RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-31 15:11:01

antique

okej..?

2009-02-08 11:58

Eftersom jag är ny på det här med att blogga så tänkte jag att jag skulle kolla runt lite och se vad andra skriver , sagt och gjort så gjorde jag det och blev väldigt förvånad över hur många bloggar det finns om ätstörningar! På vissa stod det om hur "tjock" man var och andra skrev om hur mycket dom hade ätit och sedan beskrivit hur dom spytt upp det igen. Jag blir bara less när jag läser det , tonårstjejer som sitter och klagar över sin vikt och räknar kalorier *suck*. Jag skulle seriöst vilja söka upp dom och slå dom i ansiktet för om dom nu är så feta när dom bara väger 37 kg så tar jag det som att dom kallar mig super fet bara för att jag väger runt 50 kg ( som är ungefär normalvikten för en tjej i min ålder och längd)

Sedan stör det mig när dom sitter och klagar över att dom har ont i magen och sånt! Konstigt lilla du , dina organer håller på att pressas sönder i din lilla kropp!!


Men SNÄLLA!!

2009-02-07 21:21

Sitter och halv kollar på melodifestivalen , som inte är så mycket bättre än förra året. Tycker att låtarna var helt värdelösa och att hela den här melodifestival grejen är uttjatad! Det hemskaste var ändå carolines "snälla snälla"...jag bad att hon snälla snälla skulle sluta sjunga och gå därifrån. Men tror ni hon gjorde det? NEJ!! och nu hamnar hon i finalen bara för att några påtända fransmän röstar på henne *suuuuuuuck* Det är sista året jag kollar på den skiten! Personligen så har jag inget emot henne , men när hon börjar sjunga *dör*

------------------------------------------------------------------------------------------------

För att överleva kvällen spontan shoppade jag lite från bubbleroom :


http://www.bubbleroom.se/produkt/lola-espeleta/17129/jersey-top.aspx


http://www.bubbleroom.se/produkt/brooker/18249/blus.aspx


http://www.bubbleroom.se/produkt/rock-republic/17366/jeans.aspx