RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-02-12 11:04:42

» Livet som Trebarnsmamma ♡

Måndag - 11feb. 2019,

2019-02-12 03:36

Blir inte lika mycket bloggande från mitt håll just nu då jag har kommit ner i en dålig period igen så mitt mående är inte det bästa.. Vet egentligen inte riktigt vad det beror på heller hade jag vetat så hade det varit lättare och göra någonting åt det..
Denna helg har inte alls varit rolig så jag är mer än nöjd att den är slut och att det är en ny vecka.. Men vad jag kan minnas så är det inte jätte mycket som kommer hända denna vecka heller mer än att barnen ska gå i skolan och på dagis..
Jag måste verkligen jobba på mitt mående denna vecka så jag hittar någon energi och livs glädje då den inte finns direkt någonstans just nu.. Som nu borde jag verkligen ha sovit sen länge men har inte lyckas somna ännu också et problem i mitt mående just nu..

Nätterna är så lååånga och jobbiga för alla tankar och funderingar kommer då när man skulle behöva få sova som bäst..
Men varför ska jag typ alltid må dåligt känns det som, finns mycket positivt men inte ens dom sakerna är roliga just nu.. Som jag har alltid tyckt om att få sticka/sy när jag mår dåligt men jag har även där börja tappa mer och mer intresse för det, just nu gör jag det lite mer för att tvinga mig själv att sticka lite varje kväll eller varannan för det har hjälp mig tidigare och kunna slappna av och tänka på annat men när inte det hjälper längre då vet jag inte alls vad jag ska göra..

Detta blev ett långt och tråkigt inlägg men just nu får det vara så, får se om det kommer bli fler eller om jag inte ska blogga dom närmaste dagarna alls för att försöka hitta mig själv och någon form av glädje...

:?(

Fredag - 8feb. 2019,

2019-02-08 22:41

Denna dag har vart lugn  med  att tvätta och städa som vanligt och Lexie  och Liam lekte runt hela dagen och pyssla emellanåt också.. Sen kom Tiffany  hem och då fick dom varsin padda och  kolla på en stund sen började jag med middagen vilket var  enkel middag men god sen var det dags för  barnen och göra sig klara för sängen..


Jag börjar repa mig också och börjar bli bättre men det är min magkatarr som bråkar massor idag istället vilket verkligen är jätte jobbigt det  är inget man leker med gärna.. Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll..


 :(

Onsdag - 6feb. 2019,

2019-02-06 21:56

Har inte skrivit på några dagar för jag   ligger hemma och är sjuk nu igen vilket är jätte tråkigt.. Dock gick jag med Tiffany till tandläkaren idag för det var lite funderingar på om hon skulle behöva dra ut en permanent tand vilket inte behövdes göra just nu vilket blir endast mjölktanden och börja med så  får vi se sen.. Annars under dagen har jag tagit det lugnt och stickat lite grann under dagen och plockat ordning lite grann.. 

Finns inte så mycket och skriva just nu faktiskt då jag är mest sjuk hela tiden och mitt mående går verkligen upp och ner för varje dag.. Men i överlag mår jag ändå ganska bra vilket är skönt för det var bra länge sen jag gjorde  det bara må bra eller OK om man inte tänker på att jag är sjuk.. 
Kommer inte på mer och skriva ikväll.. Ha det bra!!


:)<3

Söndag - 3februari 2019, - 1månad ♡

2019-02-03 21:43

I torsdags kväll kom Tobbe till oss så vi åkte och fikade i fredags förmiddags sen åkte jag, Lexie och Liam till mina föräldrar en stund och Tobbe åkte iväg på ett ärende sen åkte vi och hämtade Tiffany på fritids.. På fritids blev Tiffany jätte glad att Tobbe var med och hämtade henne, så hon hade bråttom där ifrån sen på kvällen tog vi det lugnt senare på kvällen gick vi ut på en kvällspromenad och barnen fick åka pulka vilket var jätte uppskattat sen somnade dom ganska direkt alla tre så vi spelade lite spel och tog de lugnt under kvällen..

Under lördag så var jag, Tiffany och Tobbe iväg och bowlade tillsammans men vi förlorade emot Tiffany hon är jätte duktig på bowlingen och där fick hon även chpis och även popcorn vilket hon vart jätte glad av, tror hon har verkligen saknat lite mammatid.. På kvällen så åkte jag och Tobbe till hans föräldrar och käkade jätte god middag som vi var bjudna på och kom hem ca 00:45 där ifrån och slocknade direkt.. 

Idag fick jag sovmorgon och frukost på sängen vilket var jätte mysigt och en jätte söt liten nalle sen kollade vi på film och bara tog de lugnt under dagen. Sen var det dags och åka jem igen dock satt bilen fast i snön.. Haha! Men efter ett tag kom vi loss och vi stannade på Chop Chop och käkade lite mysmiddag då det är 1månad sen idag.. Somnade efter en stund i bilen och vaknade till en stund innan vi var hemma igen sen var Tobbe tvungen och åka hem igen..
Det gjorde verkligen jätte ont ville inte släppa iväg honom alls ikväll, då jag inte vet riktigt när jag får träffa honom nästa gång igen.. Hoppas vekrligen på snart!
Längtar tills vi får tag på en egen lägenhet tillsammans och slipper vara ifrån varandra så mycket. Som många säger kärleken gör ont när man är lycklig!
Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll.. Ha det bra!!

;) <3

Torsdag -31januari 2019,

2019-02-01 02:01

Igår var jag ledig från jobb men idag har jag jobbat och det var trevligt och busa med barnen. Efter jobbet blev det och hämta Liam och Lexie på dagis sen gick vi hem och jag började med middagen sen tog vi det lugnt ett tag sen fick Liam gå och lägga sig vid kl 19:20 för han var jätte trött efter en lång dag på dagis även Lexie och hon somnade vis kl 19:45 och Tiffany kom i säng vid kl 20:30..
Det är jätte skönt att vardagen har kommit igång med dom vanlig rutinerna igen efter alla sjukdomar, ledigheter och sjukskrivningen..

Under kvällen kom Tobbe hit jätte mysigt och ska stanna tills på lördag så får se vad de blir för roliga saker som händer under dom dagarna tillsammans.. Så glad att det funkar så bra mellan oss efter så många års vänskap och att barnen verkligen gillar honom jätte mycket..
Kommer inte på så mycket mer och skriva ikväll, hör av mig förhoppningsvis under helgen igen!!

;)

Onsdag - 30januari 2019,

2019-01-31 01:44

Dagen har vart lugn då jag inte alls har mått bra har sån hemsk smärta i magen hela tiden har svårt och röra mig helt..
Jag hoppas det blir bättre med en varm dusch och alvedon för jag har verkligen inte tid och vara hemma och ta det lugnt.. Smärtan påminner lite om det jag hade förut 2017 när jag var tvungen till slut och åka till akuten och jag hade urinvägsinfektion och massa annat.. Håller ändå tummarna att det går över till imorgon och det är lugnt framöver också.. Måste försöka lyckas sova nu.. Ha det bra tills nästa uppdatering kommer!

:(

Tisdag -29januari 2019,

2019-01-29 21:53

Idag har jag faktiskt jobbat första gången sen jag blev sjukskriven i september vilket var jätte roligt.. Så Liam och Lexie fick gå på dagis lite längre idag och det hade gått jätte bra och även Tiffany var till skolan igen efter att ha vart hemma i 2veckor med sjukdomar.. Så det är skönt att ha börja komma igång igen på riktigt med allting efter sjukskrivning, julledighet och sjukdomarna nu..

Kommer inte på så mycket och blogga om faktiskt ikväll.. Ha det bra!!
;)

måndag - 28januari 2019,

2019-01-28 22:45

Under helgen var jag, Lexie och Liam hos Tobbe medan Tiffany var kvar hos sin pappa för att få det lugn och ro då hon inte mådde bra efter 2veckors sjukdomar.. Första veckan med genomförkyldning och hög feber och andra veckan med öroninflammation och hög feber igen, men nu är det bättre äntligen så hon ska få gå till skolan imorgon igen vilket hon har längtat efter.. 
Annars under dagen har jag tvätta, hängt tvätt och plockat in ren tvätt i skåpen och satt igång en maskin med disk och annars har jag tagit det lugnt under dagen och hållit koll på barnen så det inte blir för mycket bråk emellan åt.. Kommer inte på så mycket mer och skriva om dagen faktiskt..

Dikt;
Den som gråter, gråter oftast inte för att den är svagast,
utan den har varit stark för länge. Tänk på det!

;)

Fredag -25januari 2019,

2019-01-25 18:01

Vi börjar må bättre igen efter den hemska förkyldningen och hostan.. Fick gå med Tiffany till läkaren i onsdags för hon klaga på ont i örat och mycket riktigt hon hade öroninflammation så hon fick medicin emot det och så får vi hoppas att hon blir bättre så hon kan gå till skolan nästa vecka igen förhoppningsvis så så hon missa denna vecka också..
Så jag åkte till min älskade "T" (Tobbe) så jag tog med mig Lexie och Liam hit med så får Tiffany lite lugn och ro hos deras pappa under helgen.. Så får vi se vad vi ska göra under helgen hos honom blir nog mest ta det lugnt eftersom förkyldningen inte har släppt helt..
...............,..............................
Till dig Tobbe:

Ett liv utan dig
vill jag inte leva
ej heller ha.
Utan dig hur skulle det gå
Bara med dig
kan jag leva och finnas
Utan dig klarar jag mig ej
Nyckeln till mitt inre
bara du kan öppna


Kommer inte på så mycket mer och skriva om just nu...

tisdag - 22januari 2019, <3

2019-01-22 23:30

Har inte skrivit på ett par dagar igen dock har jag vart borta och umgås med kompis och även min pojkvän då vi inte kan ses varje dag. 
Det är ett av dom nya händelser i mitt liv jag har med detta år skaffa ny pojkvän "T" vilket känns verkligen som en berg och dalbana med känslorna men det känns rätt och jag mår bra med honom. Mer än så vill inte jag skriva om detta just nu helt enkelt det är så mycket runt detta fortfarande som är nytt ännu dock känner barnen honom väldigt väl så det är jätte skönt!


Jag tycker om dig "T", du vet vem du är..   

Du får mig och må bra och skratta mycket vilket var väldigt länge sen..
Du har funnits vid min sida i vått och tort vilket har tagit sin tid för mig 

och inse och att det är dig jag vill vara med.. 
Du försöker få upp mig ur en djup mörk gropp jag har vart i länge, 

vilket värmer i min kropp och trygg i din famn..

Ja som ni läste jag har skaffa en ny pojkvän och han har funnits där för mig när det verkligen var som mörkast i mitt liv och även nu sista månaderna i mitt liv när jag har vart väldigt långt nere i mitt mående.

Just nu är jag sjuk är förkyld igen för 2gången redan i år men det är barnen denna gång som har smitta mig så jag hoppas verkligen det går över snart nog orkar verkligen inte med och ha sån hemsk hosta eller ont i min hals.. Blir en kort uppdatering nu!

 ;) 


Torsdag - 17Januari 2019,

2019-01-17 21:22

Denna dag började bra och Liam somnade även om på morgonen och sov till kl 10:30 medan TIffany låg i sin säng till kl 12 sen kom hon ut från sitt rum och ville ha frukost då hon är sjuk och har legat med 40graders feber hela veckan och Liam fick feber igår ikväll igen så han blev hemma denna vecka från dagis men Lexie kunde gå idag men ikväll fick hon feber igen så det är tur hon är ledig imorgon och har helgen på sig och bli frisk på igen så får vi hoppas att alla barnen blir friska tills nästa vecka igen.. 
Sen runt kl 14:30 gick jag och Liam på ett möte på habliteringen angåedene om Tiffany för vi behövde göra en ny handlingsplan som vi gör varje år och uppdaterar vad från förra året hon har lärt sig. Vilket var massor denna gång och det är så roligt och läsa genom dom papperna från då.. 
När jag kom hem så plockade jag med tvätt, vek tvätt och satte igång en maskin med tvätt och hängt det med så var det dags och käka middag efter det så det blev en enkelmiddag idag med torsk och mos med sås till det var gott. Sen fick barnen efterrätt med vilket var vaniljglass och det tyckte barnen om iallafall vilket var tur sen var det dags för dom och göra sig klara och byta om till pyjamas och sen borsta tänderna sen lägga sig i sängen till kl 20 som varje kväll.. 

Annars under kvällen blir det och kolla lite serier och sticka lite som vanligt vilket är väldigt skönt och få göra och varva ner lite och tänka på annat. Imorgon hade vi lite planer och göra lite saker men det blir ändrat då barnen är fortfarande sjuka så det blir och ta det lugnt. 
Kommer inte på så mycket mer och skriva just nu.. Ha en bra kväll!!
;)

Onsdag - 16januari 2019,

2019-01-16 03:34

Det med känslor det går verkligen som en berg och dalbana just nu även mitt humör påverkas extremt mycket just nu.. Det pendlar väldigt mycket upp och ner och ibland kan det gå väldigt snabbt med.. Så det är lite att man pratar med mig på egen risk just nu så vill man slippa de då ska man verkligen undvika mig just nu ett tag..

Men jag är ändå ganska glad över att vissa personer som känner mig vet hur jag funkar och att då vet dom att de är bäst och baka.. Sen att vissa väljer att stå kvar då får man också räkna med lite en och annan utskällning, inte alltid lätt och vara tyst..

Det finns så mycket jag skulle vilja skriva men har valt att hålla en del saker privat fortfarande vilket också gör det svårare och skriva om vissa saker om mitt som kallade liv just nu, det känns mer som det är på paus mitt liv.. Mitt liv kanske är på paus vem vet, mitt liv står still och andras rullar på som vanligt..

Sömnen är åt skogen igen men det måste bli bättre på det igen men jag hoppas att får jag mer ordning lite på mitt liv, mina tankar som verkligen snurrar runt och runt 24/7 och alla känslor på kvällarna.. Det var de jag tänkte skriva nu helt enkelt!!

=/

Tisdag - 15januari 2019,

2019-01-15 15:45

Denna dag har verkligen inte varit bra och det har varit jobbigt under natten också..
Mitt humör har verkligen pendla upp och ner hela dagen och det kommer massa tårar emellan åt också..

Men nu orkar jag inte mer idag och får försöka göra det bästa av kvällen och försöka tänka på andra tankar..

:?(/f]

måndag - 14januari 2019,

2019-01-15 00:45

Dagarna börjar rulla på och meningen var att dagis och jobb skulle komma igång denna vecka men då går Lexie och blir sjuk först igår redan och idag efter fritids kommer Tiffany hem och har feber och hostat en del också redan under natten.. Så börjar Liam ikväll med att hosta som sjutton och har feber inte alls roligt det med sjukdomar men hellre att alla är sjuka samtidigt ändå så kanske vi kan ha ny energi och ork till nästa vecka igen.. Så denna vecka blir det och vabba helt enkelt så får vi hoppas på att barnen blir friska igen snart nog.. 


Jag är inte längre sjukskriven längre vilket är jätte skönt också men samtidigt betyder det inte att jag ska använda min vänstra arm till 100% på allt utan måste ändå lyssna på gör de ont så ska jag ta de lugnt helt enkelt så jag inte får såna hemska besvär och framför allt smärtan! Det var inte alls och leka med.. USCH!

Rehabliteringen har tagit sin tid vilket snart har gått 3månader men minst 1månad till kommer det ta eftersom det var så pass illa och styrkan var så nersatt nästan totalt.. 
Har kunna sticka mer och mer nu vilket är jätte skönt för det var verkligen en sak inte jag ens klarade av pga min hand/arm men så envis jag var så försökte jag trots allt ändå vissa kvällar, men det gick inte vilket slutade med att jag gick och la mig så fort barnen var i säng för natten hända någon enstaka gång även innan dom hade lagt sig så då fick "R" lägga barnen... 

Kan säga att det är skönt att försöka vara igång och blogga igen för det hjälper mitt måenade lite grann trots att jag egentligen inte skriver någonting om alla jäkla tankar, frågor och funderingar som snurrar i mitt huvud 24/7 verkligen vilket jag också har märkt att det har gjort att jag är jätte trött om dagarna mycket igen... Vill inte hamna tillbaka i dom problemen igen att jag inte kunde sova om nätterna alls vilket ärligt talat är redan på väg pga allt i mitt huvud.. 

Om jag ändå kunde göra det så skulle det ha underlätta en del och skriva om dom, men jag har några få som vet om det vilket är jätte skönt och få de stöd och den hjälpen dom kan hjälpa till med tänker inte nämna någon så är ingen glömd.. 

 

:(

Fredag - 11januari 2019!

2019-01-11 20:15

Har försökt blogga ett par gånger men det har inte gått så jätte bra dom gångerna och sprara allt.. Men nu är det ett nytt år och under nyår var jag sjuk såklart det är typiskt mig och vara sjuk.. Men det var en helt ok dag ändå faktiskt och dagarna bara rullar på som vanligt nu.. Tiffany har börja skolan igen och nästa vecka är det dags för Lexie och Liam och börja på dagis igen efter julledigheten.. För min del blir det förhoppningsvis jobb och låta vardagen rulla på som vanligt och försöka kämpa på med mitt mående..

 


Det går verkligen 2steg fram och 1steg tillbaka i mitt mående hela tiden.. Men det är tur att vissa dagar är lite bättre än andra för dom njuter verkligen extra av även om det är svårt och jobbigt.. Att man inte tilllåter sig själv att verkligen må dåligt om man gör det, det är svårt ibland.. 

Men jag försöker verkligen låta mig själv göra de till en viss del att må dåligt men det är inte lätt det heller för jag vill inte må dåligt men lossas som inte jag gör det vilket jag göra tyvärr...


Det var allt jag tänkte skriva nu.. Ha det bra!!

:(

Onsdag - 9januari 2019,

2019-01-09 23:30

Denna dag är en mycket speciell dag vilket det är varje år, men idag är de 14år sen min bonusmormor gick bort och hon var en mycket speciell person och har alltid en speciell plats i mitt hjärta.. Ikväll tände jag ljud för henne och tänkte på våra fina minnen tillsammans.. Jag saknar dig Gullan!

Annars under nyår så hade vi besök av T och det var mysigt sen åkte jag, Lexie och Liam med hem till T och var där ett par dagar dock hade jag lyckas blivit sjuk under dom dagarna så efter T kom hem från jobbet då blev jag ompysslad och fick vila mycket..
Men just nu är det ganska rörigt hemma också av andra anledningar och vilket de påverkar barnen mycket också just nu vilket är jobbigt men vissa saker händer av olika anledningar..

Dom som vet dom vet helt enkelt och så ska de vara men de störta kommer hända längre fram.. Kommer inte på så mycket och skriva nu.. Ha de bra!!

:'( <3

Lördag - 29dwcember 2018,

2018-12-29 23:51

Under julen har jag och barnen firat jul hos mina föräldrar vilket var super mysigt och vi hade äntligen en vit vinter vilket vi inte har haft på många år..

Angående om mitt mående har börjar bli bättre av några förändringar som verkligen behövdes.. Barnen har äntligen vart friska ett tag nu men det kan vända fort vilket är tråkigt, men vi hoppas dom håller sig friska när skolan och dagis börjar igen..

Under dagen har vi varit på Leos lekland vilket barnen verkligen tyckte var jätte roligt.. Efter det åkte vi till chopchop och åt lite efter de åkte vi hem och har tagit de lugnt..
Kort uppdatering igen..
:)

Måndag - 17december 2018

2018-12-17 08:17

Äntligen har det kommit snö nu hoppas vi verkligen att de stannar tills julafton också så blir det extra mysigt på julen..
Jag mår fortfarande inte jätte bra men försöker att ta en dag i taget och göra de så pass positivt jag kan och gör saker som får mig och må bra.. Förra veckan var verkligen en berg och dalbana upp och ner med känslor men som sagt jag har bestämt mig för att det ska bli en bättre vecka nu..

Jag, Lexie och Liam har julledig ända till januari nu så vi ska försöka ta vara på den ledigheten och njuta också..
Imorgon har Tiffany avslutning för oss föräldrar och syskon så slutar hon skolan på fredag och får långledigt över jul också..
Vi ska försöka hitta någon pulka så kan barnen få åka lite i snön, kommer inte på mycket mer och skriva nu ska äta frukost nu.. Ha det bra!!