RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-12 01:21:31

amandaflack

Rubrik saknas

2007-12-27 18:04

Idag sov vi nästan lika länge.. till halv ett på dagen för att igår kväll satt jag, orolig, uppe och väntade på Robin som kom hem vid 3. Men jag hade tydligen inte behövt oroa mig eftersom kvällen på frimis inte hade vart så lyckad. Bara ungefärliga 30 personer hade hittat sig dit, och högst 8 av dom va tjejer. Men iaf sen när jag hade gått upp för att säga hejdå till mormor som åkte hem idag berättade mamma att hon beställt soldusch tid till mig. Så nu är jag jätte brun! Ser nätan lite konstig ut i ansiktet haha. Men det kommer hinna lugna sig lite till nyår så då kommer det va nice nice.


Ikväll blir det bio igen. Fast den här gången med Lollo, vi ska se Förtrollad! Jag har stora förhoppningar på den filmen.


Vi kom inte upp nått på stan idag heller, så hoppas att det blir av imorrn kanske. Nu ska vi äta.


Godkväll /Amanda

Sovmorgon och billjard

2007-12-26 00:08

Igår kväll fasnade jag och Robin framför en film på tv, som aldrig tog slut. Till slut var vi så trötta att vi knappt kunde se texten, allt blev suddigt. Men fast beslutna att se slutet fortsatte vi att titta. Vid halv 3 tror jag den var slut. Vi somnade som stockar och sov till halv två i morse. Sen gick jag mamma och mormor över till grannarna, de har två barn, Malte som är 2 år och lilla Lisa som är 8 månader. Dom är så otroligt söta. Vi gav dom julklappar, Lisa fick en rosa nalle och Malte fick en bil från filmen "Bilar". Han säger "fantastiskt" hela tiden, så söt! Jag lekte med honom med hans bilar i nästan en timme sen gick vi hem igen.


Lite senare åkte jag ner på stan till videobilljarden och träffade Parang, Rosan, Lojjsan och två av deras killkompisar. Dom spelade billjard medans jag och Parang tittade på, eller Parang försökte störa dom som spelade och jag tittade på. Efter 3 matcher billjard träffade jag Robin en snabbis innan han skulle dra på krogen med sina kompisar sen gick jag och tjejerna till macdonald och åt mat, det va gott! Sen åkte jag hem och vi kollade precis på gammla hemfilmade videos. Min bror va så otroligt söt! Jag va faktist rätt söt jag också, haha.

Som jag skrev, Robin är allså på krogen ikväll.. Det känns alltid lite jobbit på nått sätt. Jag litar på honom men inte på alla fulla tjejer som kommer vara där. Kan inte få bort tanken på att han dansar runt där bland alla tjejer i kortkort... Men förmodligen kommer ham hit och sover hos mig sen, då kommer det kännas bra igen.


Nu ska jag läsa lite Harry Potter sen ska jag nog lägga mig och sova för imorrn blir det att springa runt på stan.


Godnatt

/Amanda

8 månader

2007-12-25 23:08

Idag har vi varit tillsammans i 8 månader.

Det känns jätte bra. Skönt att känna att man fortfarande känner samma sak och att det är ömsesidigt. Jag älskar dig Robin!

Vi va och kollade på Bee movie på bio idag. Den hade nog premiär idag tror jag, så vi va tidigt ute. Först vill jag säga att jag faktiskt tycker att film är bäst på bio. Det är så mysigt att kura ihop sig där i biomörkret och försvinna in i filmen. MEN Bee movie var för mig lite av en besvikelse. Animeade filmer brukar ju vara nästan bara roliga och ganska barnsligt lätta att titta på, men den här filmen är mer ett sätt att försöka föra fram nått konstigt budskap, som man inte riktigt får nått grepp om vad det går ut på iaf, tycker jag. Visst skrattar man till några gånger men jag tycker inte att den kan mäta sig till filmer som "hajar som hajar" eller "sherek", då man viker sig av skratt flera gånger om och där handlingen faktiskt känns kul att följa med i. Fast jag måste ändå säga att den är se värd men ha inga stora förhoppningar.


Förut idag spelade jag spel med Robin, mamma, mormor och Jimmy (en av gästerna som hälsade på idag). Vi spelade Trivial Persod.. (eller hur man stavar det?)   Haha, jag och Robin var i lag och van! Det va kul, fast både jag och mamma är super dåliga förlorare så det blev ganska hettsigt ett tag där.


Nu ska vi, (jag och Robin) äta. Förmodligen blir det väl Macdonalds. Sen ska vi bada badkar, iaf om jag får bestämma.


GodJul i efterskott. Godnatt


/Amanda

Jul Jul strålande Jul!

2007-12-24 23:46

Måste få börja med att klaga..

För en gångs skull så stannar vi hemma i sverige över julen och så får vi ingen snö. Det känns väldigt surt faktiskt. Iochförsig så är jag faktiskt inte så förtjust i vintern, jag tycker inte om när det är kallt men lite snö hade det väl kunnat komma idag iaf?! Det hör lixom till. Jag börjar fundera på om vi kommer få nån snö alls iår? För det har ju redan börjat bli ljusare och nu är det ju snart dags för vädret att bli varm igen. Vilket iof känns skönt.


Men okej slut på det tråkiga!

Jag har haft en underbar jul! Det har verkligen blivit en lyckad dag. Fått många fina presenter. Fast jag tycker, faktiskt, att det är minst lika kul att ge bort presenter. Ansiktsuttrucken de får när de gillar det man gett dem, det är obetalbart! Hade jobbat hårt och gjort en "hemma gjord" kalender åt min pappa. Det var så värt det. Han blev jätte glad.

Mormor har vart här också, hon kom igår. Så mysigt, skönt att ha henne här. Halv brodern kom idag och fira med oss också, det va också kul. Inte så ofta vi träffar honom. Robin (pojkvännen) har vart här nästan hela dagen, mysigt! Första julen ihop.


Imorgon kommer det hit flera folk och firar lite, blir kul.

Nu ska jag spela spel med mor och mormor.


GodJul /Amanda