RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-31 12:22:46

banditqueen

Represent!

2007-04-07 18:49
Fan vad jag saknar alla hemma i SE, inte landet, men familjen. Alla sötnosar och bröderna. Bilden är från förr-förra sommaren hemma hos pappsen. Som jag också saknar.. :/ Aah-bu-huu-huu!

Bryan

2007-03-17 19:51
Idag har jag varit och fixad naglarna hos min nagelstylist Bryan. Han är världens bögigaste, sötaste, gulligaste snubbe. Jättefestlig och riktigt duktig. Reagera inte på att det är samma slags nagellack som på inlägget från den 17:e februari, för jag har redigerat i efterhand. :)

Söndagsmys

2007-03-18 19:47
Idag har det varit en skön och slapp dag, Karin sov över här igår och vi satt och drack lite vin och skvallrade. Hon är världens festligaste människa, jag skrattar aldrig så mycket med någon annan än henne! Verkligen magkramper. :) Sen drog vi hem till Tom där R och R var, min R bjöd in oss så att Karin och R kunde hooka up. Det var ett lyckat drag, och R, R, Karin och jag drog hit och vi satt uppe till nästan 4 och bara snackade skit. Väldigt trevligt, och även om det tar emot att säga så är det första gången jag har riktigt roligt med R's kompisar. Vaknade sent idag och har legat och myst på soffan, först med Karin och hennes R, och sen med min R. Underbart! Har mest legat och surfat och druckit kaffe.Nu är det dags för mer mys och kaffa. Och Mowwe har krypit ner hos oss och ligger och grisar sig på täcket. :)

Förlovning

2007-02-17 19:43
Vi har förlovat oss. Jag och den finaste mannen i hela världen, min vackra underbara lill-gris. Jag älskar dig obeskrivligt mycket och du är mitt allt. Jag kan inte vänta tills vi bildar en liten familj du och jag!

Lägenhet!

2007-03-14 19:36
Den är våååååår! Jag kan inte fatta hur smooth allting har gått, från att vi bjöd på den tills vi skrev under papperna tog det under 3 veckor. Enormt stort steg, men känns helt underbart! whaaa!

Jul

2006-12-25 14:10
Nu har det varit julafton igen, känns lite konstigtatt jag fortfarande är här nere, men det var överförväntan och jag är glad att jag stannade kvar häroch inte åkte hem i förtvivlan.Familjen hade firat jul hemma hos mormor och morfarvilket iofs också hade varit riktigt mysigt men som sagtså är jag glad att jag stannade.Sitter nu och funderar på om jag ska glida in till stanoch se ifall dom a)har öppet b)köpa lite stash och glidain i dimman.Just nu är stämningen här inte alltför trevlig, men detär inget utöver det vanliga.

Hata NS, Hata NS!

2006-12-19 19:21
Och med NS menar jag Nederlandse Spoorwegen, a.k.a holländska SJ.Idag har det tagit mig 3 timmar att ta mig hem, vilket inormala fall tar ca 40 minuter. Jag hatar derasjävla obefintliga konduktörer, deras fula jävla tågoch deras sneaky sätt att presentera dåliga nyheter på.Dom är en skam för Holland och jag hoppas innerligt att dom går i konkurs snarast så att ett annat tågsystem kanfå visa vad dom går för.Det här är bara löjligt och jag får nästan räkna medatt vara försenad antingen på jobbet eller hemma.Det har inte gått en dag sen jag började jobba utan attdet antingen har varit ett överfullt tåg, och med överfullt menar jag att man inte ens kommer in i tåget mer, eller förseningar, oanmälda inställningar av tåg etc etc. Man kan bli galen för mindre.

Lovely

2006-12-18 09:07
Igår hade jag ett riktigt vidrigt bråk med min sambo.Det var riktigt, ritkigt jobbigt och han sa sakar somjag aldrig mer vill höra.Varför är det så att så fort en tjej börjar att gråtaså är all ilska som bortblåst? Då helt plötsligt fattarmän att "Oj, hoppsan, jag sa något riktigt dumt och nublev hon visst ledsen". Jag blir så frustrerad, och arg för den delen. Nu är allting bra igen, men jag kan fortfarande inte förståhur han kan säga såna saker. Jag var också ursinnig och riktigt jävla pissed off, men jag säger fortfarande inte såna saker.

My reality check bounced.

2006-12-16 12:26
Fan vad jag är sur idag. Som vanligt.Jag är så irriterad och arg, och den endadet drabbar just nu är bara mig själv.Jag är så förbannat trött på att känna migsom en liten hemmafru som städar, och plockarundan och julpyntar och FUCK! Jag avskyr det!