby till sitt yrke: han blev surflärare – på internet såklart. ;)

Eftersom säkerhet på nätet är superviktigt även för oss vill Oscar på ett enkelt sätt visa oss hur man surfar säkert och vad man särskillt bör tänka på. Visste ni att den 8 februari är “Safer Internet Day”? Den genomförs varje år i februari för att främja säkert användande av online-teknik och mobiltelefoner, speciellt för barn och ungdomar i hela världen. Av den anledningen har Oscar förberett ett quiz åt oss och med det vill han testa våra kunskaper om säkert uppförande på nätet. Det lönar sig att besöka Oscar varje dag, för varje dag fram till nästa vecka kommer det två nya frågor i quizet! Som belöning för att vi besöker honom och gör hans quiz får vi ett surfcertifikat och coola medaljer i guld, silver och brons.


De Pandor som svarar på ALLA 18 frågor får en alldeles speciell medalj!

Tycker ni att ni behöver surflektioner först? Inga problem! I barnsektionen kan ni lära er mer om temat “säkert surfande” och sedan glänsa med era kunskaper hos Oscar! Där kan ni också delta i undersökningen “Hur säkert surfar du på nätet?”. Är era föräldrar lika klipska som ni? Låt era föräldrar också svara på frågorna! Om några dagar visar vi såklart också resultatet. Dessutom har vi också tillsammans med Dolphin Secure, de är nämligen experter på området, sammanställt massor av spännande information till era föräldrar på temat “säkerhet på nätet”.

Glöm inte: Oscar väntar på er på stranden!

Håll höjd!
Ella och Max

Jippie!   Och det har även kommit nya kläder till Panfu: Fina, men för skoliga...   

Rädda era trädkojor!January 31st, 2011

Hej på er Pandor,

följde ni också degspåret igår? Jag hade gåshud över hela kroppen när jag fick se vart degklumparna ledde…till Paul the Kids rum! :shock: Åh nej har någon gjort honom något? tänkte jag oroat och beväpnade mig med en stekpanna…man vet ju aldrig eller? Väääldigt långsamt öppnade jag och Max dörren och kikade in….och vad såg vi? Paul the Kid som sträckte ut sina armar efter pannkakor i sömnen:

 

Det var alltså Paul the Kid som flyttade pannkakskiosken!  Vilken grej! Den lille är ju jättesöt men han har en räv bakom Pandaörat! Tänk bara på hur snabbt hans hemlighetsfulla krafter har vuxit! Först var det bara några små godisbitar som han lyckades flytta på, sen pannkakskiosken och nu drar han åt sig hela kiosken inklusive Troy! :shock:

Vad kommer härnäst? Kommer han dra åt sig en trädkoja? :lol:

:shock: Trädkoja? Eh, jag måste dra! Jag kom precis på att jag inte ätit upp pannkakshögen som jag fick i belöning av Troy igår.  [SVÄLJ] Jag vill inte att han drar upp mitt träd med rötterna för att komma åt mina pannkakor. :???:

Jag åt alla mina till middag igår! :mrgreen: Men sen hade jag ont i magen hela natten. :???: Förresten har jag något roligt att berätta avslutningsvis: en Delfin är på väg till Panfu för att ge oss lite surftips – för internet såklart. ;) Han har också några knepiga uppgifter. Den här veckan står Panfu verkligen för säkert uppförande på internet. Men vi berättar mer om det i morgon när vi pratat med delfinen.

Håll höjd
Ella och Max

Hihi, Max & Ella är sååå roliga! 

Max, pannkaksansiktetJanuary 29th, 2011

Halloj Pandor,

Vill ni se hur Max skönhetssömn ser ut? Vissa Pandor lägger gurkskivor på ögonen, andra lägger yoghurt i ansiktet. Men vad gör vår Max? Han lägger sig…

:shock: STOP! Du tänker väl inte visa dem fotot från i morse eller?

Äsch oja dig inte så, pannkaksansikte! :D

[ :oops: :oops: ]

Det var ju bara ett skämt ;) I morse när jag skulle vara barnvakt till pannkakskiosken igen, måste jag skratta så länge att jag fick ont i käken! Varför? Kolla själva:

Hur lyckades du hålla dina Pandaögon öppna hela natten?

Puhhh, bra fråga! Egentligen vet jag inte själv vad som hände. Det började med att jag ville lösta gåtan med den vandrande pannkakskiosken. Jag superreportern Max ville bevisa för Pandorna att min teori med den levande pannkakskiosken stämmer, och att dom skulle få se det med egna ögon när kiosken börjar vandra. :cool: Alltså smet jag ut från min trädkoja igår kväll och tassade försiktigt mot slottsgården. Troy sov redan djupt. Jag var alltså helt ensam på den mörka slottsgården. Det var tyskt som i graven. Det enda ljudet som hördes var fladdermössens fladdrande. Det var så kalt att jag såg min egen andedräkt…

Ooh, det låter spännande! OCH? Vad hände sen??

Sen mumsade jag på några pannkakor och lag mig för att nattvakta under kiosken. På nåt sätt måste jag ha somnat, för jag vaknade inte förrän du knäppte med kameran. :oops:

:( Nu lär vi aldrig få veta vem eller vad som ligger bakom den kringvandrande kiosken. Vet ni förresten var Max vaknade idag? (P.S Följ bara degspåret;) )

Håll höjd
Ella
och Max

Vad fint "pannkaksansikte" du har, Max!   Det var allt, så vi ses! //Pandasötisen. PS. Jag kommer inte alltid ha sån här inlägg att jag visar inlägg från Panfubloggen, men kanske lite då & då. Och jag tror jag ska göra en ny blogg igen... men jag ska INTE byta till dåliga blogg.se igen, A-L-D-R-I-G! Men om fall jag gör en ny blogg, istället för denna, skall den heta panfufiatpanda.bloggplatsen.se. Jag ska göra en omröstning sen som ni får rösta på! Jag ska   fram svaret! Alltså simma fram svaret om det så behövs!   Nu måste jag gå, hejdå!

Förlåt...

2011-01-30 18:38

Hej alla pandor. Jag är ledsen att jag inte skrivit något idag, det är för att först vaknade jag, tittade på TV, åt frukost, klädde på mig kläder, gjorde matteläxa, spelade dator en liten stund, sen spelade jag Sims 3 typ halva dagen... jaja, nu bloggar jag och det är väl huvudsaken? Jag har en ny stil på Panfu:    Men jag tror jag inte ska ha den så länge. Hm, nä, det ska jag inte. Och fortsättningen på "Pannkaksäventyret..."    *Följer spåren och kommer in i Paul The Kids rum*                                         BUSTED!!!!!     Och så var mini-äventyret klart! Och så ska jag börja med en ny Panfu-saga. Få se när... och så kommer det något nytt och roligt till bloggen; bilder och teckningar! Vad som menas med det: Ni får skriva melj till mig, ideer på hur jag kan förbättra bloggen, kanske små mini-sagor? Eller varför inte en dikt? Eller Bilder eller teckningar? Ni kan skicka sånt till [email protected] Ni ska skriva pandanamn i meljet, om ni har en panda på panfu såklart, sen eran vad ni än ska skicka, och glöm inte att skriva om jag ska visa bilden, teckningen, sagan, dikten eller meljet på bloggen eller inte. Hoppas jag får många melj nu! Det vore superkul! Bara skicka det till [email protected] Det är min egna meljadress så ni vet! Ja, det var nog allt, va?! Japp, jag tror de, men det är allt jag ville säga i detta inlägget, så vi ses! Hejdå! //Pandasötisen. PS. Hoppas det inte gör något att jag skriver så mycket i varje inlägg; jag gillar trots allt att blogga OCH att visa en massa bilder.

IGEN?!

2011-01-29 12:28

Hej alla pandor. Har ni det bra? Själv har jag det superbra.   Men nu börjar jag bli irriterad. Den där dumma pannkakskiosken flyttar ju sig varje dag!     Men idag i Panfu när jag loggade in såg jag pannkaksspår igen.    *Följer dem och kommer till Terassen*       (Det var jag som sa "Det är väl Kr... Paul The Kid?"                   Åååååååå! Jag AVSKYR kom tillbaka imorgon grejer!   Och jag till och med kanske inte skriver om detta imorgon. För det är så jobbigt att skriva om de, + att det är så sjukt irriterande att kiosken ska flytta sig varje dag!   Men jag tror jag vet vem som flyttar kiosken...   Åååååå! Vem vem vem? Sorry Twirlz, det får du klura ut själv....   Jaja... men nu ska vi avsluta, hejdå! //Pandasötisen 2 och Pandasötisen. PS. Något kul ska hända här i bloggen snart. Vad? Läs min blogg nu under veckan så får du reda på det!   

Pannkakskiosken flyttat, IGEN?!

2011-01-28 20:01

Hej alla pandor. Pannkakskiosken flyttas varje dag igen...   Spår:   *Följer spåren...* Oj! Titta! Pannkaks-Troy! Detta säger han:                          Oj, fel ordning. Men det gör väl inget? Men nu måste jag vänta tills imorgon... åh, jag ha*ar det! Jaja, det var allt. Hejdå! //Pandasötisen 2.

Fredag!

2011-01-28 18:31

Nu är  de` slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys!

Ja! Äntligen fredag! Det är Twirlz här igen. Japp, Twirlz   (Fiatpandas Pandanda panda kommer. Hon heter Lollipap123.) Lollipap? Kul att se dig igen!   Ja, kul att vara här! Jag visar en bild på mig:    Visst är jag fin? Ja, det är du, men vad tusan är "Pandanda?" Det är som Panfu, fast dem är typ "tvättbjörnar" där istället och en som heter Zing Ballyhoo (stavningen???) Och det finns en sak som heter Elite Member ship där också. Imorgon är det gratis Elite Member ship dag. Utan att betala där med pengar. Eller hur, Lollipap? Ja, det är sant. Men nu ska jag gå och titta på Simpsons på TV nu, jag skriver kanske senare. Vi ses! //Pandasötisen Pandasötisen 2, och Pandasötisen 3.

Lite blandat från Panfu

2011-01-27 17:52

Hej! Nu ska jag berätta lite blandade saker från Panfu. Det har kommit nya kläder: Ååååååååååååå, jag älskar det blonda håret! Så sött... och klänningen. WOW! Och priserna är perfekta! Inte så dyr outfit!     Och dessutom är det... GULDPANDA OCH LEVELDAG IMORGON (FREDAG!!!!!!!!!!!!)

Men vad tusan... jaha! Det är du, Twirlz!   Ja, och hej förresten! Jag heter Twirlz, jag är Fiatpandas andra panda. Jag är INTE guldpanda, så jag lääängtar så sjukt mycket tills imorgon! Förresten, får jag blogga här med dig? Javisst, men det vore trevligare om du inte skulle komma och skrämma livet av mig (nästan.)   Förlåt... Äsch, det är OK. Jag skämtade bara, fattar du väl!   Och prylmaskinen funkade igår. Men tyvärr har jag ingen bild på det.   Men det var en kaffemaskin.   Och jag tror våra läsare vill se en bild på min profil, visst?   Såhär ser jag ut:      Ja, det var väl allt... eller hur Fiatpanda? Ja. Hejdå! //Pandasötisen och Pandasötisen nummer 2.   PS. Våren har kommit på Panfu. Bild:    (Tryck på bilden för större storlek.)

Spel tips!

2011-01-26 17:37

Hej! Jag vill tipsa om ett spel som heter Frizzle Fraz. Själv älskar jag spelet! Vore kul om ni gillar detta spel också!   Här är spelet:


Klicka för att spela på Spel.nu! Kort inlägg...   Men jag har inget mer att berätta i detta inlägg så hejdå. //Pandasötisen. PS. Klicka på länken "Klicka för att spela på Spel.nu!" så kommer ni direkt till spelet.   

Mitt djur på Panfu ska blogga här!

2011-01-26 16:45

Hej alla pandor. Mitt djur, Stella, som egentligen heter Rosella, ska blogga här. Kul va? Bild på henne:    Visst är hon söt? Fast hon går mig ibland på nerverna...   Hon ska skriva med rosa text.

Hej, jag är Fiatpandas Stella. Jag heter egentligen Rosella. De vet redan det. De? Vilka de? Vilka tror du? Kungen och hans familj eller? Nej, det var inte så jag menade.   Gråter du? Ja....   Men det jag menade med "de" var bloggläsarna förstås!   Jaha! Men nu ska vi gå, hejdå! //Pandasötisen och Rosella.

Hej och välkommen.

2011-01-26 13:54

Hej! Jag heter Fiatpanda på Panfu, och detta är min Panfublogg.

Jag skriver inte bara om Panfu, utan om lite andra spel och lite annat.   

Jag hade en blogg på http://blogg.se/ förut, men jag böt!   Anledningen varför jag böt igen är för att jag tycker ändå http://www.bloggplatsen.se/ är bättre än http://blogg.se/   Men nu ska jag sluta babbla om det.   Jag hoppas verkligen att ni kommer att trivas här och kommetera, men jag godkänner INTE elaka kommentarer! Bara snälla. Ni kanske vill veta lite om mig själv på riktigt? Ja, då berättar jag lite. Namn: Emma. Ålder: 10. Intressen: Blogga, spela Panfu, bada, och lite andra spel än Panfu. Född: 31 Juli 2000. Stjärntecken: Lejon. Nu vet ni lite om mig på riktigt. Men jag får tyvärr inte ta en bild på mig själv på riktigt.   Men ni kan i alla fall få se hur jag ser ut på Panfu. Det bjuder jag på:    Är jag fin eller ful?   Själv tycker jag jag är fin. Och jag ska fixa header och sånt sen, lovar. Men nu har jag inte tid. Och jag kommer att skriva så ofta jag bara kan, det lovar jag också. Men nu ska jag spela Panfu, så vi ses senare! //Pandasötisen.